Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LUNA

31 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
25 ös lista ismét. Horror. Persze, hogy egyedül, este néztem meg. Nem gagyi horror, hanem fojtogató hangulatú, szívszorító filmélmény, melynél nem mersz odanézni néha (ez a fokmérője nálam a jó horrornak :) ). A sztori néhol kidolgozatlan, a szereplők is néhol értelmezhetetlen cselekedeteket…..
moviesiseein2016 Victoria 2016.03.21 21:03:37
Nem szeretem a német filmeket, de ez rajta van az említett 25-ös listán... Amit tudni kell róla, hogy a 2 órás film egyetlen, vágás nélküli felvétel...ez mondjuk engem nem izgat. Az már igen, hogy akciódús, fordulatos, hajszás film, bár vannak benne akadozó részek számomra, picit vontatottabban…..
moviesiseein2016 Zootropolis 2016.03.21 20:45:16
A Disney most nagyon odatette magát! Az utóbbi idők legjobb meséje, tele poénokkal, mondanivalóval, szeretettel és akcióval! 10/10..
Szóval, az Oscar-gála után volt egy kis megtorpanás a filmnézésben, ez leginkább az élethelyzetbeli változások miatt.. de a filmimádat megvan, s egy kis pihenő után újra nekiálltam. Az Oscar gála teljesen frenetikus élmény volt, több okból is: végre újra adta magyar csatorna, végignézhettem…..
moviesiseein2016 Room (Szoba) 2016.02.10 22:30:42
Gyakorlatilag sokkhatás alatt vagyok. Ez a film nekem maga A FILM. A történet miatt is nagyon vártam, hiszen a megtörtént események ihlette regény, amiből a film készült, olyan témát dolgoz fel, amely egy jó pár éve az egész emberiség kedélyeit borzolta. Egymás után kettő eset is napvilágot…..
Tegnap este úgy döntöttem, megnézem ezt a thrillert. A szereplők jók, a történet jó, régen láttam egy igazi jó thrillert, annak tűnt. S az is. A számomra kimondhatatlan nevű Chivetel Ejiofor viszi végig a prímet a két híres s ünnepelt színősznő előtt (Nicole Kidman és Julis Roberts). Mindhármuk…..
Mivel nincs egyenlőre több szinkronizált/magyar feliratos Oscar várományos, így most más filmeket is megnézek. Az Eszmélet jó sztori, szeretem a nem koedukált iskolás, egyenruhás sulis filmeket jó témával (Holt költők társasága kamaszkorom number 1-ja..). Sajnos szerintem nem sikerült a sztorit…..
Eddig valahogy kimaradt az Agymanók, pedig tetszik az alapötlet. Az Oscaron nem csak legjobb animáció, hanem legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában is jelölést kapott, így muszáj volt megnéznem. Tényleg nagyon eredeti és kedves, de nem voltam épp mesére hangolódva, így nem tudtam beleélni…..
moviesiseein2016 Ex machina 2016.02.09 15:39:44
Alicia Vikander a főszereplő mesterséges intelligenciával ellátott robotlány. Ezért néztemmeg. Ráadásul Oscar jelölt a film, eredeti forgatókönyv témában (és még valamilyen kategóriában, most nem jut eszembe). Sok alkotás foglalkozik mostanában a mesterséges intelligenciával, robotokkal. Engem…..
Nagyon vártam ezt a filmet. Mindennap kerestem, hogy mikor lesz már fent, mikor tudom megnézni. Sokat vártam tőle. Nem kaptam meg. A férfi főszereplő, Eddie Redmayne jó színész. Nem vitatom. Nem láttam a tavaly Oscar-djat ért alkotását, Stephen Hawking szerepében. Nem biztos, hogy megnézem. Nem…..
Spanyol film. Véletlenül bukkantam rá. Különböző történeteket mesél el, s a szálak ebben a filmben nem fognak összeérni. 6 történet, mindegyik másról szól, s mindegyik olyan pillanatot ragad meg, amelybe mi is kerülhetnénk, mindannyiunknak volt már olyan pillanata, amikor azt érezte, most elszakad…..
Nagyon vártam ezt a filmet. Oscar díjra jelölték, legjobb film kategóriában. Brad Pitt az egyik producere. Nagyon jó kritikákat kap, esélyesnek tartják az Oscar-díjra... Nem tetszett.   Ismét egy megtörtént eseményeken alapuló film, a nagy gazdasági világválságot előre látta pár ember, s őket…..
moviesiseein2016 Legend (Legenda) 2016.02.04 23:33:05
TOM HARDY! A filmet két este alatt néztem meg, mert első este fáradt voltam, s a film hosszú, s a közepén van egy picit vontatottabb rész, amin bealudtam; de másnap folytattam, s nem bántam meg,,, Ismét megtörtént esetet feldolgozó film, egy híres gengszter-testvérpár a londoni alvilágból,…..
A Szüfrazsett után tudatosan kerestem rá Carey Mulliganre, mert megkedveltem! S gyakorlatilag elmondhatom, hogy szeretem. A szüfrazsettig ez nem fogalmazódott meg bennem, de aztán  rájöttem, hogy a Shameben is imádtam, s az A nagy Gatsbyban is! Olyan színész, aki lassan marad meg benned, nem rögtön…..
Nem  friss film, de egyik este valahogy ennél kötöttem ki, mert a már említett limonádéra vágytam egy kimerült nap végén..amikor nem kell feldolgozni a filmet, nincs túl sok mondanivalója, csak élvezed, jól van összerakva, vannak benne vicces, mókás pillanatok, jókat tudsz esetleg röhögni, s…..
avagy Robert De Niro-nak elment az esze...   Mással nem tudom magyarázni, hogy egy ilyen kaliberű színész elvállalt egy gagyi alpári humorral magát eladni akaró popcorn-moviet. Nincs bajom az ilyen filmekkel, jót derültem az Amerikai Pite óta az összes picit is a nullánál színvonalasabb hasonló…..
2015 egyértelműen Tom Hardy éve volt. Erre nemrég jöttem rá, ugyanis én nem ismertem eddig az úriembert, az A visszatérőben láttam először, de azóta folyamatosan belebotlok-s nagyon jó szerepekben!  A Mad Max legfrissebb filmben is Ő a főszereplő, nagyon szuggesztív és markáns alakítás. Már amit…..
moviesiseein2016 45 years (45 év) 2016.02.04 23:01:17
Hű, de zseniális egy film ez... Ha Charlotte Ramplingot nem jelölik Oscar-díjra, valószínűleg sose nézem meg ezt a filmet.. nagy kár lett volna. Ismétlem magam, de zseniális alakítás mind a férfi, mind a női főszereplő játéka! Én szeretem a limonádé filmeket is, de mindig nagyon nagyra értékelem,…..
moviesiseein2016 Steve Jobs 2016.01.21 17:19:35
Nos: már volt egy film Steve Jobs-ról, Ashton Cutcherrel a főszerepben, azt nem láttam. Ezt a mostanit, Michael Fassbenderrel viszont igen. Elmondom, mi tetszett, s mi nem, mert vegyesek az érzéseim a filmmel kapcsolatban. Ami nem tetszett (szeretem a negatívval kezdeni, hogy aztán a pozitív…..
moviesiseein2016 Carol 2016.01.20 18:44:41
Ha ezt valaki elolvassa, biztos meg fog kövezni, de őszintén? Én nem vagyok egy hatalmas Kate Blanchett rajongó; számomra ami nagy erőssége, hogy nagyon szuggesztív a tekintete- mégis minden filmjében ugyanaz a tekintet köszön rám vissza... a színészi játék fontos része, hogy a szemek beszéljenek,…..
A film, mely nem az alakítások, hanem a sztori miatt ütős. Mármint a színészek jók, de a lényeg az, hogy ez ismét egy igaz történetet feldolgozó film, méghozzá kényes történetet; papok gyermekmolesztálási ügyeit göngyölíti fel egy bostoni újság oknyomozó riporter csapata. Az alaptörténet annyira…..
moviesiseein2016 Solace 2016.01.20 10:53:22
Anthony Hopkinsnak jól állnak a pszichotikus szerepek...előszóban annyit, hogy a filmnek azért az "A bárányok hallgatnak"-nak a szintjét nem sikerült megugrania, de nagyon jó!   Félelmetes, feszült, misztikus, végig leköt, mégis, valami hiányzik nekem.  A történet szerint Anthony Hopkins egy…..
moviesiseein2016 Félvilág 2016.01.18 19:00:48
Egy magyar film, ami igazán, nagyon jó!  Nyoma sincs benne a nyomi magyar filmekben szokásos fura szinkronnak- idétlen reklámelhelyezéseknek, stb.. jó operatőr, jó történet, tuti szereplők, jó rendezés. Buja, erotikus, feszült, izgalmas film, melyben már az első képkockáknál tudjuk, mi a…..
moviesiseein2016 Argo 2. 2016.01.18 11:46:31
Már tavaly óta lesem az Argo 2.-t, mert azóta várom, hogy megtudtam, készül a folytatás. Szerettem az első részt és kedvelem Árpa Attilát is. Így evidens volt, hogy meg fogom nézni a második argo-t. :) Jó a film, jókat nevettem, vannak benne eredeti poénok és vicces jelenetek, de összességében véve…..
Girl Power! Nagyon jó film. Carey Mulligant az 'A szégyentelen' óta szeretem, az 'A nagy Gatsby'-ben is csodás volt, nem beszélve arról, hogy Leoval szerepelt.  Kiváncsi voltam a Suffragette-re, mert eleve szeretem, ha egy filmben erős női karakter, hatás van. A szüfrazsett-mozgalmat bemutató…..