Regisztráció Blogot indítok
Adatok
josika

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondja a Napi Online, hogy a pénzügyminisztérium azt tervezi hogy 300 és 700 ezer forint közötti összeggel támogassák az új autók vásárlását, ha valaki 10 évnél régebbi kocsiját cseréli le. A hírt nem kommentálta a minisztérium, vagyis valószínűleg igaz. Ha nem, akkor…..
A 2008 végi optimizmusnak vége, a jelek azt mutatják, hogy a világ kerékpáripara sem ússza meg simán a gazdasági válságot. Pedig az elemzések tavaly még kifejezett növekedést prognosztizáltak az ágazat számára. Ha az autógyártás mélyrepülésben van, a bicikligyártásnak…..
josika 2009.03.16 18:12:01
@mement: Ó hát természetesen, nem is vártam más választ...
josika 2009.03.16 23:56:16
@Joe Forster/STA: Szerintem kétségtelen, hogy az országunkat szűklátókörű barmok irányítják, ám én pontosan ilyen szűklátókörű baromnak tartom azokat is, akik úton-útfélen azt hangoztatják, hogy csak azért mert nekik tökéletes közlekedési eszköz a bringa, akkor ebből az követkzik, hogy mindenki más számára is az (függetlenül attól, hogy ki hol lakik, hol dolgozik, mit dolgozik, stb.), továbbá a bringázás megoldás a világ összes problémájára (amiket persze többnyire a gonosz autósok okoznak) ellenben az autóval közlekedés egyetlen valós oka pedig csak a lustaság lehet.

Lásd "mement" nagyszerű kommentje.

Akinek inge, bátran vegye magára.