Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rette.net

3 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nile - Those Whom The Gods Detest (Nuclear Blast) A Nile az 1998-as debütlemeze (Amongst The Catacombs Of Nephren-Ka) óta könyörtelenül felzárkózott death metal élvonalába. Már az említett elsőalbumnál is érezhető volt, hogy nem mindennapi talentum rejlik a kedves arcú, szőke Karl…..
rette.net 2009.11.27 15:41:50
Green Day – 21st Century Breakdown (2009 Reprise) A szerkesztőségben erős egyet nem értés volt a Green Day új lemezével kapcsolatban, így egy kritika helyett most kaptok kettőt, méghozzá azoktól, akik a legjobban egymásnak mentek a témát illetően. Most kiderül, hogy a 21st…..
rette.net 2009.05.15 17:28:33
@htlecs: ezzel a képpel csak az a baj, hogy a felső sorban - jól látom? - az áll, hogy "professional reviews"
Miskolci Egyetemi Napok, 2009.05.06-09. A szép múltra visszatekintő Miskolci Egyetemi Napok leginkább azért szerethető rendezvény, mert itt kiderül, vajon érdemes-e még igazán sok fesztiválra mennem nyáron, vagy eljárt felettem az idő? Ráadásul a MEN-en idén meglepően jóra is…..
Mostani ömlesztett kritikánkban van szó egy olasz bombázóról, igazi heavy metalról, magyar csajmetálról, zajos bluesrockról, amerikai Justice-ról, és holland orgonázásról:     Lacuna Coil – Shallow Life (Century Media) Alany: Olasz metálzenekar, akik a Gathering…..
Miközben mi azon szoktunk idegeskedni, ha egy nálunk fellépő ún. világsztár nem hozza a kötelezőnek tartott másfélóra+ráadásos programot, vagy ha késik mint Axl Rose tette annak idején, másutt az okoz gondot, ha a zenészúr annyira jól érzi magát a színpadon, hogy tökre…..
rette.net 2009.05.02 19:13:10
The Moog – Razzmatazz Orfeum (2009 TomTom) A Moog első lemeze évekkel ezelőtt igen nagy csalódást jelentett nekem: tisztességesen összerakott korong volt az, de a legnagyobb slágerek is idegesítővé váltak pár hallgatás után, köszönhetően a gyakran egyszerűen ostoba…..
Ígértem a mercis posztban, hogy írok még az idei, weissenkircheni hegyi felfutóról, ahova egy olyan debilnek, mint én, évről-évre érdemes visszamennie. Mert amikor eljövök, máris várom a következő évit.Mindig változik a kínálat, nagyjából 30 százalék marad meg az…..
hohó!az elmaradt amfiteátrumos buli helyett (ami ugye egy hét múlva kerül bepótolásra) ma a gate cornerben tekereggae 2.5! lesz minden mi szem-szájnak ingere, reggae, ska, meg lesznek villamos zenék is, mint például breakbeat.belépés díjtalan, kilépés bizonytalan :] (aki nem…..
Év eleje óta jöttek itt sorban a hírek, hogy kik lépnek fel a nagy európai fesztiválokon, egyedül a mi legnagyobb bulinkról, a Szigetről nem tudtunk semmit, csak pletykákat. Most viszont már itt van az első hivatalos hír a fellépőkről, amik közül hirtelen nem is tudjuk…..
rette.net 2009.03.24 14:35:00
@kisnagyká: koszosnak és sörszagúnak bárhol komfortos lenni :(
A világ legjobb ritmusszekciója és második legviccesebb énekese tegnap este bebiznyította a kétkedőknek, hogy igazán dögös rakenrollt csak ötven év felett lehet és érdemes játszani. Az AC/DC iszonyú hangos koncertet adott a Papp László Sportarénában. Ha valaki a 18 évesen…..
rette.net 2009.03.24 14:22:22
@Dr. Ambrus: na, akkor még jó hogy nem mentem.
rette.net booking INFECTED BREAKS 2009.03.24 13:58:00
 rette.net presentsINFECTED BREAKS@ dőry-pince, miskolc2009.03.27.fridayentry=300hufmyspace.com/rettenet  ***feel free to add & msg us*** ..
rette.net & factory booking presents:instant sa|vasgyárdrum and bass @ factory arenaentry: 100HUF!!!2009.03.14.sat..