Regisztráció Blogot indítok
Adatok
336

0 bejegyzést írt és 269 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a legelső Sherlock Holmes-regényben fölrajzolja Arthur Conan Doyle a mesterdetektív különcségeit. Dohányzik, kábítószerélvez és hegedül. És persze, szereti hallgatni a mások hegedülését, az egyik kihallgatást azért is fejezi be gyorsan, hogy elérje még Norman Neruda koncertjét, aki csodálatosan…..
A Bors rúgta a szaros bilit az égig ma reggel azzal, hogy leírta: Koncz Zsuzsa úgy érzi, persona non grata lett a közmédiában. Mindezt az atv egyik műsorában mondta el, ahová ugyan egy koncert DVD örvén ment be, de hamar politizálni kezdett, és kicsit sérelmezte, hogy 2010 óta nem…..
336 2014.12.03 11:32:25
@Capra: szerintem kérdezd meg anyádat arról, hogy mi a véleménye Koncz Zsuzsáról, mielőtt itt elragadtatnád magad, és nagyobb hülyeségeket írnál, mint amekkorát szeretnél.
Először is tessék megnézni a fenti videót! Ez a vasárnapi Super Bowl félidei show-ja, ahol Bruno Mars szórakoztatta a közönséget, közjátékként egy teljesen értelmezhetetlen Red Hot Chili Peppers-szerepléssel. Az utóbbi valahol középtájon van, és az előzetes pletykákkal…..
336 2014.02.04 11:47:14
@Bruti: A meccs szünetében élőben ugyanerre jutottam... Lehet fikázni az amerikaiakat, hogy micsoda parasztvakítás megy ott, és valószínűleg igaza is lesz annak akinek ez nem tetszik. Azt viszont nem lehet elvitatni tőlük, hogy olyan színvonalon adják elő, ami hihetetlen. Hiába parasztvakítás, mégis olyan szintű profizmus süt belőle, hogy az már ijesztő.
Más. Én nagyon sokat dolgoztam élőzenével, és az első mondatom az volt, hogy playback... Az hagyján, hogy nem voltak a hangszerek bedugva, de az énekeseken kívül nem láttam fülmonitort, ládát meg egyet sem.
Ha tokiói szalon, akkor Daihatsu-stand, ezt lassan illik megjegyezni. A legérdekesebb megoldások általában ennél a márkánál vannak, a standjuk kihagyhatatlan. Talán érthető, hogy miután kétszer lezavartak a Toyota-standról, mert még/már/akkor épp nem lehetett fotózni, inkább…..
336 2013.11.28 00:50:52
@mtk001: Én is imádom őket, de a nick-ed mindent visz! Illés Béla a legnagyobb király!!! :)
Az MTV Este című műsorának pénteki adásából megtudhattuk, hogy az angolok reszketve várják a telet, másfélmillió gyerek éhezik a rezsiköltség miatt és legszívesebben Orbánt most azonnal miniszterelnökként a szigetországba importálnák. 1984 szintű agymosás az…..
336 2013.10.01 11:19:59
@Orszag: Csak szólok, hogy okosabb maradtál volna, ha nem szólalsz meg. Szerintem inkább nézz utána, hogy mit jelentenek az "óceániai" és az "eurázsiai" szavak, mielőtt hülyeségeket írsz. Egy kis segítséget találsz a címben...
336 2013.10.01 14:27:39
@Orszag: Kezdem azt érezni, hogy falra hányt borsó, amit neked firkálok. Teszek még egy kísérletet, és ígérem, hogy nem leszek olyan titokzatos, mint eddig, hanem egyértelmű és lényegretörő. Tehát: Azért írtam, hogy segítséget találsz a post címében, mert bíztam benne, hogy rájössz a szerző hasonlatának titkára. Csalódnom kellett. Szokták mondani, hogy a butaság akkor a legveszélyesebb, ha szorgalommal párosul. Nos, te mindent elkövettél annak érdekében, hogy ez a kép alakuljon ki rólad. Feltételezem viszont, hogy nem szeretnéd ezt az állapotot fönntartani, így most röviden magyarázok, aztán meg futás a könyvespolchoz! George Orwell 1984 című disztópisztikus regényében három ország, Óceánia, Keletázsia és Eurázsia kvázi hidegháborúja elevenedik meg. Mindhárom ország vezetése totalitárius, de mind egy kicsit másképpen. A lényeg, hogy mindhárom ország lakosságát erősen agymossák. Orwell Óceánia életkörülményeit írja le belülről. Nos többet nem mondanék erről, inkább kellemes olvasást kívánva elbúcsúzom.
MagicMagyars Hűség 2013.05.05 14:49:07
Paolo Maldini, Raúl, Giggs, Totti, Puyol, Del Piero, ők a klubhűség mintaképei a modern fociban. Vagy pályafutásuk végéig kitartottak csapatuk mellett, vagy klubjuk volt hálátlan velük. A magyar hősök is megvannak ezen a téren, akik vagy egy klubban húztak le másfél-két…..
336 2013.05.06 19:29:28
Ah, Oscar! Pár óra múlva megint ünnepet ül az amerikai filmgyártás vaksága, konformizmusa és töketlensége, és mivel minket nem hívtak meg, hogy a helyszínen röhöghessük ki a hülyeségeiket, helyette jót szunyókálunk majd az éjjel - de előbb még bosszúból sorra vesszük az…..
Nyolcvan évvel ezelőtt, 1933. február 18-án született Yoko Ono. A japán hölgy neve mellé nehéz bármiféle titulust illeszteni. Legalább annyira igaz, hogy képzőművész és zenész és dalszerző, mint amennyire mindez nem igaz. Yoko Ono az egyik legismertebb gazdag dilettánsa…..
11 éve, ezen a napon hunyt el Hidegkuti Nándor, a II. világháború utáni 15 év magyar labdarúgó-válogatottjának csatára. Amikor elkezdtem nézni a focit, akkor még fogalmam sem volt más országok csapatainak létezéséről, mert az NB I-ig és a magyar válogatott aktuális…..
Bár az olaszokról elsőre azt gondolnánk, hogy nagyon autócentrikusak, északi városokban csodás bringás kultúrákat és stílusos bicajosokat fedezhetünk fel.Ráadásul friss hír, hogy a 2. világháború óta tavaly először adtak el több bringát Olaszországban, mint…..
336 2012.10.13 18:04:50
@Shopping: Ezt a kapitális baromságot miből sikerült megállapítanod?
Belsőség Levelet hozott a posta 2012.10.07 10:59:14
Mivel a Tipóhoz nem nagyon kell alkatrész, és ami kell, az is van itthon, így amikor megpillantottam az ebayen, nem lehetett otthagyni. Nehogy már csak Csikósnak és Bandinak hozzon mindig csomagot a posta. Ezt a kazettát akkor adták ki, amikor a Fiat Tipo megnyerte az Év autója díjat,…..
336 2012.10.07 14:57:22
@Nyegleo: Sorry, nem indítottam el a videót, mert a nótát elég jól ismerem, így nem láthattam, hogy playlist van...
Fotó: Intzoglu István Nohát véget ért a Városnegyed-bajnokság, az Urbanista és az Ottontérkép két hónapig tartó játéka, megvan Budapest 2012-es városnegyedbajnoka! A négyes döntő végeredménye (zárójelben a leadott lájkok száma): 4. Németvölgy (241) 3.…..
"Szeretném, ha az emberek látnák, hogy még egy olyan „könnyedebb” esetben is, mint az enyém, milyen el nem múló hatásai vannak a családon belüli erőszaknak. Szeretném, ha végre a társadalomkutatók, a szociológusok is felszólalnának az ügyben, ha kiderülne, hogy azok a…..
336 2012.09.26 12:21:49
@liam devlin: Te szociológus vagy? Évekig kutattad a magyarországi kisebbségek családi relációit? Ha igen, akkor biztosan vannak publikációid a témában, amiket belinkelhetnél, hátha az is ilyen fölkapott lenne. Ha nem vagy a probléma ismerője, esetleg elszenvedője, akkor viszont kussolj! Pár kérdést még megengedek magamnak - nem mintha kéne tartanom tőle, hogy válaszolni is fogsz rá -, de szerinted az, hogy családon belüli erőszak, az a cigányokra nem vonatkozik? Vagy miért nem a zsidókat hoztad példaként?
Egy péterrévei (szerbül Bačko Petrovo Selo; tiszaparti bácskai falu) Auschwitzban elhunyt gazdag zsidó, bizonyos Fischer Mátyás leszármazottai július 5-én nyújtották be kártérítés iránti keresetüket egy amerikai szövetségi bíróságon. 38 millió dollárt követelnek a Magyar…..
336 2012.07.18 11:36:17
@nyomasek: Tessen is perelni!
Akinek az bűzlik, hogy miért 70 évvel a történtek után jut ez az örökösök eszébe, azoknak fölhívom a figyelmét arra, hogy valószínűleg 70 éve ezzel kelnek, meg fekszenek, tehát nem most jutott eszükbe. Magyar cégek viszont nem voltak perelhetőek a rendszerváltásig, tehát hamarabb nem lehetett. Egy ilyen per elindításához aníagot gyűjtöttek 15 évig, most meg beadták a keresetet. Sima ügy...
Timelord A szexi velocipéd 2012.04.28 08:18:00
A velocipéd, ez maga korában bizarrnak és veszélyesnek tartott találmány az 1860-as  évek végén vált szexivé. Talán ez volt az első jármű a történelemben, amelyik ezt a rangot elérte.  Hogy történhetett mindez? A válasz a jármű szerkezetében rejlik. Az első kerék…..
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..
336 2012.04.04 14:32:35
@ibagorib: A tízparancsolat ötödik parancsolata úgy szól, hogy Ne ölj! Ez eléggé általános, tehát nem arról szól, hogy akit megölsz az milyen vallású. Se zsidót, se gojt, se senkit.
Ángyán József Fideszes orrszággyűlési képviselő a Vidékfejlesztési Minisztérium volt államtitkára, most nem oligarcházott, hanem gyakorlatilag neveket mondott! Ángyán a mezőgazdasági bizottság ülésén kelt ki a föld pályáztatások miatt! A képviselő megnevezte a…..
336 2012.03.23 12:04:21
@russzofil: A pályáztatás kiírásának nem feltétlenül kell személyreszabottnak lennie, ezt Ángyán sem mondja. Azt viszont meg lehet szabni egy kiírásban, hogy ne nyerhessen egy fővárosi irodában ülő ügyvéd és a két titkárnője, csak olyan cég, aki képes a föld művelésére is. Rendelkezik a szükséges tapasztalattal, gépparkkal stb.
Belvárosban nem jó lakni azoknak, akiket zavarhatnak az ideoda mászkáló, zajongó fiatalok, akik tavasszal előbújnak drogos sátraikból. Miután nem a kormány, hanem az EU előírásainak megfelelően kihajtották a szórakozóhelyekről a büdősöket, újabb móka vár a manuálisan…..
336 2012.03.14 12:13:19
@HaCS: Szívemből szólsz! Annyit pontosítanék, hogy nem kell ehhez a Dunától keletre menni, mert a probléma kizárólag az utcára néző lakásokat érinti, márpedig egy belvárosi utcai lakás árából bármelyik kétszámjegyű budapesti kerületben lehet kertesházat vásárolni.
comment:com Fizetős lett az es.hu 2012.02.01 16:00:00
Egy véletlennek köszönhetően vettük észre, hogy az Élet és Irodalom online verzióját már nem lehet ingyen elolvasni. Mint megtudtuk, a váltás a lap január 13-ai számától él. Az Élet és Irodalom nyomtatott változatánál 13 forinttal drágábban olvashatják online a…..
B-oldal Búcsú a Gödörtől 2012.01.28 07:32:00
Hirtelen jött a döntés, miszerint a Gödörnek mennie kell az Erzsébet térről. Gondolom azt már mindenki tudja, hogy február 1-től a Gödör Klub Akvárium néven folytatja pályafutását. A hír hallatán páran biztos legyintenek, hogy "nem mindegy", mások pedig kedvenc…..
336 2012.01.28 12:14:06
@Zsalugater: Volt! Bezárt lassan három hónapja. Nem bírták az 1.400.000,- (!) bérleti díjat a 40 négyzetméterükre... RIP
336 2012.01.28 14:45:11
@Interstellar Overdrive: Ez nem pusztán verseny kérdése. Ha a Gödör így versenyzett, szíve joga. Azokat a zenekarokat nem értem, akik a havi egy biztos buli kedvéért lemondtak minden másról. A Gödör felelőssége ott merül föl, hogy az általuk adott lehetőséget nem "A LEHETŐSÉG"-ként kommunikálták, mint egyszeri alkalom valamire, hanem napi rutinként. A közönség - rövid távon legalábbis - ebből csak profitált, lévén egy rakat jó bulit látott/hallott ingyér. Hosszútávon viszont mindenki vesztett, persze elsősorban a szakma, mert senki sincs, aki kifizetné a szórakoztatást. A közönség attitűdje ma már az, hogy az élőzene jár. :(