Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sarab

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nálam folyamatosan időről időre előfordult, hogy borzasztóan lecsökkent az anyagcserém sebessége. Ez azt jelentette, hogy nem is nagyon kívántam enni. A sushi volt az egyetlen, amit viszont szinte mennyiségi korlát nélkül bírtam enni. Gondoltam is magamban, hogy drága lesz így az…..
Elvették a hangomat néhány napra. Ilyen még nem történt velem. Furcsamód jól esett, talán vágytam rá titokban. Állítólag február 13-án elkezdődött a vizsgaidőszak számomra és a hozzám hasonló Nyilas felszálló holdcsomóval rendelkező sorstársaim számára. Könnyen…..
sarab 2011.03.09 21:10:01
Kedden léptük át a téli napfordulót, melyet további érdekes égi jelenségek kísértek: telihold, teljes holdfogyatkozással megspékelve. Nagy energiák voltak-vannak jelen, több asztrológus véleménye szerint a karmikus feladatok előtérbe kerülése, sőt egyesek szerint egyenesen a…..
Mi mindentől félünk? Valóban, szinte mindentől. Én legalábbis, ahogy arról mostanában újra meggyőződhettem. Olyan helyzetek kapcsán, amelyek a legnagyobb boldogságot hozhatják el egy embernek, azt mondják. Mégis... miért félek az elvesztésétől már azelőtt, hogy megkapnám? Ha…..