Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balsa

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ti túl sokat nem érzékeltetek belőle, de már simán vagy egy fél éve kontakthibás mikrofonnal dolgoztam, ami helyenként rosszabb volt, mint maga a bemutatott játék.Ezt most úgy kell elképzelni, hogy a zsinórt a fejem köré(!) kellett tekerni, hogy ne recsegjen, de még ez sem volt…..
Balsa 2009.09.18 23:26:52
Szerintem 2-3000 Ft édeskevés egy jó mikrofonért (nem mondom, hogy feltétlen sz*r), nekem Shure c606 van (www.electromarket.co.uk/images/main/C606.jpg) ha kontakthibás nem kell kukába vágni, mert cserélhető a madzagja és 6000 Ft (bár még bőven alsó-kategória) majdnem stúdió minőségű hangot vesz fel és szerintem ehhez képest még olcsó is... (Dinamikus miki, énekhez és beszédhez, mono, 50hz-15khz-ig vesz, negyed kiló, számítógéppel is tökéletesen használható, 1 év garancia. Rockbandába játszom és ezért kell) Amúgy ha van egy forrasztó-pisztolyod bármelyik vas-műszakiban kapsz audió kábelt meg egy jack csatit hozzá, és 10 perc alatt újra lehet zsinórozni (én havernak csináltam egy komplett profi fülhallgatóját mikivel és 1 óra volt a 8 kis kábelt újrahúzni... Attól függetlenül használd egészséggel és remélem megfelel majd elvárásaidnak... Sok sikert az új videóid szinkronjaihoz!
Nagyon fura eset ez a Mortyr. Többé kevésbé rendszeresen kapom az üzeneteket, hogy "Igen, többnyire egyetértek a videókban elhangzottakkal, de szerintem akkor is jó játék a Mortyr, régen nagyon szerettem". Nagyon meglepő ez a Mortyr ragaszkodás, mintha egy régi, kultikus…..
Balsa 2009.04.14 11:08:14
@Dark$mith: Ez nem szégyen, ez istenkáromlás:S
@Jaka (és freddy): egyébként én ezt nem csalásnak nevezném (nem is tom minek) , bár kicsit tényleg nem fair a dolog...
@Jaka: Az L4D és a Mortyr tényleg hasonlítanak egymásra ("csalások", sötétség, meg egyik játék se veszi komolyan magát)
Aki nem hiszi az nézze meg ezt: (meg amúgy is:D)
www.otherworld.hu/index.php?page=singlearticle&id=1874
Balsa 2009.04.14 11:45:43
Megint kaptam egy e-mailt, hogy ne csak olcsó játékokat figurázzak ki, mert azoknál ne is várjunk mást. Nem először kapom ezt, Alien Anarchy után is írt valaki, hogy 250 forintos játéknál mégis miért csodálkozom...?Itt egy alapvető félreértés van:- A blog/videók címe…..
János elküldte ezt a képet azzal, hogy már a Marine Heavy Gunnert is árulják újságosnál. A képet elnézve viszont feltűnt valami bibi. Ti megtaláljátok? ;)  ..