Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samli

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cool List 2011 34. Hústeszek Ricsi 2011.12.06 16:00:00
Ki ez az elképesztően COOL és szemrevaló srác, szuperkúl dzsekiben és Pixies-felvarrósban? A rossz nyelvek szerint ő Veszéjes Áron öccse. Pedig nem csak arról van szó, hogy irigyek vagytok, kedves rossz nyelvek? A COOL bulikon mindig közfeltűnést keltő Hústeszek Ricsi pimaszul…..
samli 2011.12.06 18:59:03
<3
Leginkább a twitterezők szoktak összetalálkozni olyan hivatkozásokkal, melyek olyan oldalakra mutatnak, ahol megjelenésében zagyva, tartalmában értelmetlen threadek kavarognak. Na az a Tumblr. A Tumblr 2007-ben indult, és akkor iziben ki is próbáltam, mert azt gondoltam, hogy biztos…..
samli 2010.01.14 19:38:12
Sokszor beszéltük - mi több: képviseltük - ezen a blogon, hogy az az életforma, amit mi élünk, érdekes, élményteli, jó és követendő. Az óvatlan szemlélő számára talán bizarrnak fognak tűnni a következő képsorok, ám valójában egy nagyon is érthető, természetes…..
Webisztán Because we can 2009.11.02 11:14:00
Ha már hétfő reggeli videók, vegyünk egy példát arra, hogy miért érdekes elfoglaltság kockulni. Mindenkelőtt idézzük fel a Big Bang Theory azon epizódját, melyben a srácok a világ körül körbeküldött jellel online kapcsolgatnak egy lámpát, meg irányítnak játékautókat.…..
Vágjunk itt egy kis rendet, mert kezd elszaladni a ló a linkmegosztogatásokkal. Vegyük sorra, mi mire jó. Google Reader. A Google feedolvasója kifejezetten arra van, hogy az ember kiloszámra olvasson híreket. Turkáljon, csemegézzen, másodpercenként váltson témák között. Itt…..
Nekem is elég nagy problémám a sok elsárgult, elszíneződött elem, lévén egyes készleteim lassan harminc évesek lesznek. Érdemben még nem nagyon mertem hozzányúlni, vagyis egész pontosan tettem egy kísérletet, mikor a 6691-es helikopterem vöröskeresztes és reménytelenül…..
Tavaly még rácsodálkoztunk, de ma már mindenki tudja, hogy Endre az egyik legkúlabb frontember Magyarországon. Nem a szavak embere, igazi ösztönlény!..
samli 2009.07.31 19:46:20
  SZOKÁSOS HELYSZÍN és FIX ÚTVONAL. TALÁLKOZÁS: 20:30-kor a SZABADSÁG TÉRen ott, ahol az emlékműtől a Parlament felé indulnál, de még a téren egyből padsor között haladsz el - na ott a padoknál. Pontosan itt. IDŐJÁRÁS: derült, max lazán felhős, csapadék esélye 5%,…..
Ma 6 órakor ismeretlen biciklisták illegális Critical Mass-t hajtottak végre, fél 8-cal bezárólag.A Hősök teréről indulva, a szokásos útvonalat bejárva, Budán a Moszkvától visszafordulva Gödör célponttal; nem csak a nézők, hanem a rendőrök is nagy érdeklődéssel…..
samli 2009.04.22 21:08:55
Néhány napja váratlanul egy hatalmas kerékpáros vasszobra jelent meg a Dunában, a Margit híd déli oldalánál. A filmen is megörökített alkotásban nem a nagyjából 15 méteres magassága a legmeglepőbb, sőt, még csak nem is az, hogy senki nem tudta, hogyan került a mozgó…..
abend Míg a papír el nem választ 2008.12.24 14:13:00
Az jutott eszembe, hogy miért ne lehetne házasságot határozott időre kötni? Ugyanazt a papírt írnánk alá az anyakönyvvezetőnél, mint korábban, csak nem holtodiglan-holtomiglan, hanem mondjuk határozott időre: egy évre, két évre, húszra, ki hogy szeretné. Ezzel mennyi…..
 Tele van a tököm ezzel a pc brigáddal. Nem a véleményük, nem az elveik és nem is gondolataik miatt, hanem azért, mert pont annyira progresszívek, mint azok, akiket fikáznak. Konstruktivizmusból zérus. Adott itten kérem ez a több évtizedes, évszázados, vagy mit tudom én…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
Valószínűleg a legbénább és egyben legriasztóbb lekoptatás a halállal, nemi betegségekkel és az Eddával viccelődő poénkodások. Eternity egy ilyen küldött nekünk kommentben, de mi azt kiszedtük ide, mert méltatlanul bújna meg egy poszt árnyékában.8 hónapnyi járás után…..
Egy féktelen buliban találkoztam egy a sötétben helyesnek tűnő fiúval, akivel igencsak szimpatikusnak találtuk egymást, a  buli után másnap azonnal hívott, és megbeszéltünk egy randit. Ő ajánlotta a helyszínt: Westend, mert szerinte ott a legpraktikusabb találkozni, a…..
És megjött az első celebszakítás!! Éjjen-éjjen. Az idegesítően, testét dobálva zenélő Edvin Marton most csajozik. És kordokumentumként megtudtuk minden idők legjobb lekoptatós dialógusát is.  Szakított már sztárral? Rúgta már ki Önt egy igazi storymagazin-szintű…..