Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levfi

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvan a Chicago első hazai sikere. A Florida lenullázta az eddig remek Tampát. Sidney Crosby két góljával ütötte ki a Pittsburgh a Philadelphiát. Brent Burns elképesztő gólt lőtt, a Minnesota így is kikapott. A Sharks-center Joe Thornton három évet hosszabbított. Még csak…..
A tavalyi szezont nyolc vereséggel kezdő kanadai csapat harmadszor is nyert. Továbbra sem megy a bajnoknak. Az Anaheim és a New Jersey először örülhetett győzelemnek. Bár még csak néhány meccset játszottak le a csapatok, kijelenthető, jót tett az új játékosok érkezése…..
A New York Islanders 26 éves amerikai védője félreérthetetlen mozdulatokkal magyarázta meg Sean Averynek, a liga egyik rosszfiújának, hogy mivel mit csináljon. Az NHL-ben nem tolerálják az ilyet, kétmeccses eltiltást kapott. Korábban épp Averyt büntették meg egy szerencsétlen…..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás síugrás tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!…..
Ha az én fiam hal meg, és elmegyek egy nyilvános eseményre, mondjuk egy zenei díjkiosztó-gálára, és ott a riporter azt kérdezi tőlem, hogy érzem magam a tragédia után, biztos nem kérdezek vissza, hogy mire gondol, de ha mégis, nem válaszolom azt rá, hogy jól. Azt pedig végképp…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN! Lebontva: baseball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz  A TIPPEKET kommentbe és…..
levfi 2009.06.10 13:25:22
@Philippe: köszi!Neked is egy kalappal!
Valahogy a bolívia-argentina 6-1-es bundameccs óta nagyon nincs szerencsém a tippmixen!
Akkor csak ezen ment el az 5ezerből a 15 ezres nyeremény!
hali!
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz   A TIPPEKET kommentbe és TIPPVADÁSZ-ra…..
levfi 2009.06.06 22:54:15
@Konenn1: Gratula!!!!!!
Kurva bukta nálam:(((
horvát meg a norvég:(((
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda  A TIPPEKET…..
Csak arra tegyél Tippvadászon, amire amúgy is tennél pénzért! Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: Forma 1. jégkorong…..
levfi 2009.04.24 17:46:58
@A SRÁC: hello
felejtsd el a barca,az inter győzelmét!Ez csak jótanács!na hello,sok sikert!
levfi 2009.04.24 19:57:21
@robi11: szia!
csak simán 1 oldalt hozott be:livesport és ott az összes jégkorong meccs alatta meg a többi csatorna!
Nem tom hogy nem hozta be nálad?
Szívesen segítek!
hello
Csak arra tegyél Tippvadászon, amire amúgy is tennél pénzért! Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás…..
Csak arra tegyél Tippvadászon, amire amúgy is tennél pénzért! Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport…..
Csak arra tegyél Tippvadászon, amire amúgy is tennél pénzért! Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista Csütörtökön! Lebontva: jégkorong kézilabda labdarúgás tenisz vízilabda…..
Csak arra tegyél Tippvadászon, amire amúgy is tennél pénzért! Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás…..
Csak arra tegyél Tippvadászon, amire amúgy is tennél pénzért!Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN!Lebontva: jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz  A TIPPEKET kommentbe és TIPPVADÁSZ-ra is írjátok.Az előző tipposzlop…..
még nincs fent a tippvadászon az új lista, amíg nincs hivatalaos végeredmény a tippmix.hu-n Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista HÉTFÖN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás…..