Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Opál Oxidáns

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                                       Vagy szerinted akkoriban ezt a csávót a gitárja nélkül a koleszbulikon lerohanták a tapasztalatgyűjtő terepgyakorlaton lévő kékharisnyák? Minden egyes alkalommal, amikor kiment dobni egy sárgát, utána…..
„Áldja meg az Isten öt gyerekkel!” – mondta, miután odaadtam neki az összes aprómat.Talán az nem tetszett neki, hogy az általa kért 100 forint helyett csak 95-öt adtam?..
Niksim Henkel, nem kell! 2009.01.20 17:04:00
Meg még ez is.Éljen a "lelkes támogatás", a "készséges közreműködés", az "eme kirobbanó siker", a "lelkes egyéni regisztráció" és persze a "Nyugat-magyarországi Egyetem kiemelkedõen tehetséges és sikerorientált…..
Lehet, hogy túlreagáljuk, de egyszerűen nem mehetünk el fricskázó szavak nélkül mellette. Mi több, a Nem erre baszik a magyar blog retro rovatának (csuhéj, béjbö, pattanj tövig a dákómra! – sing it!) is kezdőlökést ad egy közel öt éves cikk. Kettős tehát a hozama Irédy…..
- Fotós úr, nehogy má' az ávóscsemetével és a ciánkálival!- Rendben. Máris kitörlöm a képet.- Köszönöm.- Szívesen.- Idebújhatok egy kicsit hozzád?- Persze, gyere csak.- Köszike. Ez... ez... ezt nem hiszem el. Úgy van, Klárika, csináld csak! A másikat is! Finoman,…..
                 A hirdetés utolsó két mondatának jelentését magyarázza már el nekem valaki.Nem értem ugyanis, hogy miért kell eltorzítani egy társkeresőben megjelent fotót. Ahogy az sem tiszta…..
Mindig is nagy csodálója voltam a matematikának, persze csak távolról. Végtelen számú matematikus bemegy a kocsmába. Megszólal az első: - Kérek egy sört! Megszólal a második: - Kérek egy fél sört! Megszólal a harmadik: - Kérek egy negyed sört! (...) - Nénikétekkel…..
Niksim Ezrosszviccvót 2009.03.05 17:35:20
- Hogy hívják angolul a madarat?- ???- Rapture.(Az ilyen nevű amerikai együttes House Of Jealous Lovers című számát hallgatva a buszon ütött be az isteni szikra.)..
Fletó Ferenc: Szeretem a nőket. Főleg a feleségemet.Szijjártó Péter: A miniszterelnök arra bíztatja a magyar férfiakat, hogy csalják meg a feleségüket a lehető legtöbb nővel. Gyurcsánynak ebből a kijelentéséből nyilvánvalóvá válik, hogy jobban szereti az összes többi nőt…..