Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cilimokus

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A videojátékokat hiba lenne elkönyvelni a féktelen öldöklés és agresszió skatulyájába. Rengeteg olyan program létezik, amely nem csak a játékmechanizmusaival, de megjelenésével is már művészeti értékeket képvisel. Ezekből hoztunk el nektek most öt kiváló játékot! Seasons after Fall..
Cilimokus 2016.11.15 09:27:47
Az is elég bosszantó, amikor a csúszós úton sokan ugyanúgy vezetnek, mint amikor nyár van, száraz utak és huszonöt fok, sokszor majdnem többet nézek a tükörbe, mikor ilyenkor egy idióta a seggembe tapadva követ. Zsolt két videót küldött némi kommentárral ellátva őket. Ezek…..
Cilimokus 2010.12.31 15:52:59
@Petrodon: Szerintem meg a kommentelők meg te szerepeltetek le, nektek nem kellene erőltetni a vezetést meg a vezetéshez értést ...
Cilimokus 2010.12.31 17:42:56
@...::: Flúgos Kamionos :::...: hát akkor gondolom ez inkább téged jellemez, mert ez kérdés volt ...
én azt írtam le ami történt, de te meg itt a többi kommentelő olyanokat magyaráztok bele ami nem volt és úgy ferdítitek, hogy a végén még én vagyok a hibás
persze biztos ti vagytok az okosak meg ennek a blognak a kemény magja, akkor ez legyen a legnagyobb örömötök
végül is te nem írtál semmi sértőt, viszont volt aki igen, de akkor ez meg rólatok árul el mindent, sajnálom hogy olyan oldalban csalódok, amit rendszeresen olvastam
Cilimokus 2010.12.31 18:15:31
@...::: Flúgos Kamionos :::...:

mea culpa

Silentsound e-mailje megnyugtatott, természetesen itt nem írom le mit írt, de én mindenkitől elnézést kérek akit megbántottam, nem fogok több sértést írni senkinek, ha ti is elnézést kértek elfogadom anélkül, hogy válaszolnék rá.

legközelebb ha netán írnék még valami posztnak mondható dolgot majd jobban figyelek, hogy érthető legyen és rendesen le legyen írva minden körülményt meg a videó is érthetően legyen megvágva, nem csak úgy kutyafuttában.

Persze biztos lehet bennem is találni hibát, abban ahogy vezetek, de ugyanúgy mindenkiében, főként egy hangtalan videó alapján de a kommentelők stílusa húzott fel igazán nem az hogy nem értenek velem egyet.

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

üdv:Zsolt
Tavasz óta folyamatosan rengeteg panasz érkezik a motorosokra, hogy milyen pofátlanok, szabálytalanok, mennek tökön-paszulyon át, mert ők úgyis elférnek. Viasz Major arra mutat rá két videójával, hogy az autósok között is van bőven, aki ugyanezen elv szerint közlekedik, kanyarban,…..
Forrás: totalcar.huSzeptemberben kerülhet a kormány elé a közlekedés rendjét szabályzó jogszabály módosítása, amelynek tervezetével a napokban készült el az illetékes minisztérium. Az Origo értesülései szerint a módosítások elsősorban régóta fennálló jogszabályi…..