Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vumbi

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
Két eset lehetséges: vagy a balos sajtó legjobb idei kamujának, vagy az év jobbikos botrányának vagyunk szemtanúi. Esetleg egy sértett ember vagdalkozásának."Tekintettel arra, hogy a Magyar Nemzeti Gárda nem járul hozzá, hogy a lemondásom mögött meghúzódó valódi okokat…..
A mai mottó: "Magasztos alkotmányos elvek mentén született a mentelmi jog intézménye évszázadokkal korábban, mára azonban a parlamentarizmusnak nem pillére, hanem épp kiskapuja lett a képviselői felelőtlenség. A törvény előtti egyenlőség kivételei nem erősítik a…..
vumbi 2010.02.11 17:11:44
@anti_troll: meg nekd is z666 (meg egy ilyen nevet :D - gyerekes)

Nem nagyon figyeletem ennek a BGYnek az ugyeit,
de: senkit nem visznek terrorizmus gyanuval akinek mondjuk egy legpuskaja van, de meg azt sem akinek illegelis lofegyvere. meg a TV szekhaz tuntetoit is joval enyhebb vadakkal illettek -mondjuk az kereken faszsag volt a rendorsegtol, hogy kemenykedtek.
szoval ne mond nekem hogy semmit nem csinalt.

melesleg en nem vitetnelek el sziberiaba: mert ismerem a kulturalt vita modszeret. aki mast vall mint en azt nem akarom se megsemmisiteni, se megalazni, se semmi. ez a kulonbseg. kedves egeszsegetekre!
Nem szokásunk napi aktualitású hírekre reagálni, de engedtessék meg nekem egy szubjektív kivétel: most olvastam, hogy Kiss Ernő nyugállományú rendőr dandártábornokot egy óra leforgása alatt kétszer is ittas vezetésen kapták Budapesten. Erre a hírre szeretnék reflektálni pár mondatot...
Nem mennék bele a részletekbe hogy miért érdekelnek a színek, a lényeg hogy a ciki 90es években jártunk anyámmal Patandzsáli jógára mert ő még babamama jógára oda járt és mivel a fizikoterapeutám kisebb koromba azt mondta hogy amíg növök kell valamit mozogni ami a gerincemet…..
vumbi 2010.02.03 12:31:17
@Lewyke: van egy olyan sejtesem, hogy nem is hiszik el amit mondanak nekik. Ergo ok helyesen irnak, csak neha kicsit melle gepelnek, a megfogalmazas is peldaerteku, csak a mai szleng es nem osdi, vagy "proli". sorolhatnam.
vumbi 2010.02.03 13:40:59
@pantomimes: en zsigerbol kerulom azokat a lanyokat/sracokat akiken trendi cuccok vannak. 100%-ban üres, egysiku emberek. Ahogy erikaszí baratunk megfogalmazta a blog elejen, lyukasak. viszont egy evtizedes cuccokbol osszeallitott ruhazat konnyeden kitunik a tomegbol, ha izleses es jol eltalaltan, az egyeniseghez es vermerseklethez huen van osszeallitva. es itt a pont szerintem. a ruhazat akkor tamogat teged, ha kiemeli es vonzova teszi az izlesedet, az elethez valo viszonyulasod. A trendi cuccok tokeletes peldak: jelzik, hogy az ileto a penzre megy, es a penzere buszke, figyelem hianyos, nincs onbizalma, ezert megy a nyajjal (jo, elismerem, hogy aranygyapju van is az osszes szerencsetlen beltenyesztett birkan)es kedveli az akolmeleget, a szinkronizalt begetest.
Emiatt tulajdokeppen orulok a trendeknek, mert egy pillanat alatt ki tudom szorni a latoterembol ezeket az alakokat.
Délután fel 5 van. Ülök a laborban, melletem a ket kuka cseh PhD-s. Csak egymással beszélgetnek. Néha, ha kezdeményezek, akkor akár három mondatváltás is bekövetkezhet! Kajánál ugyanez. Mondjuk az időjárásról, vagy valami izgalmas témáról. Csodálkoznak, mert nem vagyok…..