Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The CAT

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, most mindenhonnan az folyik, hogy szeretett miniszterelnökünk, Gyurcsány Ferenc lemondott, tudom, hogy ezzel kapcsolatban már legalább öt posztot olvastatok, ezért külön is elnézést kérek, hogy írok egy sokadikat, de ez nem véletlen: Én nem örülök annak, hogy Gyurcsány…..
The CAT 2009.03.21 23:31:56
@kovk: persze ebben egyetértünk, én nem vagyok egyik pártnak a híve, de mondom az Orbán kormány azért tudott békésen kormányozgatni és semmi érdemlegeset csinálni, mert a Bokros csomag megalapozta ennek a lehetőségét. Igen a szocik alaposan elbaszták, mert vissza akarták szerezni a hatalmat és jóléti intézkedéseket hirdettek meg és vittek végbe aminek a következményét most érezzük.
Kerékagy Megvert a buszvezető 2009.03.20 10:14:00
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.    …..
The CAT 2009.03.20 12:07:00
@charlie: ember nem ezt írtam másodjára? Sürgősen tanulj meg figyelmesen olvasni:

"@avus: áháá, rákerestem, csak autóúton és autópályán nem lehet, na meg járdán. De ezt jó tudni, hogy járdán sem lehet, mert gyalogosként engem mindig marhára idegesít. :) "
The CAT 2009.03.20 12:14:37
@avus: hú de jól működik a szelektív látás. A hozzászólásomon a hangsúly: "főleg a gyalogosok." Az a baj, hogy mi gyalogosunk szívunk a legtöbbet, az autósok és a kerékpárosok miatt. És igen szegény gyalogos testi épsége forog kockán. Hányszor kellett már elugrálnom felelőtlen kerékpáros elől, többször mint autós elöl ;)
Róna Péter befektetési bankár úgy véli, hogy a válság miatt összeomlott a harminc éve uralkodó neoliberális paradigma, a piac önszabályozó mechanizmusai nem válthatják ki az állami szabályozást. A válság következtében visszafordulhat a globalizáció és újjáépülhetnek a…..
The CAT 2009.03.17 17:13:58
@Bockó: igen ezt a luxust megengedhetem magamnak, mert identitáspolitikával foglalkozom, máshoz nem is szóltam hozzá, de látom uraságod polihisztor, legalábbis posztjai és bejegyzései alapján. ;-)
The CAT 2009.03.17 18:55:48
@Bockó: ez tetszik, korrekt válasz.
Most pénteken este lesz a Gladiátor névre hallgató történelmi csoda film, amit nincs olyan élö ember a földön aki még ne látott volna, legyen az akár szomáliai kalóz, vagy bébifókát bottal agyonverő eszkimó. De vajon észrevetted a filmes bakikat eddig? Vagy csak csorgattad a…..