Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a Komédiás

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia. Karin vagyok. Ez csak becenév. Anyumék egészpicibaba korom óta Karinnak hívnak. Nem tudom én se, ők se, hogy jött, honnan nem, de én nagyon szeretem. Hogy miért? Azt nem tudom. Talán, mert különleges és nem hétköznapi. Azért is szeretem még, mert olyasféle családi…..
Rainbows and Cherries Önarcképek 2010.05.23 13:07:00
a Komédiás 2010.05.30 20:42:29
Egyet tisztázzunk: olyan, hogy a napocska napszemüvegben van, olyan nincs. Ugyanis napszemüveget azért veszünk fel, hogy védjük a szemünket a NAPTÓL. Tehát, a Nap nem vehet fel napszemüveget, ugyanis ő maga a Nap, így nem kell semmitől se védenie a szemét (?!). Ja, ez így közin…..
...fogalmazódott meg fejemben a fenti gondolat, mikor megláttam, hogy megint méhecskés kocsikat tesznek a sulink környékére, hogy azok lakói ismét megcsípjék az én fülemet, és nekem még hetekig Dumbo-ábrázattal kelljen járnom. Tehát a gondolatból lett az alkotás, na. :D…..
a Komédiás 2010.05.09 21:14:52
Ugye mindenki ismeri ezt a szerencsétlen pupákot? : Jajj, nem mi? De nem is lényeg. ^^ Most az számít, hogy anno azt mondta: "Az állam én vagyok." -,- Pedig írni-olvasni alig tudott a gyögyvirág, de segáz. Megmutatom, hogy KI és MI az igazi hatalom! : Őt már biztosan…..
a Komédiás 2010.03.27 18:13:15
Ez úgy volt, hogy...áhh, felesleges is magyaráznom nézzétek csak inkább! xD Mehet a dijum-disum, dijum-disum...tücc-tücc-tücc-tü-tü-tüttt-tücc-tücc-tücc... Nyomasd tetű, NYOMASD!!! Ja, felelőséggel és mértékkel fogyasszatok alkoholt, különben olyanok lesztek, mint ő: ..
a Komédiás 2010.03.18 21:40:11
Kultúrálódjunk! Kb. fél éve ajánlották figyelmembe a következő csudálatossss videót: www.youtube.com/watch Akinek ez túl hosszú, annak itt van a lényeges mozzanat...: www.youtube.com/watch Szerintem ez senkinek se hiányozhat az életéből. Pont. Ezt az alapművet vittem át…..
Ki? Na mégis...? A bakancsos Dzsízusz!!! xD Katinkával követtük el eme freskót, fogadjátok naaaaaaaagy örömmel! :D ..
a Komédiás 2010.03.02 21:01:31
Pulcsiról ^^ Szeresd és védd a pipiket!!! <3 Bánatos hárcágnő O.o Csöves P.-féle Joker (sz*r minőségű a fotó, túl sötét, érjétek be ennyivel :P) ..
A múlt héten jelent meg az Ellenőrzőmustra (milyen tanuló voltam) bejegyzésem. Már aznap kaptam Pappától egy levelet, melyben elküldte az egyik már emlegetett sztoriját, egy intőről, melyet egyik ismerőse kapott "bizonyos tevékenységéért".Mikor elolvastam…..
Csak a miheztartás végett. Tudom, hogy eszméletlenül beteg és morbid, de imádom, mert én csináltam. ^^ És van mondanivalója! Szerintem tiszteld jobban a fenyőket! :D..
comment:com Kunta Kinte betekint-e? 2008.09.19 15:12:00
Volt egy poén a Trópusi vihar című filmben, amit a harmincötnél fiatalabbak már nem értettek, pedig vicces és kifejezetten nagy dicséret illeti miatta a fordítót, Speier Dávidot. A jelenetben Robert Downey Jr. műnégere teremti le így a fiatal feka csávót (vagy a fiatal feka a…..