Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ripitash

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2009 augusztus 23-án adott koncertet a Radiohead Prágában, ahol a rajongóknak kiadták feladatba, hogy minél többen vegyék videóra a fellépést, amiből majd később egy rendesen vágott DVD-t rakjanak össze, természetesen ezt is a rajongók. Az anyag most elkészült, és erről az…..
Legalábbis a német amazon oldal ekkorra tűzte ki a Gold Cobra megjelenést.Azonban felhívnám a figyelmet, az Amazon előszeretettel variágat (hátra...) dátumokon, úgyhogy azért én még nagyon nem venném fixnek ezt az augusztus 27-et.Kis érdekesség egyébként, hogy senki sem…..
Az új lemez ebben a San Francisco-tól 1 órára lévő studióban készül, amelynek havi bérleti díja 300.000(!) dollár. Ez napi 10 rongy... Eszméletlen... Valahogy mindig furcsállottam, hogy minek bérelnek drágán studiókat, amikor Frednek és Samnak is van egy saját, de ők tudják.…..
ripitash 2009.09.09 23:15:46
@dafi723: Hát ja : ) ) ) Elég nevetséges vagy nem érthető nekem hogy egy Limp Bizkitnek ez kell a lemezhez, így tényleg csak a fejük megy át kibaszott nagy arisztokrata laza. Ennyi zsét kibaszni egy helyre, ez nagyon szar, nem tudják hová szórni már ! Ha ezen múlik hogy lesz új album és mekkora vagány srácok lesznek, akkor valami nagyon poénnak kell kijönnie, hogy tetszen is valamennyire :D .. .
Amire a leginkább szükségünk lesz a továbbiakban... A videók:RTL Klub: My Generation, Livin' it up, Behind Blue Eyes 6 percbenOrigo.hu: 1:00-tól (Eat you alive 1 percben) RAJONGÓK VIDEÓI:Koncert előtt követelik a bandátKezdés! Intro + pici My…..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/rosszpcjatekok/tag/wesbp/feed", "width":"500", "height":"500", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu"…..
Ha ezen a turnén egy dolog radikálisan javult, akkor az a rajongók kiválasztása. Egyrészt jó ötlet volt, hogy a My way-t lecserélték mint félig hivatalos "Akkor hívjunk fel fanokat" nóta (másik alternatíva még a Nookie volt), ugyanis egy My Way alatt jóval kevésbé lehet…..
Nem tudom, hogyan lehetne az ilyet kommentálni. Gyerekesség? Büszkeség? Leginkább úgy jellemezném, hogy marhára nem professzionális.A Machine Head lemondta az augusztusi brit Sonisphere fesztivált, mert nem tudtak kibékülni azzal, hogy miután a Bizkit utólag bekerült a fellépők…..
ripitash 2009.07.08 12:44:51
@GapingSoul: Ez jo, nekem bevert, kábé igaz is. BizKit saját :) krosszover zenét ad, csak túl hiresek leettek már ehhez képest is. Én mostanra vettem elő annyit hogy megtudjam milyen baszott jó és fan legyek : )

Tök szar hogy most megint neem lesz netem 1 hétre, faja olvasgattni ezt a blog- ot.. ;-`
Ide írjátok le kommentekhez saját beszámolótokat, én is leírom a sajátomat. Képeket is linkelhettek, sajnos már csak vasárnap este tudok velük foglalkozni, de addig is hadd gyűljenek. eq te meg légyszi a rólam készült anyagot privát módban küldd el, ne nyílvánosan.…..
ripitash 2009.07.06 12:24:49
@FxS: haver, kibaszott jól vágtad fent, ha jól értem éste vagy az, riszpekt >;-`
ripitash 2009.07.06 21:17:10
... mert én is voltam az első tíz sor préshadarójában.. és bár nem azt láttam a legtöbbször ennek mozgása miatt félholtan amit akartam, de pár nyugodt pillnatban :) én is észrevettem egy magyar színű zászlót Wes belső szervrendszer festményébe ágyazva. Amugy ezt még nem láttam máshol, max egy szintén elég komoly szivet néha ..

Amugy a :) stég elején nem voltam sokat mert nagyon durva volt de már tényleg a tömegben szétpréselő vagy éppen ugrásokkal felemelő fullasztó hatás miatt. A legveszélyesebb hibák a helyszínnel :

- tényleg többet látsz ha hátra mész még egy tizes sort, mert ott is kizúzhatod magad de van saját tered, tudsz lépni, durvákat ugrani és közben azt figyelni amit akarsz

- a Volt nagyszinpad előtti része egy nagyon picsamód mocsár talaj, ami ráadásul emelkedik is feléje, tehát az előtted ugráló magasságra még nehezebb ugrani

- hatalmas sárvíz árvíz volt, mert ilyen szempontból csak a legszarabb napon lett egy ilyen jó metááálrokk és a műanyglapok kibaszott csúsztak a szemetekkel együtt ettől

- ha összegzed ezt akkor egyre nagyobbat kell ugranod, ha látni akarsz valamit, miközben szarrá fáradsz hogy valami helyet is csinálja a mázsa heringkonzervtömegben, és nem tudsz semmit se úgy csináln amit akarsz

- ha mindez megtörténik leérkezéskor a lejtés miatt főleg annyira eleshettek ebben a tömegben ott emberek hogy páran aztán megtapossák, na ez már szerintem kibaszott életveszély, ami ellen nem tehetsz semmit egy ilyen fenevad bedurvítós zenére

- szóval jó volt az elején de inkább a zenére figyeltem ehelyett már inkább kicsit hátrébb, ez már nem pogó

Csak úgy a hibák, amiket szerettem volna :

- csak az alap setlistet játszották ahhoz képest hogy Frednek a koncerteken előadott dicséretei közül, amiket én láttam youtube- on, az összes elhangzott itt és még rá is tett pár jót még a haverkodásban.. és volt pár hely már ahol játszottak érdekes dolgokat

- csak a nagyon kötelező Eat Ya Alive- ot tolta le nagyon elől a közönséghez mászva, én meg vártam már hogy ilyen hangulatban lehet már a :P HotDog nál kivételezik egy középső sávon való megjelenéssel a kordont végigbandázva..

- akár eszükbe juthatna hogy legalább akkorát durranna pár kurva jó szám, mint akár egy megaprimitivsláger a Rolling, Show me What You got aminek a zenéje, szövege sincs a közelébe se a Trust- nak vagy Im broke- nak :D

- Fred bácsi nem mászott a hangládákra, de azért egyre jobban kitör a tüdejéből a Boiler vége, köszönjük >;-`

Egyébként meg Wes srác rühelli a Behind Blue Eyes Fred gyerek által megkomponált nyögő sampler- es szexuálverzióját, ahogy én is, de azért jó a szöveg, ének ott is >:)

+1 Dolog ide a BizkitForumba : Ez volt a lehető legtöbb fajta Stílt és Dizájn- t adó koncert, Miért nem volt kivetítő ? Hogy ne legyen egy olyan felvétel amit itt zserintem kibaszott sokan megnéznének !?! ?! ? .. szopóóó

De ja, jövőre ugyanitt Morello adja az ívet és De la Rocha a rímet, ami szétbasz mint egy szlimet.. vhááá hhá há hhhháá most költöttem, szar mi ;-`.. zsír :)
Tudom, hogy azóta volt két másik koncertjük de őszintén szólva kurvára nem érdekelnek és nosztalgiázni akarok. Veletek. Nagyon klassz volt olyan emberekkel megélni ezt az örök emléket, akik ugyanúgy szeretik őket, mint te. Akik nem néznek hülyén, ha arról beszélsz, hogy Sam…..
ripitash 2009.07.06 16:52:07
www.youtube.com/v/xVIVvOqBHps&hl=en&fs=1 genyaszemét :-` ..

Van egy enyhe kontraszt a leg el:-`limpesedő szám közepén ezt így bevágni hogy csak úgy pislogj hogy mi rándult meg ..

Egyébként nagyon köszönöm hogy kibeszéltétek ezt a Wes köpést, mert láttam valami frankót, de csak ez tudatosította... :) kemény suhanc ez a Borland, köpni rá .. .

A magyar zászlós dolga meg a ha keveset is csináló, de az kurva szemét jó, sokatlátott >:) haláli Dj haverunknak kibaszott nagy volt jahhh.. Meg a jókedvű zombiröhögésen is majdnem kettépusztultam, hogy aztán rátegyen még egyet :) ) ) Az amugy elég idegesítő volt hogy az ő átvezetőit túlordibálták a "birka fanok" :) Na jó én is az vagyok hhe hi, de rájöttem hogy néha jobb kivárni pár percet ha ilyen kibaszott jó dolgok szólnak. Ezért is mentem hátra, de ne aggódjatok tovább ordítottam Fred- nél is a Boiler- t, Stuff- ot, Fuck me like an animal- t meg Rearranged- t, még most is beállhatnék a moterhead- hez egy Ace of Spades- re... olyan rekedt a hangom ? ;-`

Meg ha valaki hallott egy jós sokáig tartó mindenkit túlverő Counterfeit ordítást rekedten néha, az szerény véleményem szerint volt már nem is tudom honnét epszhhh.. >:-`
Limp Bizkit Mindenkinek jó utat! 2009.07.01 22:29:44
Én reggel indulok busszal, nem tudom, mit fogok ott csinálni 4 órán keresztül, de valahogy csak túlélem.Várok mindenkit az Unicum bárnál este 6-kor. Ha esetleg pont akkor lesz a sajtókonferencia, akkor nélkülem, de majd valahogy szólok. És drukkoljatok nekem, hogy sikerül…..
Limp Bizkit Egy gondolat 2009.06.29 00:24:04
Hétfőn lesz az utolsó koncertjük VOLT előtt (Bulgária). Az eddigiekből kiindulva az országban tartózkodnak már azelőtt is, úgyhogy egy kiadós buszozás után talán kedd este már itt is lehetnek. Mivel azért kétlem, hogy egyből Sopronba mennének, szerintem elég valós esély van…..
Gondolom nem vagyok egyedül, aki már bizsereg, azt újra átolvastam a VOLT honlapját. Legfontosabb infók Vihetsz be 1,5 literes műanyag flakont. Csak alkohol ne legyen benne Van csomagmegörző 200 forintért Napijegyesek másnap 8-ig maradhatnak Van spéci VOLT busz a…..
ripitash 2009.06.29 18:47:26
@freddyD: Az a bérlet jó poén, hogy kerültél oda pont jókor ? :)

És összeriffenhetünk előtte, sak akkor kéne valami helyet adni. Meg talán valami jelszavat :) nem tudom, mondjuk porosmikrofej :)
ripitash 2009.06.29 20:13:46
@freddyD: Akkor jó fan voltál .. ;) megérdemelted
Limp Bizkit Új fícsör a blogon 2009.06.29 10:44:44
Kivettem jobboldalról a lejátszható dalokat, mert bevallom, marha macerás állítgatni, amióta átállt a deezer, úgyhogy helyette beraktam egy Limp Bizkit tv-t, ahol végig megy valami velük kapcsolatos videó. Úgy állítottam be, hogy ne induljon automatikusan (szerintem idegesítene…..
But after he threw the mic in the amp, it stopped working. The roadies put it back but it didn't work, so Wes threw it down again. They put it back up, then Wes kicked it hard. Like I said, he seemed PISSED as fuck. They brought it back working after a while though. Ez mind az incidens után:…..
Nagyon friss beszámoló a szomszédoknál történtekrőlSome idiot ran up on stage. Security was not tight so he just went there. He went to Fred and security immediately removed him, but then Fred made an awesome gesture of asking for him back, they hugged, sang together, kind of did a break…..
ripitash 2009.06.28 23:23:45
@freddyD: Valahogy olyasmi, látni kéne azért milyen fickó volt ez, és hogyan ment oda. Remélem nem a Wes ilyen arrogáns művész alak, nem olyan világból jöttek. Vagy pont hogy olyan ? Nem hiszem viszont ezek a nagy koncertek már túl idegessé teszik őket is a millió ember miatt.. >;-`

Tényleg, Durst- ön látszik hogy van mondani valója, meg hogy azért szeret kapcsolatot teremteni a fanokkal, kiváncsi lennék egy pubos koncertre a Limp Bizkit- től, vagy mondjuk ha ők lennének a Dürer Kert udvarán :)
ripitash 2009.06.28 23:30:04
Meg találtam már egy ilyen eddig legjobb hangulatú interjút gondolom a koncert előtt, jó szuper modern hájtech buszuk van.. De nagyon rendes haverfejek : www.youtube.com/watch?v=VMvSJJc0WDg

Lehet csinálsz is neki egy külön kis posztot a blogba ? Akkor boccs :)

We use to jam and change the list of the songs, play new rare ones. We're the kind of band who can do these stuff, you know. We aren't playback protos .. - mond valami ilyesmit Lethal Mester :)

Mostmár tolhatnának egy I'm broke- ot vagy Trust- ot ennek örömére..

Én nem nagyon ismerem az első albumot, majd bepótolom, mert tudom hogy jó, de állítolag volt egy Indigo Flow Nova Rock- on. Annak kell örülni ? >:-`
ripitash 2009.06.26 01:38:29
jo kis durva idők... találtam pár jó felvételt én is, ezt ismeritek ?

www.youtube.com/v/kR3rCJ5omYs&hl=en&fs=1

Na meg ez is mekkora már, volt itt ? :)) ) egy ujabb fajta régi darab, de most is jol ugrana a flash koncerten ? :)

www.youtube.com/v/DSuwxj02gp0&hl=en&fs=1

Nahhh.. Jó Éjszakát !
Limp Bizkit Fostalicska-lista: Spin 2009.06.25 08:05:54
Rég pötyögtek a majmok, de most lecsaptak újra. És nem is akárhogyan. Rendkívül szánalmas lista, Bizkit ide vagy oda...Én speciel csíptem a come with me-t, Don't wanna a miss a thing-et, Hero-t, de a Take a look aroundot berakni... Ezek atomhülyék. Csodálkozom, hogy a Behind Blue…..
ripitash 2009.06.25 13:11:22
Na utánanéztem, és a heylzet az hogy én se gondoltam volna de már elég begyepesedett ez a magazon. Azért mondom mert az egyik underground- lap volt már a 80as években is. Az elején még segitettek is valamelyik jó metál, rokkk, grandzzs bandákon, de mostanra kurvára okosnak hiszik már magukat. Egy szempontból érdekes amit írnak. Szerintem se illik össze a Bizkit dal és a filmmel elérni kivánt komoly izgalom- nagy akció hangulata.

Én úgy vagyok ezzel, hogy a filmet és az alapdallamot sokkal kevésbé szeretem, mint amit Wes és Fred csinált belőle. Amugy szerintem a filmnek még be is jött, hogy alkalmazta a Limp- et, mert a numetálos rajongókat is magához vonzotta. De aztán nem tudom mert a filmet se néztem meg pedig van egy jó Metallica szám is rá, tudom :D

Szóval azért egy fajta divat időszaknak a nagy rokkzenéjét szeretik ennél a Spin- nél valószinű, és csak leszólják az új generációkat, sztájlokat :), nem tudják megkülönböztetni a szemetet. Ami a legnagyobb meglepetés volt hogy szerintem azzal a Rocky dallal sincs semmi baj, pedig az olyat én nem is szeretem, és ilyen igazi 80as évek hagyományos hangulata egy jó összevágással a filmhez.

Összegezve azt gondolom hogy zenei téren elég faszán háromszor többet adott Wes ennek az MI dallamnak, Durst is adott rá egy gondolatokkal teli szöveget eredetien előadva, csak ennek a nagyon okos régi magazinnak nem tetszett hogy ilyen viccet csináltak a komoly akciófilmből.
Tisztelt Szerkesztőség!   Köszönjük érdeklődését a 2009-es VOLT Fesztivállal kapcsolatban! Sajnálattal kell azonban közölnünk, hogy a jelentkezések magas száma miatt nem áll módunkban akkreditációt biztosítani az Önök médiumának.   Amennyiben úgy…..