Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petyko100

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha elfogult lennék, akkor azt mondám, hogy a 3D-s animációs filmek kora a Toy Storyval kezdődött, majd a trilógiává bővült szériával végződött. Ebben ugyan van elfogultság, de ha jobban belegondolunk, akkor némi igazság is fellelhető. A számítógépes animációs filmek világa…..
A brit indie folk reneszánszát éli Nagy-Britanniában, amelynek legsikeresebb formációja, a nyugat-londoni Mumford & Sons Magyarországon ad koncertet jövő tavasszal. A négytagú zenekarnak 2010 hozta meg a nagy áttörést a Mercury Prize-ra is jelölt Sigh No More bemutatkozó…..
Petyko100 2012.11.06 11:08:02
Petyko100 2012.11.06 11:08:49
Szombat este az amerikai tévézés egyik legnépszerűbb műsorában, a Satrurday Night Live-ban lépett föl a világszerte körülrajongott Lana Del Rey, ami azért már pár embernél kicsapta a biztosítékot. Először is, még műsor előtt, az énekesnő úgy érezte, magyarázkodnia…..
Világszerte milliók járnak a Metallica koncertjeire, amiből kiindulva azt hihetné az ember, hogy irreális kérésekkel bombázzák a bulik szervezőit az egyes helyszínen, pedig nem. A zenekar tagjai a mai napig közös öltözőt használnak, és csupán dohányzóasztalt, székeket,…..
Az elmúlt időben az Idoru három tagja is távozott a zenekarból. A név kezelője, Szalkai Tibor fiatal srácokat gyűjtött maga mellé. Megváltozott a zene karaktere is kicsit, sőt magyar dalokat tettek ki a Myspace-oldalukra. Ezek közül az Évről évre került fel először, ami nagyon…..
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..
Give It A Name Festival @ Bécs, Aréna, 2010. április 20. Az egész úgy kezdődött, hogy VA Superbutt frontember Divízió I-es jégkorong-világbajnokságra megy Szlovéniába szurkolni, én meg akkor ezt kihasználván leugrok vele, bár a hokit nem értem, mert kicsi a korong és a…..
Lezajlott az ötödk HangSúly díjátadó (igaz, csak virtuálisan), amiben online rockmagazinok szavazták meg kik legyenek a nyertesek az olyan kategóriákban, mint az év albuma, az év koncertzenekara, az év stúdióprodukciója, az év debütalbuma és az év borítója. A jelöltek közé…..
Beindult az új Mars Volta-lemez promóciója. Az 50 perces, nyolcszámos Octahedront például ezen az oldalon is népszerűsítik, ahol tulajdonképpen e-mail címeket gyűjtenek. Minél többet küldenek be, annál több mindenre nyílik lehetőség a weblapon. Jelenleg éppen az első két…..
A tegnapi napot már nagyon vártam, amióta meghallgattam az új Macskanadrág nagylemezt. Valahogy pont egy olyan időszakomba jött ez a lemez amikor tök betaláltak a dalok. Na de nem is ez a lényeg. Kezdtem a napot egy kis fűnyírással hogy otthon ne szekáljanak halálra. Király,…..
Petyko100 2009.05.10 16:37:00