Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anélia

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Epik High Tablója mióta csapattársai a seregben teljesítik szolgálatukat kapott hideget meleget a jóakaróitól, leginkább Standfordon szerzett diplomája miatt, ami szerintük nem is létezik. Nem is igen csodálkoztam rajta, hogy a "botrány" után nem lehetett hallani…..
A rajongók heteken át lelkesen adták le a szavazataikat az MTV EMA Worldwide Act kategóriájában nevezett Big Bangre és azt kell mondanom, a világ V.I.P.-i sikeresen fogtak össze. A Big Bang kiütötte Britney Spearst, Lenát, a Restartot és Abdelfattah Grinit. Ilyenkor jó K-pop…..
Sokáig kellett rá várnunk, de eljött a pillanat, amikor a KAT-TUN egykori tagja, Akanishi Jin kiadta első amerikai kislemezét a Test Drive-ot. Lehet, hogy rossz pillanatomban kapott el a klip, de ez az utóbbi idők egyik legunalmasabb darabja. Jinből semmit nem lehet látni a napszemüveg…..
Ma piackutatásba fogtunk. Kolumbiai barátnőmmel, Natáliával úgy döntöttünk, meg kell örökíteni a férfikozmetikai marketing koreai rögvalóságát. A blogbejegyzéshez mellékelt képek legtöbbje magáért beszél, a címadó POS felirattól kezdve, a plüsscicáig, amelyiknek a…..
Igazság szerint, ha nem lenne egy kevés önuralmam, Fahrenheittel spammelném szét az Otakusoundot. Nagyobb kedvencek, mint az AAA, az After School és a 2NE1 együtt. Minden klipükről, dalukról képes lennék kisregényben ömlengeni. Már attól visszaváltoznék hisztis tinilánnyá, ha…..
Az új KAT-TUN anyag korrekt. Biztosan remek eladásokat fog hozni (mint az eddigi összes kislemezük). Azt kell írnom, hogy az ULTIMATE WHEELS klipje meglepett, mivel mondhatni minimalista. Már megszoktam, hogy ha KAT-TUN, akkor látványos, színes kavalkádot kapok, amin látszik, hogy nem…..
Két koreai szuperhit (mellékesen mindkettő hatalmas kedvencünk) küzd a slágerlisták első helyéért. Egyik a DBSK (Why) Keep Your Head Down című száma, a másik pedig a most épp cukiban nyomuló Secret lányai a Shy Boy-jal. Erre ez a brazil zseni egy frenetikus mashup formájában…..
Nem mondhatjuk, hogy a thai könnyűzene túlreprezentált lenne ezen a blogon, most mégis viszonylag gyorsan követi egymást két bejegyzés... A 3.2.1 viszonylag új formáció. Ha jól kódfejtettem a hivatalos honlapjukat, akkor 2010-ben jelent meg az első minialbumuk. Ők is a Kamikaze…..
Elnézve, pontosabban hallgatva az S.M. The Ballad számát, az ugrott be hirtelen (*fedezékbe vonul*), hogy csak nem a kicsinált szebb napokat látott DBSK utódjának szánja az SME ezt a négy aranytorkú srácot?!Akárhogy is, a formáció lassan kezd szimpatikussá válni. Még akkor is, ha…..
AZ SM Entertainment új projectcsapatot mutatott be. Összeszedték az ügynökség legjobb ismert balladaénekeseit (vagyis KyuHyunt a Super Juniorból, Jayt a TRAX frontemberét, és Jonghyunt a SHINeeból) és egy új fiút (a neve Jino) és a formáció nevének megfelelően (S.M. The Ballad)…..