Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smokeeveryday

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várom már egy ideje a Starbucks-t, és a mai hírek szerint még várhatom is egy ideig... Addig is örömmel vettem a hírt még decemberben, hogy hamarosan megnyit itthon is a Costa Coffee. Vártunk-vártunk, nézegettük a Nádor utcai üzletüket, ahogy már majdnem megnyílt. Aztán egyik nap…..
smokeeveryday 2009.03.13 13:11:11
@baristamaestro:

Szevasz Kispöcsköszörű,
3 dolog ami problémás a beírásoddal.

- Londonban ha nyitnak egy új boltot akkor nekem nehogy megmagyarázd,h csak újakkal nyitják a boltot. Biztos,h legalább a vezetőség tagjai már dolgoztak más boltban és részt vettek egy barista mastero tréningen(tudod 2 babszem ha jól tudod).Ahhoz,h te kint BARISTAMASTERO lehess és tovább add a tudásod legalább 3 hónap gyakorlat kell egy ilyen tanfolyamhoz. Szal előbb gondolkozz aztán fikázz.
2. A csodabogár akit te fikázol az egyik legjobb a szakmában és még mindig nem használták fel PR célra a Costánál, te honnan veszed ezt a nagy beharangozásos sztorit kis cserkész?
3. Azok az elhivatott emberek akik egy cégért dolgoznak biztos nem nyilvánulnak meg Image rombolóan. És te akarsz leckét adni vendég elégedettségből? Ez igy egy kicsit gyengusz vagy nem is vagy Costas hanem csak valamilyen konkurens cégnél pörögsz.
Mob off