Regisztráció Blogot indítok
Adatok
njoy

20 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Evrifing Beckham a Milané! 2008.10.22 13:10:00
A skysport.com információi szerint Januártól a Milan csapatához fog tartozni az angol klasszis - ha csak addig is amíg az MLS-ben holtszezon van - de ez így is üdvözítő a Milan szurkolók körében, hiszen egy újabb világsztárral bővült a keret. Kérdés az, kell-e még egy…..
Evrifing Autózzak? 2008.03.31 12:03:00
Szombaton úgy adódott, hogy Siófokra kellett utaznom, ehhez igénybe kellett vennem, az M7-es autópályát is. A reggeli órákban indultam, és 2,5 óra után érkeztem Siófokra. De ami az igazán lényeges, az ami közben az M7-esen történt, illetve történtek. Nincs nagy tapasztalatom…..
Evrifing Kitáblázott utak! 2008.04.04 13:26:00
Amióta vezetek sokat gondolkoztam az út mellé kitett sebesség korlátozó táblák jogosságán, és értelmén. Meglepő dolgokat tapasztalok. A lakott területen belüli értelmetlen korlátozások, feleslgesen lelassítják a forgalmat, mármint azoktól akik próbálják betartani ezeket.…..
Evrifing Euro Rest? 2008.03.27 10:54:00
Egy közérdekű téma, mely elég sok embert érint, mind a világon, mind Magyarországon. A dolog lényegét gondolom mindenki érti, kapsz egy e-mailt, hogy nyertél 14 ingyenes éjszakát egy hotelbe, valahol Európában....hmm szkeptikus ember már húzza ilyenkor a száját, és igaza van,…..
Evrifing Még ősibbek vagyunk 2008.03.26 20:55:00
A bbc információ szerint Spanyolországban megtalálták Nyugat-Európa területének legősibb emberi maradványát. ( A legősibb maradványokat Grúziában találták meg, megközelítően 1,7 millió évesek) . A maradványokat Sierra de Atapuerca-ban találták meg, Burgos városának…..
...a címadó apropója, a város ahol kikapott a magyar válogatott. Már megint. Előző évben régen látott szimpátiát kivívott magyar csapat az idei teljesítményét össze sem hasonlíthatja a tavalyival. Idén egy iksz, egy zakó. A mai meccsen igencsak foghíjas lelátók előtt (…..
A tegnapi napon fejeződött be Detroitban, az Észak Amerikai Nemzetközi Autó Show ( North America International Auto Show - NAIAS ). A jenkik hol máshol is tarthatnák ezt, mint Detroitban, az autógyártás ( és állítólag a techno műfaj ) szülőhelyén. A 2008-as évben 15.000 látogató…..
Hello ismét mindenki! Jó hosszú idő után jelentkezek újra, ennek jelentéktelen okai voltak nem is részletezném. Amivel most belevágok a blog folytatásába, az egy közérdekű magyar téma, a most zajló Kézilabda-EB. Eddigi ellenfeleinkkel erőn felül küzdöttünk, alapvetően jól…..
Korábban említettem, a WoW-os hírek nem mozgatnak meg, mert FS! úgyis beelőz, de ezt felteszem, mert aranyos:) Norvégiában egy 12 éves kissrác úgy úszott meg egy jávorszarvas aggro-t, hogy a WoWban játszott hunterétől tanult Feing Death (Tetszhalál) skillt használta. Épp hazafelé…..
Evrifing Wild West Hungary 2007.11.20 16:29:00
Gondolom mindenkinek megvan a kép. Vadnyugat az Usa-ban, kevés ember, közlekedés nuku, elszáradt bokrot fúj a szél stb... Ha bele gondolok az országban holnap ugyanez lesz. Mindenki sztrájkolni fog. Ki ezért ki azért. Szó van itt a TB-ről, a nyugdíjról, mellékvonalakról (…..
Jájj istenem! A mai meccs.....Először is leszögezném nem fordultam el a válogatotttól, nem gondolom azt, hogy mindennek vége, és nem fogok Mandela bácsihoz futni megkérdezni, hogy beszélte le magát arról, hogy ne kösse fel magát a lepedővel a radiátor csőre anno...csak hát…..
Háj ismét! Megint fikázni fogok..., mert ebben a kurva országban csak azt lehet. És nem azért, mert én fikázni akarok, hanem, mert olyan dolgok vannak ebben az országban, hogy itt nem lehet mást. Megnéztem a hülye rtl hülye műsorát. Épp melóban voltam, és a műsör vége…..
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! A tegnapi napon egy újabb olyan ügy került napvilágra poltikai körökből, amire az értelmes ember reagálása az volt, hogy órákon keresztül fetrengett a földön röhögőgörcsben, és ezt az állapotot csak a rokonok, családtagok által kihívott…..
Új sorozatot nyitok, ahol a Magyarországi megmagyarázhatatlan történéseket próbálom átültetni kérdésekbe, és várom a kedves olvasók kommentjeit rája.Elsőnek egy igen csak közeli élmény - lévén az építkezés kb 10 m-re zajlik szeretett házamtól - ami nem csak felháborít,…..
Tisztelt F-1 rajongók! Kimi "Iceman, vodka imádó, fél-alkoholista" Raikönnen világbajnok lett!Hát persze, tudom ezt mindenki tudja, no de nézzük meg, hogy, hogy. Adott volt 3 versenyző, Lewis " nem napon barnult" Hamilton, Fernando " bunkó, ellenszenves,…..
Evrifing Globális megbolondulás 2007.10.12 05:38:00
Ismét egy hajnali bejegyzés, mert ismét csak most érek rá.Most így reggel 5kor az jutott eszembe, hogy kéne írni egyet az időjárásról, és a ma kedvenc hozzákapcsolódó témájáról, a globális felmelegedésről. Az időjárás a Föld nevű bolygó megszületése óta…..
Ismerős rigmusok ezek mindenki számára, csak másképpen,....ez a másképpen ez annyit takar, hogy egyoldalú, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy jobboldalú. A politika a világon mindig és mindenhol megosztotta az embereket, csak kérdés hogyan és mennyire. A vehemens Dél-Amerikai, a…..
Nyitó bejegyzésem egy társadalmat érdeklő dologgal foglalkozik...Íme... ...Fejetlenség van a magyar futballban ezt mindenki tudja már pár éve,...tán 86 óta...vagy kitudja...lehet hogy az a bizonyos tészta mindenért a felelős...Felelős azért, hogy a magyar válogatott az x…..
Először is elnézést szeretnénk kérni minden Kedves Olvasónktól, de az a helyzet, hogy viszonylag lassan jutnak el hozzánk a szentesi kisiskolások csínytevéseiről szóló hírek. Szóval még január 11-én bombariadó volt a Koszta József Általános Iskolában. A menetrend a…..
Nem hagyunk benneteket hétvégére iWiW-válogatás nélkül. Sokáig csiszolták a blog.hu-t, de már itt is van a heti szemétség.- A torta - Életem egyetlen kincses szerelme - Tele 16 éves kiscsaj ismerősökkel - Ne fogazz - A másik torta - A mély…..