Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babka77

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huh! Vannak hozzä jätekszabälyok is, lässuk:1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.2. A logót ki kell tennem a blogomba.3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.4. Írni kell magamról 7 dolgot.5. Tovább kell adnom a kitüntetést másik 7 blog társamnak.6.…..
Mert en tenyleg annyira figyeltem, hogy ne kapjunk el semmit, hogy vasärnap reggelre beläzasodtam. Egesz nap paracetamolon eltem, Bendus meg täpszeren. Az utso tabit ejjel fel 1kor vettem ba, azota nem vagyok läzas, de meg a hajam is fäj :o(Orvos szigoru fekvest irt elö. Anya a hetvegen elment…..
Babka77 2010.01.26 09:01:20
Ezert aztän nehezen tudok a häztartässal dülöre jutni...Nem szeretem ha ordit, igy kb ugy nez ki, hagyom 10 percet orditani (nem az a magätol megnyugodos fajta) felkapom megyek vele 2 kört. Bekapcsolom Pom-Pom meseit, azt nezi 10 percig, megunja, ordit. Felkapom megyek vele 2 kört,…..
Jelentem jol vagyunk! (kop-kop-kop)Annyira jol, hogy most jol vagyok igyekszem elintezni mindent, amit eddig nem csinältam. Szoval folyamatosan uton vagyunk.Szerintem jövö heten mär tenyleg jövök, de meg mära is van beväsärläs, receptet elhozni a gyogtornära, gyogytorna, kis taaritäs…..
Babka77 2010.01.08 07:44:50
Az ejszaka rendben volt. Kiütötte az oltäs. Se nem läzasodott be se nem fäjt neki :o) Stramm kis kölök.Csajok! Most eltünök egy pär napra. Sajna depresszioig fajult a dolog. Ma delutän voltam agyturkäsznäl, kaptam homeos bogyokat, amit szoptatäs alatt is lehet szedni. Remelm…..
BABÁZUNK Az én 7 hetesem:) 2009.12.30 15:45:00
Nyafikánk néhány napja új szórakozást talált magának. Az éjszakai etetés előtti pelenkázásnál legalább negyed órás közelharcot vívunk hármasban. Amint kivesszük alóla a pisis pelenkát, és alátesszük az újat, azonnal pisilni kezd. És ezt van, hogy egymás után megismétli…..
BABÁZUNK Praktika:) 2009.12.22 12:39:00
Újabb tejcsináló praktikát próbálok ki ma. Rántott levest csináltam. Még a szaga is undorító, de azt mondják az okosok, hogy sok teje lesz tőle az embernek. Apucival abban maradtunk, hogy szolidalitásból ő is eszik majd belőle. Jelenleg szedem a kapszulát, iszom a teát, és…..
... hogy peteérek... Ugyan egy héttel későbbre vártam, de már 3 napja boldogít Lajos... Kuba életbe, ez nem ér!!! Disznóság! (Bár inkább ez, mint influenza...)..
Hogy honnan veszem?Ismerem magam... ennyi....Na éjáó... ami azt jelenti kereken 14 nap mulva kopogtat a Lajos...El lettem volna meg nelküle egy darabig.....
Babka77 2009.12.15 22:24:34
Azt nem tudom, miért lett néma, de itten rötyikézik telepocival:o)..
Babka77 2009.12.09 13:16:59
Mert úgy örülök, hogy van Ő nekem, mert úgy örülök, hogy vannak ŐK nekem.Emlékszem, mikor 5. hetes terhes voltam. Ott feküdtem a kozmetikus asztalon, teljes fazon gyantán. Anyukám is ott volt velem. Mondtam a kozmetikusnak, hogy jajj valami folyki belőlem. Nem szólt semmit. Anyukám…..
Ma délután nálunk járt a Mikulás, és Nyafikának hozott sok szép ajándékot. Nyafika kitartóan nézegette a látogatókat, és ő is felvette a miki sapit:)..
Babka77 2009.12.07 15:00:58
Robertre :o)Ma Ö fürdette es vetköztette öltöztette Bendet. Azt kell mondjam, hogy professzionälisan csinälta. :o) Nagyon elvezte en meg nem szoltam bele.  ( mikor kiment a kutyäval megigazitottam a pelust meg rendesen räadtam a zoknit ) de ezt a 2 aprosägot leszämitva meg nem mondta…..
Babka77 2009.12.05 21:38:31
Hjajj...Az van, hogy nem tudom, hogy mikor es mikor cselekszem jot. Mert eddig vilägos volt, hogy ha beväsärolni megyek, akkor leadom a nagyszülöknel Bendet, mert meg kicsi. Na de most jutottam el arra a pontra, hogy meddig nem viszem be emberek köze? Vilägos, hogy kicsi meg minden, de…..
BABÁZUNK Kórházban 2009.11.24 09:01:00
Csütörtökön (november 19.) este már folyamatosan riasztott a légzésfigyelő. Az előtte való napokban is csipogott, de mostanra teljesen bepánikoltam tőle. A légzésfigyelős oktatáson említették, hogy van egy úgynevezett alváslabor, ahol meg tudják nézni, hogy van-e a…..
Van e valakinek anyós kiiktatója? Nem muszáj halálosnak lennie, denyugodtan lehet mondjuk egy jó 18 évre való hatástalanító mellékhatása...A következő mellékhatások elvártak:némaságunmobilitássüketségláthatatlanság... alap dolgoknak rendben lesz...Valamint az 1-es és 3-as…..
Babka77 2009.11.20 17:10:49
... miert nem szagolgathatja Bendegúz fejet...Häl eg!!! Ma volt a kötelezö eves kontrollja a fütesrendszernek. Igy megkertem a bäcsikät, hogy ällitsa mär be nekem a fütest minimum 23 fokra, mert dräga ferjem nem hajlando es a 13 napos gyerekünk folyamatosan lila. (Ugye azt hittek, hogy a…..
A kis teste még mindig hordozza ... ... alkalmazkodni a változó hőmérsékletnek, hogy a környezetben. A termo-szabályozás működik a babák nem szolgáltatott olyan jól, mint a felnőtteknél - részben azért, mert az áramkör továbbra is teljes mértékben foglalt, minden szerve…..
... avagy palacsintäval töltött cici.Megigertem az en kis Mackomnak, hogy kap palacsintät, mert az en anyukäm azt süt. Ugyhogy tegnap este mär palacsintäval töltött cici volt a menü. Annäl is inkäbb, mert annyi tejem van, mint a nyü. Szoptatok es utäna rögtön fejek, mert különben…..
BABÁZUNK Elég már… (2 nap) 2009.11.01 15:37:00
Unom a várakozást… Nincs kedvem semmihez… A blogok amiket olvasok, mind arról számolnak be, hogy a szinte velem azonos időre kiírt anyukák már túl vannak a szülésen, és otthon babáznak. Én is ezt akarom! Két nappal az időpont előtt azt se tudom, hogy mi az a fájás…..
Írni fogok megígérem, de most annyira K.O vagyok, mint még soha. Nem is értem miért. Reélem ez normális.Szerencsére itt van anyukám és tényleg az ég világon semmit nem kell csinálnom Bendézésen kívül. Főz, mos, takarít, szóval :o))))))))))))))))) Nem is tudom mi lenne velem, ha…..
BABÁZUNK Kiűzetés 2009.10.29 14:12:00
Lassan lejár a bérleti szerződés. Szép lett volna, ha ma október 29-én születik meg a baba. Ez a nap ugyanis apucival való megismerkedésünk másfél éves "évfordulója". Reggel már azt reméltem, hogy a derékfájás amire ébredtem, esetleg jelent valamit, de úgy tűnik,…..
Most hirtelen csak nagyon röviden. Ma délben kidobtak minket a kórházból. Mindhárman jól vagyunk. Megszültem Bendét, es másfél perce az első kakit :o) Nem is tudom melyik volt nehezebb ;o) - na jó ez szar poén volt belátom :o)Bende egy angyal! Eszik és alszik. Remélem nem romlik el.…..