Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaniko

2 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Tudom, hogy erre még nem volt példa a cukiság történetében (legalábbis én nem emlékszem rá), de bátorkodom továbbítani nektek egy kétségbeesett hölgy társkereső hirdetését, akinek a kijelölt vőlegényét sajnos megmérgezték" - írta nekünk Petra. "Pötty…..
"Réti sas fiókák, fészekben, Somogyban csináltuk egy hete, hosszas előkészítés után. Az öreg saspár észre sem vette... Hogy cukik-e? Azt nem tudom, de nekem bejönnek ezek a még pelyhes griffmadarak" - írta a természetfilmes Zozó. A kommentekben várjuk a címben…..
csaniko 2010.06.04 10:06:49
"Küldök képet legújabb hörcsögömről, akinek jelenleg még nevet keresek. A dió kedvéért hajlandó háton ülve enni- a gazdi legnagyobb gyönyörűségére! Persze jól lemorzsázza magát. Ajánlom figyelmetekbe a búbos talpakat és a fehér pocit is!" - írja Zita...
csaniko 2010.06.03 09:48:43
Legalábbis mi még sosem láttunk ennél édesebb lekecskézett kisbárányt. Hát Önök?..
Ceglédbercelen jártunk a hétvégén egy tanyán, ahol a képen látható illetőkkel találkoztam. Azóta malacröfögés a csengőhangom.A fenti képen láthatóak nyolc, a lentin láthatóak három hetesek...
Talán nincs is tovább. Talán végünk van, itt és most szerelembe esünk, eldobjuk az eddigi életünket és Pipacs lábai tappancsai elé vetjük magunkat. Főzünk, mosunk, takarítunk.Mert mi aztán minden cukiságot értékelünk. De tényleg. És szívünk szerint mindenkinek kiosztanánk a…..
csaniko 2009.11.20 23:42:04
Tabán, tegnap kora este. Ahogy mondani szokás, jól szituált idősebb férfi. Leül előttem az ülésre, elegáns sál, ápolt, minimum diplomás, korra úgy 50-60, már erősen kopasz, tonzúrája lassan felemészti minden maradék haját - de ez mindegy. Szóval leül, és elővesz egy…..
Nanjingban tartottak egy nagyszabású kutyaesküvő napot, és mást nem is szeretnénk írni erről a riasztó eseményről, inkább kérdezünk. Összeadná bárkivel a kutyáját? ..
A La Défense Párizs üzleti negyede, a város nyugati pontján található, és itt mindig van valami aktuális látnivaló. A különböző formájú és nagyságú felhőkarcolók, a modern diadalív, és egy óriási bevásárlóközpont társaságában egy hatalmas teret biztosítanak a…..
"Ő Emma, az én brit csodám. Elküldtem a legcukibb képeit az alvómesternek. Remélem nektek is tetszik majd és talán kiraktok egyet kettőt" - írta nekünk Laura. ..
csaniko 2009.10.21 08:31:53
csaniko 2009.10.12 18:04:42
Ma este 7 körül a 95-ös buszon utaztam (ami É-D irányban, a Montmarte-tól indulva a Montparnasse torony előtt is elhalad). A közvetlen környezetemben (tömött volt a busz) 3 pasi olvasott. Ebből egy színes bőrű, 60-as éveit taposó, őszülő hajú, szemüveges férfi, fekete…..
Házisárkánytól érkezett Bömbi és Borisz sztorija, újra cukinapló a cukiságon! "Azt írják a – kizárólag nők által olvasott – könyvek, hogy a férfiak nem értik a finom célozgatásokat. Ha a nő akar tőlük valamit, szemtől szembe, konkrétan meg kell fogalmazni a…..
mit olvas az utca embere? Toborzó 2009.09.10 07:47:00
  Jelentkezz Mitolvas Ügynöknek!   Részletek a jobb oldali linkeknél:  Mitmereholhogyan?, stb.   A regisztrációhoz email-cím szükséges: írj levelet a nevünkre kattintva, vagy kommentelj ide valamit.       Mindenkinek örülnénk! Köszönjük!..
"Négy fehér tappancs lehet cuki? Vagy egy cica alulnézetből?" - tette föl a költői, teljesen felesleges kérdést Viki. "Ő Berci, 8 hónapos cicmorgó, természetesen olyan helyen lefényképezve, ahova nem mehet fel – elméletileg. De a tappancsainak nem bírtam…..
csaniko 2009.10.02 22:02:24
"Szeretném bemutatni Sörbo kutyát, akit 2 hónaposan hoztunk el egy menhelyről. A képeken 3 hónapos, azóta közel 30 kilós kamasszá cseperedett, viszont cuki ismertetőjele, a foltos nyelve azóta is ilyen. A képek egy balatoni pihenés alkalmával születtek, a meleg miatt a…..
Mivel a hír spoileres, azért csak az ugrás után áruljuk el, ki, és hogyan távozott a sorozatból, és azt is, hogy ettől kik lesznek nagyon idegesek. Kérem szépen, Jennifer Morrison, azaz Cameron távozik a House-ból, mégpedig a hatodik évad első felében, ami azért meglepő és…..
"Küldök egy képet a nemrég született cicáinkról" - írta Adrián, de első látásra malacoknak hittük a kisdedeket. Alul néhány rendkívül fontos részletet emeltünk ki a nagyobb élvezet érdekében...
csaniko 2009.09.15 10:59:31
Frank Rizzo tisztelt meg minket ezzel a kis vizes állatkával, aki esetleg egy egér és Frank szerint nem nyerhet más, csak ő. Önök szerint?..
csaniko 2009.08.18 13:13:40
Mongúztól kaptuk a képen látható Samu megható történetét: "Júniusban egy délután sérült sünt találtam a kertünk közepén. Nem tudjuk mi történt vele, talán fűkasza okozta a bajt, minden esetre úgy 7-8cm átmérőjű területen mintha megskalpolták volna a hátát. Ekkor…..
"A fekete Kormi, aki már szerepelt itt a vöröske Muki, szintén a sztárotok, a fehér Hofi, aki sajnos nem volt még a sztárotok, pedig szerintem tiszta L'ecso" - írta nekünk a malacok gazdája. ..
csaniko 2009.08.07 13:06:33
"Gondoltam, ilyen videótok annyira nincs az oldalon (megemlékezés), kedves kutyánk, Kenny fotóiból áll össze, nagyon aranyos kis állat, megemlékezve róla, mert szegény elpusztult az idén" - írta nekünk Kálmán.  ..