Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chuby

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mari zseniális tudós, aki valamilyen különös okból egész életét egy fekete-fehér szobában töltötte. Fehér tányérból, fekete evőeszközökkel szürke ételeket evett, fekete-fehér filmeket nézett, még a számítógépének a monitorja sem színes. Mari kutatási területe a neurofiziológia, közelebbről, ironikus…..
charivari A Quimby tízszer 2014.11.14 08:41:09
Legutóbb, amikor a nagy magyar alter himnuszokat szedtem össze a '90-es évek végéről és a 2000-es évek elejéről, több olyan együttes is volt, aminél fájt a szívem, hogy csak egy dalt választhatok. Az egyik legnehezebb dolgom pont a Quimbyvel volt, és nem is csak azért, mert…..
Chuby 2014.11.23 09:56:34
@Rocko-: Akkor hallgass Republic-ot. :-(
(A szerző a Magyar Külügyi Intézet munkatársa, a Sinológiai Szemle vezető szerkesztője.)Nincs is nagyobb öröm a magamfajta külpolitikai elemző számára, mint látni, hogy lassan már a csapból is Kína folyik. Különösen így van ez a nemzetközi pénzügyi- és gazdasági válság…..
Chuby 2011.01.24 15:32:05
@Diocles: Sajnos ez a szűklátókörű szemlélet, a pillanatnyi haszon üldözése (ami naggyá tette Kinát is) már sok bajt okozott a történelemben. Sajnos fog is.
Boldog Új Évet Mindenkinek! Elkezdődött ez az év is. Az éjfél utáni másodperceket a Himnusz elhaló hangjai után Schmitt Pál a Magyar Köztársaság Elnöke uralta. Szó szerint. Ünnepi köszöntője igazi művészeti alkotásra sikerült. Tele van bonyolult szimbólumrendszerekkel,…..
Chuby 2011.01.01 20:10:41
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
Chuby 2010.11.25 14:04:16
@emberkedek:
1. A piramisjáték alapja, hogy a később belépők befizetéseiből fedezik a korábbiaknak történő kifizetést. Egy darabig. Nos hívhatjuk ezt állami felosztó kirovó rendszernek is.
2. A most ismertetett jövőbeni rendszerben kapsz egy nevedre szóló számlát, de a pénzt már jövőre elkölti a költségvetés. Hogy is van ez?
Reggel végigszaladtam a tumblren, és két érdekes dolgot is találtam: az egyiken Danny DeVito lányokat kér meg arra, hogy mutogassák nekik a cicijüket (klasszik WTF kategória), a másik pedig az örök lázadó Vivienne Westwood meztelenül. A divattervezőnő imád polgárukkasztani, és…..