Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiri-biri

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen a legnagyobbik terroristáról van szó, ugyanis az utóbbi hetekben erőteljesen megmakkant, bár végül is nem tudom, min csodálkozom, amikor kezdem sejteni, hogy a három gyerek jósági együtthatója állandó, így, mivel Gergő erőteljes javulásnak indult, egyértelmű…..
Át is adnám a szót Bogeyman-nek: Sziasztok! Egyik haver mondta, hogy létezik ez a blog, és gondoltam beküldöm azt az inntőmet, amit mindig sajátként hallok vissza mindenkitől :) "Tisztelt Szülők! Bogeyman az ebédlőben nemi szervét étkezési célokra ajánlotta fel, ezért megintem." A…..
Piroska és Farkas Hajnali húzás 2010.03.31 08:01:00
A sorsolóbizottság elnökének igen késői érkezésére tekintettel, ma hajnalban, félhomályostapogatózós sötétségben került sor a nyertesek kihúzására. Ebből kifolyólag a húzónk igen nyűgös volt, az elnök öltözéke pedig hiányos, ám lelkesedésben így sem…..
Elcsent félórákban, míg Nünü kint szundikál odakint, zakatolok az öreg varrópemen, készülnek a húsvéti madárkák a barkaágra. Van már kosárkája is, amelybe -ha szép idő lesz- megkeressük és összegyűjtjük ezeket a kertből.Miközben varrtam őket sorra, eszembejutottatok,…..
Piroska és Farkas Soksírás 2009.05.12 09:25:00
Ültünk az étkezőasztalnál, Ő a kissé keményre sikerült húson muzsikált a késsel, én étvágy híján, no meg azért is, mert valakinek kezében kellett tartania Mütyürkét (aki végre az apjával való táncolás alatt elszundított egy kicsit, s reméltük, talán…..
csiri-biri 2009.05.14 11:50:33
 Megvaaaaaaaan!!!!!!Utolsó pillanatban értem be, de ha minden igaz, 8.46-kor született meg, helyesbítés: 3015 g, azt nem tudom hány centi (azt hiszem 53 cm a kishölgy), de csodaszéééép!Piroska még bent van, pihen, 1 óra múlva jöhet ki. Remélem hozzájárul a fotó…..
5-kor beszéltem Piroskával, viszonylag jól aludt, igaz nem sokat...És most is beszéltünk, 8-kor indítjáááák a szüléééééééést!!!!!!!!!!!! Kérlek drukkoljatok, hogy minden rendben menjen! Nem lesz meg 5 perc alatt, mert ilyenkor rendesen beindítják oxitocinnal és…..