Regisztráció Blogot indítok
Adatok
supercharley

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legfrissebb PISA-tesztek alapján a magyar diákok nemcsak a humán és természettudományi tárgyakban maradtak le az OECD-átlaghoz képest, hanem a kulcsfontosságú problémamegoldás  területén is a sereghajtók közé kerültek. A 15 éves diákok körében elvégzett tesztek alapján az…..
supercharley 2014.04.16 09:03:27
@kacsa232: Sajnos nem baromság. Valószínűleg keveset tudsz ezekről a dolgokról!
Önkormányzati képviselő vagyok, és amíg nem vette át az állam az általános iskolánkat, addig az iskolaigazgató rendszeresen beszámolt az önkormányzat előtt az iskolai munkáról, a tanulók eredményeiről. Láttuk mi is a kompetencia felmérések eredményeit, és bizony siralmas. Az igazgatónő válasza arra a kérdésere hogy miért van ez így, egyértelműen az volt, hogy amíg már 3 magyar tanulóra 9 cigány jut, addig az átlag ilyen siralmas lesz. Persze hogy van a magyarok közt is gyengébb képességű, de a szüleik azokkal is igyekeznek jobb eredményt elérni, míg a cigányok között még a jobb képességűeket sem ösztönzi senki. Elkeserítő, hogy milyen társadalom épül itt vidéken(de néhány év, és ez a tendencia a városokat is el fogja érni). Ezek a mostani gyerekek nem fognak nekünk nyugdíjat termelni, hanem még felnőttként is a mi általunk befizetett pénzből fognak segélyen, illetve ahhoz közeli közmunkán tengődni!
  A sok genfi újdonság között szinte elveszett az elmúlt hét legfontosabb híre: már a Toyota is kormányzati segélyért kuncsorog. Vélemények az azonos című cikkünkről...