Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shocker

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bojár Gábor nagyot csalódott az ellenzéki pártban. ..
shocker 2017.10.09 12:22:46
@patyuka: Végre valaki. Az azért sokat elmond arról, hogy mi van a fejekben, hogy ehhez a hozzászóláshoz nem érkezett vélemény.
Lehet itt erőlködni, de értelme a teljes összefogás nélkül NULLA.
Az egész olyan egyszerű pedig.
Köszönöm, hogy leírta ezt.
Ezt a számot gyerekként azért szerettem, mert azt hittem, azt énekli: I am batman. De aztán rájöttem, hogy csak egy ócska, igénytelen szám, amiben valamiért mégis menőn hangzik Kozsó, ahogy angolul beszél. Valaki pedig megmondhatná, miért szerette annyira a tincses mágus…..
Óravilág Wyler Genève Tourbillon 2009.08.21 23:17:00
Mivel pár napos eltávomat töltöttem nemrég, Sundance kolléga egymaga állta a rohamokat a hét elején, így nem titkoltan egy kicsit neki is szeretnék kedvezni ezzel a poszttal, ő ugyanis a tourbillon elnevezésű gátrendszerrel szerelt órák nagy kedvelője és csodálója.Paul Wyler…..
shocker 2009.08.22 16:25:34
Szerdán eltávolították az AppStore-ból azt az alkalmazást, ami egy nagyon beteg módját választotta az időtöltésnek. A képernyőn állítólag egy kisbabát láthattunk, akit a telefon rázásával sokkolhattuk, amíg meg nem hal. Ez volt a játék célja."Ez az alkalmazás nagyon…..
shocker 2009.04.26 00:02:45
@Attila1234: Ott a pont!!
 Péderke új hóbortja az újságírás. Újsütetű példaképe Bruno, az osztrák meleg riporter. Még a köztük lévő alkati hasonlóság is szembetűnő. Nehéz dolga lenne a zsűrinek, ha mindketten indulnának egy Bombera Kriszta hasonmásversenyen, de valszeg megosztva végeznének a…..
Ferenc gyanúsan nagy telefonszámlát kapott, aztán felidegesítette magát a feleslegesen elkért adatokon, hogy a végén másnak küldjék el a részletes számláját. Mindennapi T-pöfögés, hogy rutinosan induljon a csütörtök. Eddig csak olvastam a blogot, bár tavaly a kábeltévé…..