Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tozka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy para nincs, kis piti ügy: magyar holokauszt áldozatai egy megyei bíróságon Amerikában beperelték a MÁV-ot 1 milliárd 240 millió dollárra, mert a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Ezzel hamar meg is lett a február…..
tozka 2010.02.12 15:55:49
@Ásómaci: Vágom!
De ez is van annyira "vicces" és valósan bizonyítható ,mint a keresetük!
Novemberben ellentmondásos hírek jelentek meg a szeptemberi nagykátai eseményekről, fel is tettük a kérdést, hogy "Most kopogtattak vagy megtámadták a rendőrkapitányságot?" Fejlemény az ügyben, hogy Zajacz Ágnes helyi rendőrkapitány feljelentette Bánfalvi Zoránt, aki…..
Vastagbőr Sün! Sün! Liba! Sün! 2009.04.14 16:39:00
A nap képe: Megfélemlített libák a Rebisz-droidok árnyékában. Nézzétek, hogy sugárzik a páni félelem a szeméből!                                     (A hetivalasz.hu-ról) A gyülekezési jog…..
Vastagbőr Hagyó nem buszsofőr 2009.03.12 12:01:00
A soproni sörreklámnak létezik negatív változata is, Hagyó Miki pedig elkészítette a budapesti verziót. Nem tudom, hogy kampánycélból-e, vagy csak jófej akart lenni, de nagyot alkotott. BKV, Lehel kürtje, mézeskalács szív, minden együtt van a felvételen.(köszi VonPerez) Azt…..