Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissbe88

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az NMHH Médiatanácsa hivatalos blogján tette közzé a közszolgálati médiakódexről folytatott társadalmi egyeztetés eredményét, ami tömören annyi, hogy több értéket a közszolgálati tévébe! Pedig ugye már évek óta az az MTV szlogenje, hogy értéket közvetítenek. A vázlatos…..
A Guardian az idei nőnap alkalmából közzétett egy százas listát, melyre a világ 100 leginspirálóbb asszonya került föl.  A lap célja az volt, hogy a világ minden részéről, minden életterületről válogatva állhasson össze a lista, amely olyan nőket vonultat fel, akik nem…..
A legendás szélsőjobboldali pártvezér, Jean-Marie Le Pen lánya nyerte meg az apja által alapított párt vasárnapi elnökválasztását. A 42 éves Marine Le Pen eddig a Nemzeti Front alelnöke, valamint Európa Parlamenti képviselője volt. Egyes elemzők szerint ezzel a legnépszerűbb…..
Kezdjünk egy találós kérdéssel: miről emlékezetes a mai nap? Már azon túlmenően, hogy nyolc év után végre kocsiszínbe érkezik a Vörös Villamos? Ha kell, segítek. Ma, József Attila születésnapján ünnepeljük a magyar költészet napját! Két jó okom is van lecsapni a…..
w Veled, Uram, de nélküled 2010.02.19 05:00:00
Európa keresztény lesz, vagy nem lesz: így hangzik a sötét prófécia, amit lelkesen ismételget egyházi ember, konzervatív politikus és egyszerű jobbostibi. Utóbbi annak ellenére teszi, hogy maga sem tudja, mikor evett utoljára Jézusból. Értelmes, tanult emberek fejtegetik…..
Este megkezdődik a férfi jégkorongtorna Vancouverben. Helyi idő szerint hétfő délben kezdődött az ülés, amely végén a csapatok megnevezték végleges olimpiai keretüket. Húsz mezőnyjátékost és három kapust írhattak fel az országok, ezen a névsoron később már semmilyen…..
Tegnap este a Filmszemlén voltam, ahol egy „bájos” díjátadás részese lehettem (aki felnyakkendőzött politológust szeretne látni, kattintson ide), de időnként azért a kommentekbe is beleolvasgattam. Mindig meglep, hogy amikor a Jobbik szóba kerül, hirtelen megszaporodnak a…..
A világ legdrágább parkolóhelye (300.000 dollár – 60 millió forint) Világszerte esnek az ingatlanárak. Ehhez képest néhány hete megdőlt a valaha parkolóhelyért kifizetett legnagyobb összeg rekordja. Bostonban sikerült valakinek 55 millió forintnyi dollárt fizetnie azért,…..
Megvolt a vacsi, ajándékok felbontva, együtt a család? Nincs is szebb ilyenkor, mint egy lélekemelő családi moziest. Íme 10 hollywoodi karácsonyi celluloidszörnyeteg, amelyek garantáltan taccsra vágják az ünnepi hangulatot.1.Túlélni a karácsonyt (Surviving Christmas,…..