Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vicus56

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Ez az az időszak, amikor én is kint voltam a forgatáson, csak hogy fényezzek egy 126 kilós majmot is menten, amit láttam, azt itt írtam meg.) Namármost. Én nagyon ellene vagyok az olyan "fordulatoknak", hogy két játékos csak úgy kapjon egy bödön pálmaolajjal kevert ételízesítőt, amit két komponens…..
Vicus56 2017.09.23 20:33:21
@bElannaTorres: Teljes EKG . Pedig már a nyuggerséghez is túlkoros leszek lassan. Attól fog elvinni az agy, vagy szívhalál, hogy röplabdát, nutella evészetet, szülinapozást kell néznem, mikor én éhezésre, kínkeserves életben maradásra, ehetőre vadászásra, cselszövésre meg egyebekre számítottam. A Feri viszont megbukott fizikából:D
Válság! Bizalomvesztés! Könnyek! Kongatás! Disznó! DRÁMA! És még volt egy kihívásunk is. Végtelenül hosszú volt ez az összefoglaló és még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a…..
Vicus56 2015.01.15 15:29:54
@Conchobar: Helyesen: középkorban a vízbemerítés: ha megúszod boszorkány vagy, máglyára veled, ha meg megfulladsz, hát így jártál...
Ahogy a vicc is mondja, a biokertész abban különbözik a "simakertésztől", hogy éjszaka permetezget. Hát remélem, hogy ez mégsem igaz. Nem hiszem, hogy sokáig tudjuk tartani a csakbiótagyereknek koncepciót, de amíg kicsi, addig szeretném a biopiacokról beszerezni a…..
Piroska és Farkas Edzés 2009.07.18 09:21:00
Amikor csak találkoznak, márpedig az gyakran megesik, megtartják a Joepapa-féle edzést. Azt nem tudom eldönteni, hogy ki leli nagyobb örömét ebben, de mindenképpen hasznos. Mert Mütyürke, aki ugye nem szeretett hasalni, bő egy hete már forgolódik is, hátáról a hasára, és…..
Piroska és Farkas Nelógjon 2009.07.18 08:48:00
Hajpántot kaptunk ajándékba, hogy a gyerek sűrű, ám csupán pármiliméteres, szöszke hajpihéje véletlenül se lógjon a szemébe. Ahogy a rengeteg kalap, ez is már bőven a gyermekkori babázásom visszaidézése, a "játék" része, de olyan nagyon élvezem. Na és mennyire…..
Piroska és Farkas Nyaral 2009.07.18 08:00:00
Csak a gyerek miatt hagyja el időnként a medencét a cápa, ahogy Farkas hívja Anyikát. Már a jéghideg, egycentis vízbe is belehasalt, mikor még csak töltöttük a gumitengerüket.Üldögélt ott a még félig sem telt medencében, és a kertet fürkészte...
Piroska és Farkas Dédipapa 2009.07.14 15:48:00
Mindenki lépett egy lépcsőfokot felfelé -ahogy Papi mondta. Vagyis ahogy belőlem Anya lett, Ő rögtön Dédipapává avanzsált. Fura. Asszem maradok a Papi megszólításnál.Drága Papinak minap ültük a nyolcvanadik születésnapját. Csuda egy fazon! Mindenre kapható. Mondtam neki,…..
Szupercsirke négy hónappal ezelőtt látta meg a napvilágot, s azóta is bánt, hogy vajon miért nem mutatta meg nekem a szülésznő, mielőtt kiviharzott vele a műtőből. Tudom, hogy ilyenkor sietni kell vele, de azért még megnézhettem volna, csak egy pillanatra. Viszont Farkas ott…..
Piroska és Farkas Hajnaliböf 2009.07.02 17:32:00
Madárcsicsergésre és kedves kis cincihangú nyöszörgésre ébredni jó. Szeretem, amikor álmosan kikecmergünk az ágyból, Farkas föléhajol, Mütyürke mosolyog, nyújtózik és feléje nyúl, majd mindketten bevackolódnak mellém a takaró alá.A korai reggeliztetést mindig böfiztetés…..
Vicus56 2009.07.02 19:35:18
Piroska és Farkas Háthasznos 2009.06.20 14:00:00
A kórházi mindjártszülünk listám összeállításában sokat segített a világhálón való kutakodás, és a sok kedves tanács, amit itt a blogbarátnőktől és a körülöttem lévőktől kaptam. Gondoltam, megosztom a tapasztalataimat én is, hátha hasznos lehet másoknak. A tényleges…..
Elkényeztetem, elkényeztetem, mondogatják. Majd meglátom, milyen rossz lesz nekem később, mert nem tud elaludni egyedül. De ha egyszer szeretünk délutánonként összebújva elaludni. Boldogság neki is és nekem is. Gyerekverseket vagy meséket olvasgatok neki, vagy csak átölelem és…..
Piroska és Farkas Kiskutacs 2009.06.05 10:46:41
Akkora tűvel bökték meg szegény gyereket, amiről első látásra úgy gondoltam, hogy a kis húsos combját teljesen átszúrja majd, és kijön a túloldalán. Mindkét sonkájába kapott a kistündér, az egyik a kombinált, a másik a kókuszos. A kéthónapos oltásokat három hét…..
Elmaradásban vagyok, pedig bővelkedünk eseményekben, de nincs időm papirra monitorra vetni, mert keveset tartózkodunk itthon. Legalább képekben próbálom tartani az iramot, a szövegelésemet meg tartogatom későbbre. Másikmama azt állította, hogy nem tud sem kötni, sem pedig…..
Piroska és Farkas Hidegorr 2009.06.04 10:22:00
Vékonypántos-, majd fölé rövidujjú alulgombolós kerül, aztán a rugdalózó, és végül a hálózsák, így tesszük le aludni. Sőt, utána még be is takarjuk, de még így is fagyott orral ébred hajnalban. Hideg van.Azért van ennek előnye is. Például az, hogy még ráadhatom azokat…..
Piroska és Farkas Masszírozás 2009.05.26 13:22:00
Elkezdtem volna előbb is, ha találok a környékünkön foglalkozást (rá is leltem egyre, de nem jött össze kellő számú -összesen 3...-anyukatárs mellém), meg ha mertem volna csak könyvből elsajátítani a mozdulatokat, de nyúl voltam hozzá.Eljutottam viszont egy kedves…..
Piroska és Farkas Kampány 2009.05.24 19:24:00
A báránykarantén felét letöltöttük. A legjobban Pöti hiányzik, aki még nem volt báránypöttyös (Anyika elmondása szerint egészen pici korában mellém fektette, mikor én négyévesformán elkaptam, de hiába, csak nem ragasztottam rá, így nem esett túl a btegségen), ezért nem…..
Piroska és Farkas Csaknézik 2009.05.22 19:55:00
Hazaért, lezuhanyozott, felvitte, hogy a pár perccel ezelőtti kakarobbanásból kipucolja, amitől még a feje is olyan lett, és a fél csomag törlőkendőt elhasználtuk a hatástalanításra, majd lejöttek, bevackolódtak mögém a dolgózóba, a süppedős fotelba, és csak nézik…..
Versengés megy. Kire nevet jobban a gyerek. Anyika a babakocsit a teraszon toligálva próbálta altatni az unokáját, aki ahelyett, hogy lecsukta volna a szemét, rájött, hogy milyen mókásak a szélben susogó óriási fenyők ágai, és vicces a nagymama is, aki hol eltolta magától,…..
Vicus56 2009.05.21 18:45:03
Piroska és Farkas Lapuló 2009.05.21 11:42:00
Hogy éppen csak koradélutáni sétára ugrott ki a tóból, vagy leadták a drótot a többiek, hogy itt sok a szúnyog, és új lakóként igyekezett a víz felé, nem tudom.De ahogy megneszelte a lépteimet, lemerevedett, és még a közelben bukfencező ebek sem zökkentették ki a…..