Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mösi

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csapat aktuális betege nem akármilyen jöttment, instant fogyasztható, majd feledhető hetibeteg, hanem maga Darth Vader (James Earl Jones), aki most is diktátort alakít. De ezúttal nem egy messzi-messzi galaxisból, hanem egy meg nem nevezett afrikai országból érkezett, és pont az…..
Halloween alkalmából jelmezes kiskölykök szaladgálnak egy szalmabála labirintusban. Egy macinak öltözött fiú elkeveredik a többiektől, és egyre jobban beijed az itt-ott elhelyezett rémalakoktól. Mikor aztán egy jól sikerült múmia szemüregéből még egy pók is az arcába ugrik,…..
Az előző rész zavarba ejtő talányai után a Dollhouse ezen részében tisztul némileg a köd: kapunk egy rövid szeletet a múltból sok érdekes aprósággal; plusz kapunk egy egész frappáns epizódot a „Van Damme-kötelezők röviden”-ből. Az előző rész összefoglalója…..
Dr. Lance Sweets klinikai pszichológus rendelőjében kezdünk, ahol főszereplő párosunk, éppen tenyér összeillesztős, hajolgatós mutatvánnyal igyekszik kifejezni, hogy mennyire támogatják egymást. Booth azonban megunja a játszadozást, és simán legyerekezi a pszichológust, aki a…..
Három fiatal utazik az esti autópályán, mikor egy koponya ugrik a szélvédő közepébe, alaposan elrontva a buli hangulatot. Booth érkezik a Jeffersonianbe társáért, aki Dr. Saroyannal éppen egy jelöltet tesztel Zack helyére. Clark Edison remekül szerepel, de Brennan arcáról neki is,…..
Előző héten a kék konyha gyászos műszakja után Robert kényszerült távozásra. A fiúk ezen meglepődtek, nem tudni pontosan miért, de így van. Andy érzi, hogy már Damoklesz kardja lebeg fölötte, még egy rossz műszak, és repül. A lányok közben fenn felejtették az utáljuk…..
Január elején indítja az RTL a Dollhouse-t, ami mellé lelkes, vicces hogyvoltírót keresünk. Én a Terminátort továbbviszem, az tuti, de a babákra nem lesz időm, pedig kedvem, na az kurvára lenne hozzá, mert Eliza Sushku bamba fejét imádnám osztani. Az sem világos, hogy Lew…..
mösi 2009.12.28 21:22:32
Nagy karácsonyi hangulat van a Házban, House éppen kihajítja a kukába az ajándékait, még azt is, amire az van írva, hogy „Greg, erről te jutottál eszembe” (WTF?), Cuddy meg szállítja az aktuális esetet, és cserébe kap pár keresetlen célzást arra, mit keres itt, pláne…..
mösi 2009.12.17 00:11:55
@beckett: téényleg, úristen!! :DDD ezmekkoraaa!!!
A marosvásárhelyi Jazz clubról van szó, ahol szerdán (nov. 25-én) volt humorestem. Egyszerűen a hely, mintha ennek a műfajnak lett volna kitalálva. Balla Levi „humoristapalánta” kollegám így jellemezte: „olyan mint a showder klubos hely”. Nem tudom miért de…..
Már egy előbbi bejegyzésnél említettem, hogy részt vettem a Comedy Central bemutatja stand up comedy műsor forgatásán. A felvételt vasárnap (nov. 15) adták le a csatornán (2. évad 5. epizód), ugyanezt ismétlik szerdán 23:00 valamint pénteken 18:00 órakor. Az első felében egy…..
Nyitójelenet, kocsitörés. Nem, inkább egy súlyosabb autóbaleset. Nem, ez valami még nagyobb. Szépfiú Demetrit keresi, de csak égő embert lát, mi lesz itt? Ha nem kapott volna ekkora hájpot és nem tudnám, miről fog szólni, talán más lenne, de így izgulok. Főcím.   Los…..
Határozottan „game on” –hangulatban zárult az előző epizód House és Cuddy között, nagyon úgy tűnik, hogy a csók miatt kialakult feszültséget azzal próbálják oldani, amihez a legjobban értenek: egymás határainak pofátlan feszegetésével. Lássuk, most mire…..
Kristálytiszta vizű tavacskák körül zöldellnek a fák, röpülnek a vadkacsák, és lövés dördül. Egy ötvenesforma pasas leereszti a vadászpuskáját (a feltámadott és megöregedett Joey Zasa az: a new york-i maffiafőnök, akinek kavics ment a cipőjébe), és a zsákmányért küldi…..
mösi 2009.10.18 19:42:16
@hex.kelly: Bobby Caffey, mentős, sokkolóbban halt meg...:S másért lehet azt szeretni, mint a Gyilkos elméket (megjegyzem naggggyon örültem, mikor felbukkantak az epizódokban :D) A Harmadik műszak szerintem ebben a kategóriában alapsorozat, aki tartósan nézte, az tudja miről beszélek....a szövegek szinte beleégnek a fejbe a képekkel együtt...
(a Gyilkos elmékben is ezt szeretem pl)
Mivel volt most egy hosszabb szünet a hogyvoltokban, amiért ezúton is elnézést kérek, egy gyors „previously on House”-ban lássuk, hol is hagytuk abba. Évad eddigi fontosabb eseményei, miközben hetibetegek jönnek, látnak és távoznak gyógyultan, hogy House és országos…..
Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Jimmy 45 percen keresztül cseszegette House-t, hogy ugyan menjen már el Cuddyhoz és szerezze meg, hogy a világ rendje helyreálljon. House pedig egészen pontosan főnökasszonya ajtajáig jutott, majd haza, és jól tudja, hogy országos cimborája nem fogja…..
Egyszer volt, régen volt, volt egyszer egy sorozat, melyben Jessica „minden férfi álma” Alba, és Michael „dögös NCIS Tony” Weatherly harcoltak… Kik ellen is? Miért is? Miről is szólt ez a sorozat? Emlékszünk még? Nem? Akkor itt a lehetőség, hogy mélyről…..
Stílszerűen Nagy Imre és társai újratemetésének 20. évfordulóján kezdjük el a Szomszédokban a rendszerváltó 1989-es év epizódjainak hogyvoltjait. Görbe valóságtükröt mutatva a sorozatnak, pár 1989-es rész végén rövid összefoglalót adunk az év legfontosabb eseményeiről.…..
Évadzárunk, a Késes-szálra tekintettel pedig nem meglepő, hogy a találgatások epizódja ez. Na de ki lehet vajon a Késes? Sean? Matt? Julia? Quentin? Liz? Kimber? Gina? Esetleg Christian? A kérdés ma egészen konkrétan azért érdekel mindenkit, mert emberünk megint kaszabolt, méghozzá…..
Mea culpa, erről jól lemaradtunk, bár lehet, hogy az ajánlóban megemlítettük: az RTL Klub szombat délutánonként (15:30 környékén) elkezdte vetíteni a Vészhelyzetből ismert Julianna Margulies Cantenbury's Law azaz Cantenbury esetek című ügyvédes sorozatát. Ma délután már…..
Mindenki azt gondolta, hogy a Tv2 újabb öngyilkos akciója az a lépés, hogy ráeresztik a Jóban-rosszbant a Barátok köztre, de meglepő módon a csillagkúti sorozat nem vesztett nézőket. A Tv2 szappanoperája megőrizte második helyét a teljes lakosságban, és a 18-49-es korcsoportban…..
comment:com Évadzáró: House s5 2009.06.10 11:26:00
Hazudnék, ha azt mondanám, rendszeres nézője vagyok a House-nak. Az első évadot még úgy-ahogy real time követtem, a másodikat és a harmadikat nyáron daráltam, a negyedikbe belenéztem és daráltam, az ötödikből pedig hét epizódot láttam egyelőre, de mivel egy olyan szériáról…..
mösi 2009.06.14 09:19:38
Nos, hűséges olvasóim, és idetévedő alkalmi látogatók, eljött ez a nap is, befejeződik az Alias, JJ Abrams első igazi nagyszabású sorozata (a Felicity-t nem lehet annak nevezni azért), ami beröpítette a tévés sztárproducerek világába és ami a Losthoz és a Fringe-hez vezetett.…..
Lettermant imádjuk, mert iszonyú szarkasztikus bír lenni, és kiváló írókkal dolgozik - de ezen a héten beszólt egy olyat, amitől az amerikai konzervatívok kissé kiakadtak, és még mindig fortyognak: a célszemély Sarah Palin, illetve az egykori alelnökjelölt lánya volt. Letterman a…..
Mivel állandó vitatéma Etus néhai férjének, a Szikszaynak a sorsa, ezen túl az is kérdéses volt, hogy az akarata ellenére azonnali hamvasztásos temetésben részesülő nagy/dédapa 1956-ban vagy a világháború alatt tűnt el, és miért nem ő ment krumpliért, miért az asszonyt…..
hogyvolt Ments meg 4x02 - Kedd 2009.06.04 09:00:00
Ott vesszük fel a történet fonalát, ahol a múlt rész végén letettük, vagyistehát Tommy ugye meglátogatta a nagyon is élő-viruló Sheila-t, mi meg örültünk. Tommy nézelődik a lakásban, mintha múzeumban lenne, hát elég jófajta meg kell hagyni, tele drága kacatokkal, fel is kap…..