Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajraszereda (törölt)

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alacsony színvonalú, rengeteg technikai hibával tarkított mérkőzésen a taktikusan játszó, de semmi extrát nem mutató Steaua Lusneac 25. percben szerzett góljával legyőzte a rendkívül gyenge napot kifogó Sportklubot, újabb bukaresti túrára kényszerítve a kék-fehéreket. Ismét…..
hajraszereda (törölt) 2010.03.22 17:18:48
@cccp89: Érdekes ez a felsorolás, és tényleg volna amit meg lehetne valósítani...
hajraszereda (törölt) 2010.03.23 10:26:52
@hmiklos: Igen, igazatok van. Ügyes hmiklos, jól kikövetkeztetted a dolgokat, itt már értelmetlen takarózni. Abban is igazad van, hogy bíró létemre nem szabadna ilyeneket írjak. Sajnálom is, mert elragadtattam magam, néha elő szokott fordulni ez nálam. Felelőtlenség volt a részemről, ezért megkövetek mindenkit. A véleményemmel nem az embereket minősítettem, hanem az elvégzett munkát, tudva azt ugyanakkor, hogy egyáltanán nem könnyű ilyen beosztásban dolgozni. Az újságban meg jégkoronggal nem foglalkozhatom, gondolom nem kell leírjam az okokat. Várom a rám zúduló özönvizet.
hajraszereda (törölt) 2010.03.23 12:40:40
@fatta: tudom, tudatában vagyok. Én főztem, én kell megegyem, azaz nekem kellett:(

@hc: az utolsó két mondatoddal tökélestesen egyetértek
Azt hiszem hogy aki tegnap ott volt annak nem kell semmilyen kommentárt fűzni ehhez, pontosan tudja miről van szó. Sajnos nem sikerült a felzárkózás, de ez már nem rajtunk szurkolókon, vagy a játékosokon, hanem 4 játékvezetőn múlott. A mérkőzés a lehető legjobban kezdődött…..
hajraszereda (törölt) 2010.03.20 20:08:29
@mL: te, ebben igazat kell adjak neked. De én például az otthoni mérkőzésekről is pont ilyen szellemben nyilatkozok. Megnézheted az SK blogot. De a legtöbb szurkoló valóban mindig a játékvezetőt látja hibásnak. Ez a mi kultúránk sajnos, csak az a baj, hogy edzőink, az állítólagos szakemberek is először, másodszor és harmadszor is a játékvezetőt hibáztatják a vereségért. A játékos soha nem hibás, mert nem üti be ziccereit, a kapus soha nem hibás a potyagólokért. Így nem lehet fejlődni.
Egyre kérlek benneteket: Csíkit állítsátok félre. Több rosszat tesz a csapatnak, mint jót
hajraszereda (törölt) 2010.03.20 20:12:16
@mL: Még egyszer leírom és utoljára: ebben az esetben nem a bírók döntöttek, hanem Ördög hibája volt a sorsdöntő. Ha nem teszi be botját Tankó lába közé akkor nem lesz két perc. Punktum... De hát a szurkoló az tudja és érti a szabályzatot, mert nagy szakember:)
hajraszereda (törölt) 2010.03.20 20:13:54
@Kertész László: A hangnememmel szerintem semmi gond, de akár ki is zárhatsz a fórumról. Nem tetszik ha valaki más véleményen van és vehemensebben védi azt? Ezzel csak beigazolódik: még sok kell hogy egy igazi fórum legyetek. Jó munkát és sok türelmet:)
20.30, Mihai Flamaropol Műjégpálya, 250 néző I. harmad: Megszerezzük a vezetést Mihály révén!!! A kapu hátától fordul vissza és kegyetlenül felvágja! Niniikoski tör be a Steaua mharmadjába, lő, amelyet Catrinoi elég nagy nehézsegek közepette tud megfogni. Eddig jobban…..
hajraszereda (törölt) 2010.02.23 11:05:51
@poraszabolcs: arra kérlek ne röhögtess azzal, hogy az itteni hokit összehasonlítod az olimpiával. Amikor majd a román csapatok olyan szellemben és minőségben hokiznak, mint ott ahogy teszik, akkor beszélhetünk olyan bíráskodásról is. Punktum. Ha úgy bíráskodnának az itteni játékvezetők, 3-3-al játszanának a csapatok egész mérkőzés alatt és mindenki ordítana, hogy szétfújják a meccseket. Így is gyakran van, amikor árnyalati dolgokért kiabálnak és szídják és rágalmazzák a bírókat a tudatlan (hogy most más jelzőt ne használjak) edzők. Egyébként is, amilyen a hoki, olyan a bíráskodás. És ameddig jó román szokás módjára a játékvezetőkkel foglalkozunk a csapat játéka helyett, jobbra ne számítson senki...
hajraszereda (törölt) 2010.02.23 11:51:50
@poraszabolcs: Én viszont igenis fenntartom, amilyen szintű hokival rendelkezik egy ország, olyan a bíráskodása is. Ez tény, szét lehet nézni a környéző országokban. Tudod, nézőpont kérdése, hogy a bíráskodás hogyan, mikor és milyen szinten múlja alul vagy felül a játék színvonalát...ezt csak úgy kijelenteni, komoly szabályismeret nélkül én nem merem. Ne essél tévedésbe, nem a bírók pártját fogom, csak próbálok obiektív maradni..Amúgy meg ez egy olyan kérdés, amiről egy pofa sőr mellett inkább elbeszélgetnék veled.., mert EZ a fórum nem a megfelelő hely erre.
Bemelegítés nélkül indult a mai derbi. Ruczuj kezdett a kapuban, 24 másodpercet töltött ott, majd érkezett Kozuch. A meccs elején meglátszott a pontatlan passzokon és célttévesztett lövéseken, hogy elmaradt a bemelegítés. Jött a hetedik perc, ekkor Soso szerencsésen hálónkba…..
hajraszereda (törölt) 2010.02.17 09:39:44
@hajasSC: Igazad van! Valószínű az idegen bíró fogja belőni a sok ordító helyzetet és ziccert, amit az SK játékosok képtelenek értékesíteni. Jól megnevettettél
hajraszereda (törölt) 2010.02.17 12:28:05
@poraszabolcs: korrekt hozzászólás! Mindhárom esettel kapcsolatban igazat adok neked
hajraszereda (törölt) 2010.02.17 12:29:54
@tuske: tudod, ez a bükkfejű székely esete.. inkább elpatkol, de nem engedek a 22-ből!
Kérem kedves Olvasóinkat, töröljék rövid távú memóriájukból a korábban közölt középszakasz-beosztást. Egy biztos: február 18-án 18 órától Brassó-Steaua meccs lesz a Cenk alatti jégcsarnok avatója (ha addig is nem változik valami).Akit a rájátszás beosztása érdekel és…..
Ahogy mindenki számított rá, különösebb erőfeszítések nélkül hoztuk a mai Gyergyó elleni meccset. A sorok a következő képpen néztek ki: János, Papp, Szőcs(a II. harmadtól Niinikoski), Bíró Ottó, Kánya/  Kósa, Sprencz, Bíró Tamás, Mihály, Péter/  Hruby, Bluks,…..
A hosszabbítás lejárta előtt 4 másodperccel kaptuk a mindent eldöntő találatot, úgy, hogy kétgólos előnnyel fordultunk az utolsó harmadra. A tegnapi meccs kísértett ma is olyan értelemben, hogy az előnyünket nem tudtuk megtartani, pedig jól játszottunk és rengeteg…..
Csapatunk 4-3-as vereséget szenvedett a MOL LIga első elődöntőjében, így nem tudta elérni kitűzött célját, a döntőbe jutást. Háromszor is vezettünk a pragmatikusan játszó UTE ellen, ők mindannyiszor egyenlítettek, mi a legnagyobb helyzeteinket is kihagytuk és emberelőnyeinket…..
hajraszereda (törölt) 2010.01.24 20:51:09
@staycool4eva: Semmiképp nem akarok vitatkozni veled, de kicsit jobban nézd meg azt a jegyzőkönyvet. Az egyenlítő találatkor 4-4 ellen játszottak a csapatok, kilenc másodperce. Hol van itt az emberhátrány? A játékvezetésről meg annyit, három gólból kettőt emberelőnyből szerzett a Klub, akkor meg miről beszélünk? Sajna nem voltam a mérkőzésen, de helyénvalónak látom lorinczistvan kommentjét, miszerint ráült az eredményre a csapat a harmadik harmadban. Ez pedig, főleg a DAB ellen, fatális hiba... Hol az edző ilyenkor, a taktika...?
A Mol Liga-alapszakasz második helyére pályázó SC Csíkszereda alaposan elverte az Újpestet. Az első harmad után egy, a másodikat követően három góllal vezettek a hazaiak, a vége 6-2 lett. Ezzel a bajnokság utolsó három összecsapásának eredményétől függetlenül kialakult a…..
hajraszereda (törölt) 2010.01.17 09:12:31
A 2., a 3. és a 4. helyezett is nyert, így tovább nőtt a különbség a Mol Liga rájátszásába vágyó csapatok között. Az SC Csíkszereda többször is magabiztosan vezetett a Miskolc ellen, de az 59. percben egygólosra fogyott az erdélyiek előnye. Ez viszont már a végéig kitartott,…..
Az elmúlt két fordulóban elszenvedett vereségei után a Fradi ellenünk javított, simán elintézve minket 3-0-ra. Az eddig mérsékeltebb teljesítményt nyújtó Budai Krisztián ellenünk bizonyította klasszisát, elkönyvelve az idei Mol Liga első shutout-ját. A mieink a gólzsákot…..
Kiszáll a HC Csíkszereda finanszírozásából Kurkó János György. A csapat fő támogatója a klub honlapján jelentette be döntését. Az üzletember magyarázatában itt mélyedhetnek el bővebben. Azon vagyunk, hogy mi is megszólaltassuk őt, ez tegnap reggel óta nem sikerült.…..
hajraszereda (törölt) 2009.05.19 11:41:20
@vaze: Kötve hiszem, hogy Felcsíkot értette volna, hiszen onnan még tavaly visszavonult. Egyébként igazat adok, ez kimondottan a szövetségnek szól.
hajraszereda (törölt) 2009.05.19 12:13:38
@turulmadar: Megnyeri a MOL-t, a román bajnokságot és a kupát. Tényleg azt hiszitek, hogy csak úgy hagyja, hogy szétessen a HC? Annál büszkébb ember Kurkó. Egy nagy színjáték ez az egész. Áldozatnak tetszelegni nagyon jó pozíció, és aztán nagyon jó az időzítés, így közvetlenül a néhány héten belül kezdődő Szövetségi Közgyűlés előtt. Kicsit olvassatok a sorok között...