Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nlaca

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tehetetlenség, a kapkodás mintaképei Bár Németh Szilárd fideszes polgármester nyilvánosan nem hirdette ki a rendkívüli állapotot, aláírásával újra és újra szentesíti azt a rendkívüli helyzetet, amelyet ő és párttársai hoztak létre Csepelen, egyelőre a Szent Imre téri…..
Cikkünk nyomán történt V Á L T O Z Á S   Nem mese ez…(Arany János: Családi kör) Megdöbbentő tény: az idei, a 2012-es fővárosi lomtalanítási listán Csepel nincs rajta. Magyarán ez azt jelenti, hogy Csepelen nem terveznek az idén lomtalanítást. Erre egyik olvasónk, Nagy…..
- Majd nem fogsz röhögni, ha jövőre ebből az ismeretlen nyilasból kell érettségizned! - idézi fel a Csepeli HÉV-en szerzett élményeit blogbejegyzésében Horváth Gyula. Mély nyomokat hagyott a csepeliekben és - országszerte - másokban is a Radnóti Miklóst, a nyilas pribékek…..
Csepel mai vezetői nem tudják hol élnek? A Csepel újság információi szerint felesleges ez a kérdés, mert tények támasztják alá a gyanút. Informátorunk ugyanis arról számolt be, hogy a legutóbbi képviselő-testületi ülésen teljes volt a tanácstalanság, amikor egy gázelosztó…..
Ez a latin közmondás jutott eszembe, amikor a Kerek Világ óvoda elhelyezéséről beszélgettem ismerősömmel. Emlékszem-e a gerincút mellett lévő óvoda áthelyezéséről szóló szülői javaslatra? – kérdezte. Mármint, hogy az önkormányzati vezetés találjon megoldást, a…..
Kedves Barátaink, Kedves Csepeliek!Sajnálattal értesítünk minden civil szervezetet, résztvevőt és érdeklődőt, hogy a 2012 év május 5-re megszervezett, és meghirdetett Madarak és Fák Napja című civil rendezvényünk elmarad!Bár sokunk áldozatos munkája vész ezzel kárba, és egy…..