Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Potykabácsi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest egyik legszebb és legbalesetveszélyesebb sétánya található a budai rakparton, a Margit híd és az Erzsébet híd közt. Éppen négy éve így írtuk a budapesti kerékpárutakat felderítő cikksorozatunkban a területről: „Ahogy az arénában a hálós-pajzsos harcol a…..
Potykabácsi 2009.07.01 13:43:34
@zombizan: Nagyon helyes, így kell kulturáltan bringázni de itt arról van szó, hogy kulturálatlan a környezet meg annak kialakítói. Nem lenne kötelező érvényű itt is a gondolkodás a józan ész? Mindjárt egy élhetőbb városban találnánk magunkat. Nem beszélve arról, hogy valószínűleg megint eltolvajolták az erre fordítható pénzt. Mi a pék vérvörös falloszáért fizetek én adót vazze? Szeretném már ennyi idő után látni az eredményét. Amiről te beszélsz az kényszer és nem megoldás, amúgy minden bringásnak javaslom ezt a technikát a jelenlegi Demszky féle kamerák előtt vagyok biciklista Budapesten ameddig nem lesz a fővárosnak felelős irányítása.
Potykabácsi 2009.07.01 13:50:33
@papamaci1: Gratulálok a kérdésfeltevésért! Pont annak agyament bandának vagy a szószólója akik ilyen helyzeteket teremtenek. Benyelted tövig! MINDENKI FONTOS! JEGYEZD MEG! EZ LENNE DEMOKRATIKUS! Ha olvastad volna fenti cikket akkor tudnád miről van itt szó! Nem az a cél, hogy gyalogos és bringás utálja egymást mert senkiházi városgazdák összeugrasztják őket hanem, hogy az ilyen helyzeteket elkerüljük meg az ilyen városvezetőket és akkor talán neked is leesik a tantusz, hogy ne " surranó halálozzál" egy bringást hanem ne szavazz azokra akik ilyen " világvárost " építenek
MAGYAR KÁNAÁN A magyar kánaán 2009.03.12 10:25:00
 A Magyar Kánaán Már egy jó ideje gondolkodom azon, hogy milyen gazdasági modellel, lehetne a világgazdaságot megreformálni. A jelenlegi rendszerek szerte a világban egyre bonyolultabbak, áttekinthetetlenebbek. SZJA, TB, IPA, járulékok, Társasági Adó, Osztalékadó,…..
Potykabácsi 2009.03.16 15:49:14
@tomi67: Egyiket sem olvasom! Én nem kívánok versenyezni csak arra hívtam fel a figyelmedet, hogy ez a lap amit olvasol ellentmond az elveidnek. Ez csak egy megjegyzés! Az állam szerepét kívántad csökkenteni abba az is beletartozik, hogy az ilyen talpnyaló médiákat nem finanszírozzuk, sem állami pénzből sem a saját pénztárcánkból. Vagy idáig tartottak az elvek? Ez vonatkozik minden ilyen tevékenységet folytató médiára. Ha érted? Itt a verseny abban rejlik ki képes gyorsabban kikecmeregni a berögződéseiből. Akkor fog bármi is változni, lehet, hogy a Bartus neked mérvadó figura, viszont a Hőcipó egy elfogult kormányközeli lap, ide írogatni nem a pártatlanság és a szaktudás mércéje. Erre probáltam reflektálni.Kérdés? Ez az a Bartus László aki a "Fesz van " című könyvet írta és Hit gyülinek az egyik főkolomposa volt, mert ha igen akkor sokkal mélyebb a probléma mint gondoltam, hitgyülisnek egy szavát se higgyük már el vagy ha ez a mérce akkor nincs is több mondanivalóm erről.
Potykabácsi 2009.03.16 16:02:20
@tomi67: Ide tartozik továbbra az a kérdés, hogy mi lesz az ÁFA visszaigényléssel mert a gazdagok akiknek feltételezhetően cégük is van, ha visszaigényelhetik az ÁFA-t akkor helyzeti előnybe kerülnek azokkal az egyszeri állampolgárokkal szemben akik nem tudják ezt megtenni. Tovább nő a társadalmi egyenlőtlenség és abban tényleg igaza van Hunfuciusnak, hogy az egyén érdekei nem fogják a közösséget szolgálni ha az állam bedobja a gyeplőt.
Potykabácsi 2009.03.17 13:22:33
@bativeges: Hol van az intelligens világ? Nem Magyarországon egyenlőre az biztos. Utópia az ország neve.