Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pisy

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
Új téma: az alkoholtól megvaduló férfiak! A kép innen Koleszos történet. Én (lány) akkoriban 23, ő (fiú) 22. Korábban is feltűnt már, mint helyes srác a biliárdasztalnál, de hűvösen elérhetetlennek, fellengzősnek, nagyképűnek tűnt, így nem is különösebben…..
pisy 2009.03.12 12:13:45
@Gabica [az élet szép ]: Egyébként hány éves vagy most? 30?
pisy 2009.03.12 12:18:01
@Gabica [az élet szép ]: Amúgy egy-két férfira is jellemző dolog ez, de nőknél jobban tapasztaltam. Én is tiszteletben tartom a te nézeted, azonban valóban úgy néz ki a nők sokszor nem tudják ezt megérteni "mi baj lehet abból ha én jóban vagyok az exemmel?" Akik között egyszer szexuális téren volt valami, azoknál mindig ott pislákol halványan az a kis lángocska amiből - pl ital hatására - nagyobb láng is keletkezhet. A levegőben ez mindig ott lóg, én már megkímélem magam ezektől a helyzetektől, szerintem jobb ezt leszögezni a kapcsolat elején a másik féllel. Ha nem teszi meg azokat a dolgokat amik minimálisak én pl. gond nélkül tudok már tovább lépni, és nem is nagyon kellene másnak sem sokáig szőrözni rajta.
pisy 2009.03.12 12:40:04
@Gabica [az élet szép ]: Nem, a barátokkal, barátnőkkel semmi gond. Kell a függetlenség néha, aki ennek komolyan gátat szab az buta. Ezt a részét én is így látom, ahogy te. Nah én megyek melózni túl nagy itt az iram nem bírom követni! :D