Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bambusznad

14 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 12. fordulóban lezajlott a hónapok óta várva várt El Clásico, pályára lépett az Aranylabda-szavazás első 10 helyezettje közül 6. Európa csúcsrangadója előtt és után is mindenki elmondta véleményét, aki számít a futballvilágban. A szuperlatívuszokat, amiket ilyenkor…..
facebookrettenetes időszakon estem át. rég volt, hogy ennyire elegem legyen magamból. ami egyik pillanatban még viccesnek tűnt, azt egy óra múlva már vállalhatatlannak tartottam. a facebook eldeformálta személyiségemet. olyan erőltetett jópofáskodó rohamok törtek rám, amiknek az…..
A nagy örvendezésben úgy csináltunk, mint a felnőtt válogatott védelme, és egymásra vártunk, hogy megénekeljük a magyar U20-as válogatott újabb történelmi tettét. Szerencsére nincs nagy baj, mert tovább írjuk a történelmet ma este, amikor Olaszországgal már az éremért…..
bambusznad 2009.10.10 00:10:42
@Árpádka: nem játszottunk szarul a meccs 60-70%-ban. egyszerűen a 60. percben egycsapásra kijött belőlünk (nézzétek el a királyi többest) a fáradtság és onnan már lépni sem volt erőnk. Bonaventurának esélye nem lett volna a 20. percben végigvinni egy ilyen keresztbefutást, nem hogy gólt lőni a végén. az első félidei játékunk sokkal jobb volt az olaszokénál. a mi játékunkban benne volt a gól, az olaszok gyámoltalanok voltak, nem tudtak harapni, még ugatni se nagyon. bezzeg a meccse előtt : )...

óriási élmény volt! köszönöm U20-as bódogságos faszagyerekek!
18 óra 45 perckor kezdődik a magyar válogatott utolsó csoportmérkőzése az U20-as világbajnokságon. Az ellenfél, az Egyesült Arab Emírségek csapatától sajnos egy teljes mérkőzést sem láttunk, így sem az ellenfél bucira verését nem fogjuk ígérgetni, sem kínos zakóval nem…..
bambusz Nein, nein, nein! 2009.09.05 23:57:00
Mit lehetett várni? Egy álom 1-0-t? Egy szép 1-1-t? egy tisztes 0-1-t? Igen, mind reálisnak tűnt. Legalábbis a propaganda, az válogatott-"sikerek" és a debreceni fociláz ezt mondatja velem. Valójában lehet, hogy az 1-1 volt az álom és a 0-1 a tisztes realitás. De mit…..
bambusz Éjááááóóó! 2009.08.26 12:00:00
Hihetetlen, de igaz! Tegnap fél 11 körül ültem a fotelben, és nyugodt, szétterülő mosllyal néztem a tévéképernyőt: Dombi Tibiék tiszteletkört futottak a győztes BL-selejtező play-off meccs után, és harmincakárhányezer ember kivételesen nem azért ment ki a Népstadionba,…..
Amit a Star Trektől nem kaptam meg, Michael Bay-től igen: 157 perc folyamatos gépágyú darálás, motorbőgés, csöcsplán, US. Army gizdulás, ürlényrobbantás. Története ugyan nem volt a filmnek. Viszont kiderült, hogy attól még, hogy egy amerikai anyahajó hetven vadászgéppel a…..
bambusz Az igazi focista II. 2009.07.03 12:23:00
Hősünk a labdarúgók életútjának második szakszába lépett. Már van szava  a csapatban: alkalomadtán lecseszheti a csapattársakat, illetve az öltözői hepajkodási ranglétrán is előkelőbb helyet tölt már be.Sajnos a második korszakban törvényszerű, hogy a játékos…..
bambusz Az igazi focista 2009.06.14 12:48:02
A szakmai tudáson kívül sok mindennel rendelkeznie kell korunk labdarúgójának ahhoz, hogy a bulvárban, a divatban és a rajongók körében is az élvonalban maradhasson. Vannak ligák, ahol a szakmai tudás akár kicsit háttérbe is szorulhat, és szinte elég, ha utóbbiak hibátlanok, nem…..
bambusz Film élmények 2009.05.16 14:06:00
  Star Trek  Szögezzük le, nem vagyok Star Trek-fanatikus, csak úgy tudtam nézni a filmet, mint egy átlagos csillagközi sci-fit, miközben tudtam, hogy vannak megszállottak, akik klingonok, vulcaniak és borgok között élik mindennapjaikat. „…Ezen az úton, mely…..
bambusz Győzött a labdarúgás 2009.05.06 23:41:00
Igaz, ezúttal teljesen érdemtelenül, de győzött a labdarúgás. Miután három-négy büntető befújatlanul maradt, kissé őszintetlenül hat: erkölcsi győzelmet aratott a Barca a Cselszki fölött. Ez a mondat némi értelmezésre és bizonyításra szorul. A legnyomósabb érvem,…..
bambusz Lipi 2009.04.30 12:27:13
Vajon mit lát a Nemzeti Sport Lipcsei Péterben, amit mi nem? - A kérdés persze költői és a válasz magától értetődő. Lipi a legnépszerűbb magyar klub legnépszerűbb játékosa, ezért tűnik föl rendszeresen a hazai újságcsoda hasábjain. Péterünkre újra és újra…..
bambusz Milan-hakni 2009.04.22 12:38:00
Lassan megszokottá válik, hogy minden nyáron föllép egy-egy sztárcsapat, elitválogatott a Puskás-stadionban. Most az AC Milan már áprilisban meglátogatja a méltán híres és közkedvelt ligaválogatottunkat.De mi az a ligaválogatott?! A Magyar Nemzeti Bajnokságban szereplő csapatok…..
bambusz Megvan 2009.04.02 10:30:00
Hajnal tökéletes szabadrúgása után - amit Haber kapus olyan zuhanással fejelt meg, hogy még nagyobbnak tűnt a gól (1-0) - arra lehetett számítani, hogy itt a 30. percben már olyan örömünnep lesz a sokgólos előny birtokában, hogy Erwin Qman vígan pezsgőzik a válogatott…..
bambusz Éjáááóóó 2009.04.01 00:37:00
Az üveges tekintetű, megkeseredett szurkolók tekintetébe újra élet költözött. Nagymamák és unokák kérdezgetik egymást: van jegyed a máltai meccsre? Hegyi Iván pedig végre nem idézőjelben írja azt, hogy labdarúgás, amikor a válogatottról cikkezik.Ma este újra visszavághat a…..
WatchmenMivel nem olvastam a képregényt, egy mukkot sem értettem a filmből. Annyit talán mégis, hogy a hidegháború idején játszódó sztoriban kiégett önjelölt hősök döbbennek rá, hogy a világ ismét értük kiált. A világ ugyan nem tud erről (ez az egyik bonyodalom a 163 perces…..
bambusz 2009.03.22 12:59:12
Suncity utcáin fagyos decemberi szél kergeti a leveleket, az emberek pedig visszavették a téli hacukákat. Február közepén, amikor már nyílni kezdett a hóvirág és a nárcisz is előbújt a földből, arra gondoltam, hogy március közepére Suncity végre eleget tesz kötelezettségeinek…..