Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elég

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz körülmények között élő bicskei család örömmel fogadna ruhát, játékot 8 hónapos fiúgyermekének.   Egy babakocsi is nagyon sokat segítene. A család Bicskén és környékén bárhová elmegy ezekért a 8 hónapos fiúnak most vagy későbbiekben használható…..
// Fellegi Tamás magyar IMF tárgyalódelegáció vezetője sajtótájékoztatót tartott a miniszterelnökkel a mandátumáról folytatott megbeszéléseket követően. A tárca nélküli miniszter kiemelte készek bármiről tárgyalni az IMF-fel, a cél a gyors megállapodás. A…..
A hétvégén indul a hagyományos adventi vásár a Hegyvidéken. Emlékszem pár éve kaptunk egy bejelentést, hogy kirekesztő, nyilas szimbólumokat ábrázoló ruhadarabokat árulnak, amit azonnal távolítsunk el. Kiderült, hogy néhány piros-fehér csíkos zokniról volt szó, amit a…..
elég 2011.11.26 18:22:12
@Váczi János: Válaszát, köszönöm, amit továbbítok, a többi vállalkozó felé, akik ezt a kérdést felvetették. Egyben szeretnénk Önt megkérni, hogy a tavasszal -ha egy mód és lehetőség van rá- a Nagyenyed utcába is kerüljön kihelyezésre, dézsába, valamilyen örökzöld növény.
Szeretnénk, ha ez az utca is, -ahol a külföldi delegációk is járnak- valahogy esztétikusabban nézzen ki. Számításaink szerint három dísznövény kihelyezése elég lenne, a páratlan oldalon.
Köszönettel: Ternyák-Sylla Éva Anna