Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borderline

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természtesen az üstösként ragyogó  Meggyes Tamásról, Esztergom polgármesteréről van szó. Dr. Müller Tibor fogorvos 2005. február 5-én kelt levelében kérte, hogy az önkormányzat biztosítson számára behajtási engedélyt a Lőrinc u. 17. szám alatt található…..
borderline 2009.03.11 18:40:06
@Horizont: Nem valószínű, hogy néhány blogbejegyzéstől Meggyes megijed, de ha így haladunk hatékonyabb mint a bírósági ítéletek végrehajtása. Megteheti, nincs következménye már évek óta.A 2,8 milla az adófizetők pénze, nem az övé, azokról meg majd úgyis lehúzzák. Gáz, hogy ráadásul nem egyedül van a PH-ban ezzel az attitűddel: majd én megmutatom, mit nekem a bíróság! Egymást gerjesztik és csődbe viszik az egész várost.
borderline 2009.03.12 14:22:13
@Meggyes a hibás:
Örvendetes, hogy az engedélyt kiadták.
Arról lehet tudni valamit ki a felelős és ki fizeti ki a 2,8 milliót ? Addig szórakoznak tovább, amiíg nem saját zsebre megy ! Igaz, hogy egy új lakópark
lakói hónapok óta nem kapnak engedélyt a vízbekötésre ?
borderline 2009.03.14 20:32:51
@Meggyes a hibás: Vízbekötést nem lehet interneten intézni ? Lehet, hogy gyorsabban menne mint hivatalos úton! Behajtási engedély nélkül még csak el lehet valahogy lenni évekig, de víz nékül !