Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbali52

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huhh, tényleg nagy feladatra vállalkoztál, de nem okoztál csalódást: egy igazi kedvcsináló videót láthattunk. Ha még csinálsz több videót is, egy introt szerintem mindenképp készíts: az igényes tartalom megérdemel egy igényes keretet is. Egyetlen kivetni…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.08.10 11:06:19
Úgy néz ki, sikerült megtalálnom az új alanyt, amely magyar játék és egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik... Ilyet sem láttam még. Úgy kb egy hónap múlva lesz majd egy új nyereményjáték, ahol a kreatív emberekre számítok. Valamint később lesz majd egy másik is, oda is…..
Az eddigi "... év múlva" széria legjobb videója! :D Istenem LeNNox, de hihetetlenül beteg vagy :D Nagyon jó lett, de kicsit zavarba hoztál engem, hogy láttam Jack Bauer mestert az én hangommal. Nem vagyok rá méltó!!! Köszi a videót ..
...hogy egy 1988-as csinos, de pixeles grafikájú játék minden tekintetben élvezhetőbb, mint annak 2005-ben kiadott feldolgozása?Ember azt hinné, ha már ríméket készítenek, legalább kijavítják az eredeti program hibáit, de helyette minden tekintetben rosszabb lett. A héten…..
bbali52 2009.06.02 17:40:13
@Ben47: amúgy remélem tudod, hogy aki az 4-ben van és aki a 2-ben az nem ugyanaz
aki a 2-ben van, az az apja a 4-es Price-nak
A játék során sok dolgot fényképeztem le, pl találtam egy akár egész jól sikerült női arcot, akit a játék nemes egyszerűséggel bitchnek nevezett el, de természetesen ronda arcokból több volt, úgyhogy fogyasszátok egészséggel. Ha a kurzort a képre viszitek, néha felbukkan…..
bbali52 2009.05.23 07:19:12
@szab': LOL hát ez nagy, de mégis van benne valami logika

amúgy nem tudom írtam-e már RPCJS-en de azért elmondom, hogy én elmentem játékot venni gépre, és majdnem megvettem az Ostromot
de helyette inkább a COD5-öt vettem meg ;P
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Úgy néz ki, lengyel barátaink (EVM-hez hasonlóan) valamelyest összerázták magukat. Utóbbi időben (ha hinni lehet a kritikáknak) korrekt, vagy akár jó játékokat is kiadott ez a cég. Például a World of Goo, amelyet mindenhonnan istenítenek. Úgyhogy kaptok innen egy baráti…..
Nem, nem. Sajnos nem zenéről van szó, hanem az itt bemutatott vacakról. Tibor felfedezte, hogy ennek van letölthető demója, úgyhogy küldöm mindenkinek, aki marhára unatkozik. 1159 ember nem tévedhet ;) Gyanítom holnap ez valamivel már több lesz ;)  Kis nosztalgia..
Lehet, hogy szimpla, lehet, hogy semmi értelme és az is lehet, hogy kb 10 másodpercig szórakoztató, de az enyém :) Köszönöm Chipppa!Klikk..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.  Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
bbali52 2009.04.03 18:38:33
az egyik Star Wars-os játékomban is láttam olyan "robotzsaru" szerű lényt


@nemsenki: nekem a Call of Duty World at War-ban csinálta ezt (bár nekem egyszer lassú, máskor pedig iszonyat gyors volt), pedig nekem nem is olyan régi a gépem
Dávid megírta nekem, hogy az ő közreműködésével emberek összehoztak egy Wikipédia oldalt rólam :)Igen megtisztelő, köszönöm a munkát!Link ..
bbali52 2009.03.24 14:11:31
@mathematicalphilosopher: attól hogy te nem vagy híres mint freddyD, attól még nem kéne féltékenykednek
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
bbali52 2009.03.20 19:07:32
@VRbagoly: a Lego Racer nekem is megvan, csak nemtom mivel kell benne lőni
@freddyD: VRbagoly említette a Lego Racer-t, talán azt is be kéne mutatnod
bbali52 2009.03.21 07:49:52
@LordVidra: a nővéremmel mi is sokat próbálkoztunk (kb. 7 évesen játszottam a Lego Racerrel utoljára) és 2 emberke is volt, akit nem tudtunk legyőzni
az egyik valami fekete ruhás fószer a másik meg valami szellemversenyző
A San Francisco-i pályán nekem is feltűnt, hogy az úttesttel nem stimmel valami, de egyrészt elfelejtettem, valamit időbe úgysem fért volna már bele, úgyhogy örülök, hogy "Battlefieldstunter" elkészítette ezt a kis videót. Valamint látni, hogy a szőke fekete nő másutt…..
bbali52 2009.03.19 07:08:46
@Meszigergely: G-man neve már fogalommá vált, úgy mint Gordon Freeman-é
jah és Garrys mod 4 ever
Végre visszatért!  ..
bbali52 2009.03.18 07:03:31
@DragonSipy: kössz
Miután kaptam 8(!) darab Tudod mikor küldözkedjél anyázós emailokat freddyD baszad meg magad azt hiszed híres vagy te segg juk.Nyald ki a rothat hányás ízű szarodat te pisa fejű kruvA zsidó ejakulátum dögölj bele te rohat fas a wc-ébe és nyomd fel a fejedet!!!!!!!!!!!!! youtube…..
A FIFA téma elég sokszor volt már téma a blogon, eddig nem nagyon szóltam hozzá, mert mint múltkor is leírtam, engem abszolút nem hoz lázba, hogy minden évben kiadnak egy új kiadást, meg hogy minden csapat aktuális meg ilyenek. Tehát nem játszottam velük.  A nyáron…..
Pár hónapja írtam már a Phoenix Games-ről, ott röviden be is lett mutatva ez a borzalmas játék. Azonban találtam egy részletesebb videót a "London Cab Challenge"-ről. BORZALMAS! Ekkora szennyt is ritkán látni. Teljesen értékelhetetlen egy vacak, a felugró textúráknak…..
bbali52 2009.03.12 17:19:59
@freddyD: Mi a címe az új játéknak?
bbali52 2009.03.13 12:18:09
@freddyD: Doom-ból nem akarsz videót csinálni?
bbali52 2009.03.13 13:50:10
@rAzOr: nyugodjál le faszarcú!
Ki kell mondani, a fiúkat/férfiakat mindig is lenyűgözte a kaki. Nem is egyszer hallottam már nőket kiakadni, hogy mi ez a kaki őrület a hímneműeknél? (lásd South Park epizód) Nincs ezen mit tagadni, lebuktunk. Miért mondom ezt? Egyrészt ez már a negyedik "Amikor a…..
Mi újság Lulával?Soundtrack: Right Said Fred - I'm too sexyMajmos videó teljes terjedelemben megtekinthető itt. Jobb mint ez a videó ;)..
Youtube "előfizetőim" észrevehették, hogy ha megjelenik egy új videóm, szoktam készíteni hozzá kis ajánlókat. Lehetőleg valami extra baromságot, ahogy ebben az esetben is. Szóval egy nem felhasznált jelenetet pakoltam fel, amit "Tecső" barátunk egy napra rá…..
Bántóan régóta nem beszéltünk itt a híres, nevezetes Snajperről. Ennek egyik oka, hogy a játék 90%-át már kiveséztük, illetve még tervezek belőle egy utolsó részt. Már gyűjtögettem az ötleteket, hogy mi maradt még eddig ki, egyik fénypontja volt a "cigi az orrban"…..
János elküldte ezt a képet azzal, hogy már a Marine Heavy Gunnert is árulják újságosnál. A képet elnézve viszont feltűnt valami bibi. Ti megtaláljátok? ;)  ..