Regisztráció Blogot indítok
Adatok
láz-ár

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kültükör utolsó két cikkének kommentjeiben Manipul az iránt érdeklődött, hogy miért érdemelte ki a "tavalyi fasisztaverseny győztese" címet az az MSZP országgyűlési képviselő, aki az egyik LEADER alapító gyűlésen azt kérdezte, hogy mindenki mondja el a…..
láz-ár 2010.08.30 18:59:19
 A nolblog mai vezérbejegyzése tudósít arról, hogy a Civil Mozgalom jutalmat ígér a képviselői helyekért.A jutalom akár egy vagy kétmillió forint is lehet.A Civil Mozgalom a toborzás mellett pénzjutalmat is ígér a leendő jelöltjeinek, mely vélhetően sok, a helyi…..
láz-ár 2010.08.16 14:13:54
@1.szolo - 2014;): Én személy szerint felháborítónak tartom, hogy a civil mozgalmat így lejáratják, és visszélnek az emberek bizalmával. A mi falunkban is állított jelöltet a CM! Az emberek fel vannak háborodva, hogy ez az ember, hogy meri magát civilnek nevezni, mikor párt színben jelölteti magát. Ha valóban a ,,jószándék" vezérelné a mozgalmat, és valóban a szektort akarnák képviselni, egyeztettek volna velünk! A faluban 18 civilszervezet működik, és civil tanácsunk van, tehát nem lett volna nehéz megtalálni Bennünket!
láz-ár 2010.08.17 10:08:40
@1.szolo - 2014;): A civilszervezet alapszabályában viszont ,,elvileg" szerepel, hogy nem támogat pártokat, és nem állít jelöltet! Tehát mindenképpen CSALÁS!
Kiváncsi leszek rá, hogy a beígért 2-3 milliókat ki fogják-e fizetni valakinek, vagy ez is, hasonlóan a többi párthoz populista ígérgetés.
Summa-summárum, bemocskolták a civil mozgalom hitelét!
"Semmilyen pártközi megállapodással, semmilyen pártközi mutyival nem lehetünk hajlandók lemondani olyan eszközökről, amelyek nélkül nem tudjuk teljesíteni küldetésünket." -Írta a nol az "Elszámoltatás és a haza megmentése" című cikkében.Abban…..
Az MDF budapesti listájának léte vagy nem léte kapcsán előállt az a helyzet, hogy budapesti majd az országos bizottságnak döntést kellett hoznia.Nagy volt a kísértés, mert ha nincs budapesti listája az MDF-nek, akkor az a párt végét jelenti.A budapesti bizottság FIDESZ -…..
Egy Kövér László nem tudunk sajnos semmit csinálni cikkhez érdekes kommnet érkezett:"tooop 2010. március 27. 14.20.00 Simicska és Nyerges is érintett? - Orbán is belebukhat a BKV-ügybe A fideszes pártelnök legbelsőbb körei is érintettek lehetnek a békávézásban egy…..
A nagy társadalmi mozgásokat nehéz megjósolni. Amikor a kellős közepén vagyunk, akkor csak kapkodjuk a fejünket. Ezer és egy magyarázat szálldogál a levegőben, de lényegében nem értjük.  Ma azon kezdtem el gondolkodni, hogy a befektetési hozamok világméretű elmaradása…..
 Az interpellációm elején határozottan felvázoltam azt a világképemet, hogy felelősnek tartom a politikai elitet a politikafüggetlen civil szektor kiirtásáért és ezért demagóg megközelítésnek tartom, ha ugyan azok az agresszorok beszédeikben a társadalmi összefogás…..
                                         …..
Meg kell mondanom lenyűgözött Debreceni József predátor prátokrácia témában írott diagnózisa.Szókimondó és teljesen tiszta diagnózist olvashatunk a "Gondoljátok meg burzsujok" című cikkben. Egy amerikai szerzőcsoport (Iversen, Torben, Stephens, John D.) írt egy -…..
A kormány munkahelyteremtési programjainak egyfajta értékelése olvasható a következő cikkben.Ők is megfogalmazzák, hogy a bürökrácia annyira lassú pénzkifizetést jelent, hogy így ebben a formában ez inkább veszélyes a szervezetekre, mert vállalhatatlan likviditási helyzetbe…..
Gyurcsány visszatért.   Elővette az Orbán Viktor féle sikerkönyv receptet, nyakon öntötte a Lendvai Ildikó féle házi készítésű szósszal és megnyitotta a kampányt.   Orbán már egészen nagymesteri fokon űzi a másik démonizálása című körítést, így hát…..
Interpellációs kérdésekként a következő kérdéseket kellene feltenni egy közmeghallgatás keretében Ékes Ilonának.                I.      Ön szerint mi az eredeti küldetése a parlament…..