Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kbk

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dalit Hodograf kenyere 2009.08.31 07:32:00
Ezt a kenyeret kedvenc topicom alapítója és lelke, hodográftól tanultam. Egy egész kicsit módosítottam.Mostanában ez a mindennapi kenyerünk mert elég gyorsan elkészül, ha hatkor nekilátok, 9-re már van olyan állapotban, hogy rákenhetem a vajat. Veszélyes, mert alig várom, hogy…..
 „Mint hobbiszakács akármit, akármikor és akárhogyan főzhetsz. Nem számít az, hogy a báránysült - amit a barátaidnak otthon felszolgálsz - eszméletlenül finom, omlós, és kevésbé finom egy évre rá, amikor megismétled. A profi szakácstól egyenletes…..
Az utóbbi hetekben szinte bármibe is fogtam, balul sült el. Ha visszapörgetem az eseményeket, akkor kezdődhetett, amikor megvettem az új kávégépem a vaterán, egy La Cimbali Domus-t. Csak akik még nem ismerik, a vaterás szótár ide vágó megfejtése: működőképes, csak egy…..
kbk 2009.03.13 06:36:52
Friccek földjén Europa Park 2008.08.13 20:03:00
Mikor Annamari először meglobogtatta előttem az Europa Park honlapját illetve meglátogatásának gondolatát, közöltem vele kerek-perec, hogy én ennyi pénzt ugyan nem fizetek valami bóvli vidámparkért. Aztán valami olyasmi miatt egyeztem bele mégis, hogy azt olvastam, ők elmesélik…..