Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joci0504

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Herr Ludwig, van egy másik jól szervezett csoport is, amelynek Ön nyilvánvalóan a tagja: ez a seggfejek nemzetközi összeesküvése!" (Kabaré, 1972. Rendező: Bob Fosse) Tíz kicsi fehér kollégista megismerkedett egymással, és elhatározták, hogy kirabolnak egy országot. A…..
Az az egy biztos, hogy nem az Isten tehet róla.   ... meg vagy gyõzõdve arról is, hogy te a vakok vezetõje vagy, meg a sötétben járók világossága, az oktalanok nevelõje, és a kiskorúak tanítója, mivel tied a törvényben az ismeret és az igazság teljessége: ha tehát mást…..
joci0504 2013.03.31 12:35:35
@dadddd: A vallást illetve a túlvilági létet azért találta ki az emberiség, mert képtelen belenyugodni,
hogy születünk, élünk és meghalunk.A vallás igyekszik elhitetni van túlvilági lét, ott mindenkire boldogság vár! Itt a földön pedig minden Isten akaratából történik, ezért tűrnünk kell a sorsunkat!No ezért kell a hatalomnak az egyház, segít megszilárdítani a hatalmat.
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
joci0504 2012.10.29 15:16:49
@Disintegrator Rising: Stefike azt írja le, hogy mit művelt a fidesz ellenzékben. Ők voltak "akik minél rosszabb annál jobb" elvet hangoztatták, mindent igyekeztek megtörpedózni, a jogállamiság minden eszközével megakadályozni a normális kormányzást! Polt Péter segítségével eléggé el nem itélhető módon kriminalizálták a szocikat, mindenkit besároztak akit csak lehetett, vájkálva a célszemélyek multjában. Mivel a bíróságok kevés kivétellel a jog alapján ítélkeztek ezért le akarták fejezni őket a nyugdíjazással.Úgy "harcolnak" a korrupció ellen, hogy nagyobb mint valaha!!!
Varánusz Én, Szíj Melinda 2010.12.04 08:00:00
Bocsánat, hogy élek. Tényleg! Én őszintén nem akartam, de így alakult. Több, mint negyven évig gyakoroltam láthatatlannak lenni, és elnézést kérni. Mindenért. Ezért a kijelentésért is. A mondat végi pontért is, úgyhogy most nem is teszek Amíg nem voltam ismert minden…..
joci0504 2010.12.04 14:24:38
@néma bárány: Én úgy látom, a szavazók elsősorban a szerénységét és az énektudását díjazzák.Nem kéne cikizni, mert nem érdemli meg!
Varánusz Mindenki hazudik 2010.11.30 08:00:00
A parlament tegnapi ülésnapja leginkább egy tetszőleges Dr. House epizódra hajazott. Differenciál diagnózis keretében próbálták meghatározni, mi történik a valójában a magánnyugdíjpénztárakkal? Államosítás?! - kiáltotta az LMP, mire a kormány bérbeszélői egyhangúan…..
joci0504 2010.11.30 15:38:51
@Humperdickk: A manyupok kötelezve vannak, hogy a befizetések 80%-át államkötvény vásárlásra fordítsák.Más. Néztem ma délelőtt a parlamenti közvetítést és majd leestem a székről amikor az egyik fideszes honatya azt találta mondani, hogy az Mszp azért tiltakozik a pénztár államosítás ellen, mert a baloldali oligarchák offsor cégekbe talicskázzák ki a tagok pénzét.Nem is tudtam hogy Csányi Sándor Viktorunk barátja baloldali lett. Az OTP.-nél csaknem 1 millió pénztártag van!
joci0504 2010.11.30 15:51:19
@butus: Az öszödi beszéd már májusban ott volt a fidesznél! Volt 4 hónapjuk rá, hogy gondosan minden lépést megtervezzenek.Láttam egy felvételen, hogy nagy vezérünk ott ült a fradi kemény mag kellős közepén- szerintem nem véletlenül!Megvolt tervezve a Kossuth tér megszállása az állami ünnepek megzavarása, a szoci politikusok elleni akciók, a nagygyülések, utcai demonstrációk stb...
Az LMP annyira más eszközökkel akar politikát csinálni, hogy ezzel saját maguk teszik lehetetlenné, hogy sikeresek legyenek.   (Fotó: lehetmas.hu) AZ LMP tegnap arra kérte szimpatizánsait, hogy adjanak pénzt a párt kampányára, mivel pártkasszájuk "gyakorlatilag…..
Korábban már írtunk arról, hogy Orbán országkockázatnak számít  a S&P hitelminősítőnek. Most a Financial Times írt az ország választások utáni kockázatosabbá válásáról, de lássuk az eseményeket sorjában: Magyarországnak erős vezetése lesz, ha a Fidesz megnyeri…..
joci0504 2010.02.08 13:24:48
@Walter Melone: A nemzetközi tőke alighanem már beárazta a fidesz győzelmet, és szépen lassan de közelíteni fogunk a 300-320Ft-os euró felé, illetve a tőzsde visszaesik 20000 alá! Külföldön nem díjazzák a kettős beszédet. Csak remélni tudom, hogy a jobbikkal nem járunk úgy mint Ausztria Jörg Haiderrel, mert akkor következhet a Mo. elleni bojkott!