Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garm

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ideje lenne már megköszönni Havas tanárúrnak, hogy állandó témát ad nekünk. Egyébként meg az is tök jól látható, hogy a Mokka-botrányokhoz nem kell Pákó szolizott segge, meg Paudits Béla, elég, ha néha beültetik Havast riporterkedni. Mai bunkósága (A videóoldalon felülről…..
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..
garm 2006.09.15 13:23:40
kedves palee!


igenis két halmazra bontottad a mai közéletet, az egy dolog, hogy nehezen behatárolható a két csoport, de ez akkor is "aki nincs velünk az ellenünk van" mentalitás.

a pszichopataságról valóban nem érdemes vitatkozni, mivel orbán is, gyurcsány is maga az ördög a másik tábor szemében, ezen nem lehet sajna változtatni. azon viszont érdemes elgondolkozni, hogy ez miért is van így.

igazad van, nyilván a balos média eltúlozza orbán szavait, de sajnos én hallottam élőben is beszélni őt és ott sem mond jobb dolgokat. és ne felejtsd el, hogy a jobbos média díszvirágai (here tv, nemzet, ufi, nemzetőr, demokrata stb. újságírói) is ugyanezt teszik a másik oldallal. tehát nem csak a szegény jobboldalt bántja a csúnya komcsi média, hanem fordítva is így van.

továbbá nem követelem őrjöngve hogy a szdsz meg az mszp mentse meg az országot, de az a véleményem, hogy még mindig a kisebbik rosszat választotta az ország áprilisban. gondolj csak bele, hogy ha teljesülnek a fidesz ígéretei, akkor mi történt volna. üres államkincstárat hogy akarsz úgy feltölteni, hogy csökkented az állami bevételeket? ez ellentmondás. valóban, az mszp kummantott, ezt nem lehet nem elismerni, de ha a jobboldal kerül hatalomra ők még inkább nem tudták volna az ígéreteiket betartani, mert az lehetetlenség lett volna, tehát ők még nagyobbat kummantottak volna. tehát szemellenző inkább nálad figyel be és valld be hogy csak attól félsz hogy ha a csomag bejön (esetleg...) akkor 2010ben is bukta lesz és folytatódik a gyurcsány rezsim.
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..
Olvasónk dicséretre méltó módon belépőt váltott a hétfői Deftones-koncertre, a jegy azonban váratlanul hosszú eszmefuttatásra ragadta, messzemenő következtetéseket von le például egy kóbor T betűből, és érfelvágással fenyegetőzik. Íme:   Történt az,…..
garm 2006.06.26 12:47:53
comment:com Juventus bealvós 2006.06.23 08:15:00
A Juventus Reggelben nincsenek műsorvezetők, inkább csak műsorszerkezet van, és a reggeli műsorsávba kellett háttérzajnak egy férfi és egy női hang. A női hang Tisza Katáé, a férfi pedig Dénes Tamásé. Egy olyan műsorban, ahol mindent ötezerszer ismételnek el, azt…..
Bőszen írnak az olvasók, hogy ők aztán nem akarják az RTL Klub vb-kommentárjait, és inkább külföldi adókon néznék a meccseket, ahol még a gyep zöldje is teltebb valahogy, és mintha a nap is szebb tónusokban ragyogna. De persze a kábeltelevíziók jól beintenek, és a meccsek…..