Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tucsi

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ész Károly sztorija egyáltalán nem nevezhető mindennapinak. Akkora félreértés van benne, hogy Shakespeare is megirigyelhetné, bár a pikáns téma miatt inkább egy Benny Hill Showba illene (akiről nem is értem, miért nem nevezetek el még sípályát, ha már egyszer ilyen neve…..
Pilu Kommandósok VS kismamák 2010.10.06 08:10:00
 Súlyos kor-, és kórkép ez. Gyalázat. Olvasat #1: Kommandósok mennek egy - ránézésre - negyvenkilós nőért. Nem lőtt, nem rabolt, nem robbantott, és még csak meg sem zsarolt senkit, missziójának tekinti az otthonszülést. A jelek szerint társadalmunk, államunk torkán…..
Pár email következik az elmúlt pár évből, amelyből kitűnik, hogyan és milyen indokokkal szűrik ki az egyházzal és a szcientológiával kapcsolatos "rossz híreket".1. Kattintással a szabadságértA pécsi misszió (=kirendeltség) vezetője elmagyarázza, hogy miért nem…..
Sajnos nem ez az első írás, amiben felháborodott hölgyolvasónk arról számol be, hogy a teljesen egyértelműen gyógymasszázs során zaklatásnak volt kitéve.Hány és hány olyan eset van, amikor a megalázott hölgy szégyenében befelé fordul és a kellemetlen élményt megtartja…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
tucsi 2010.05.19 13:20:37
tucsi 2010.05.19 15:50:26
@CSÉ: elbutult vénember?
te mit nézel?
Ha Vona Gáborról van szó, én képes vagyok félretenni a liberális fanyalgást, hogy a szélsőségeknek minek teret adni meg ilyesmik. Egy ember, akinek neve ennyire rossz tréfára termett, egyszerűen áldás a bénavicc-vadásznak, olyan, évtizedenként se előforduló jelenség, amit/akit…..
tucsi 2010.04.19 13:56:38
@VulpesVulpes: muhahahhhaa
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..
tucsi 2010.04.15 15:15:06
@SueSue: talán nem azért ment hogy itt bámuljuk.
Néha nem tudom eldönteni, hogy minden magyarok ősanyja direkt játssza a futóbolondot, vagy gyárilag két keresztes, mint a hüvelygyulladás? Mindenesetre néha úgy beszél, mintha nem az ELTE docense volna, hanem büfé-turul szakos tarisznyarák.Naivitás azt hinni a mai világban, hogy a…..
tucsi 2010.03.29 14:54:04
@Samuzia: már mint mivel?
ez is ugyanaz a Biblia ami úgy tudom szentírás néven fut egyértelműen mond valamit, és az egyház amint írod is a kezdetektől tesz rá.
tucsi 2010.03.29 15:16:56
@Samuzia: Hát nem értünk egyet, ennyi.
tucsi 2010.03.29 15:27:43
@Samuzia: Értelek. Tudjuk a történelmét, ez még nem jelenti azt hogy a Bibliában leírtakat fel lehet rúgni. Tehát az egyháznak semmi köze a leírtakhoz úgy is viselkedik, csak ezesetben nem kell Istenre hivatkozni, az egészet értsd. a fentiekre is.
Ha eddig lett volna bárkinek is kétsége afelől, hogy a tévé és a mozi között korábban fennálló, éles határvonalnak lőttek, akkor most végleg meggyőződhet arról, hogy már nem zsenánt a legnagyobb sztároknak sem a tévében szerepelni: Dustin Hoffman egy HBO-sorozat…..
Régóta tartozom pár kedves ismerősömnek egy igencsak érdekes recepttel. Hagymalekvárról volna szó, ami első hallásra igencsak bizarrnak tűnik, ám amióta először volt szerencsém megkóstolni, rajongok érte! Kiváló körítés pirított kenyér, sajt, sült-párolt-főtt húsok…..
tucsi 2009.11.17 08:55:46
Gyertek cigányok, gyertek fehérek. Kommunikáljunk! Olyan sztorikat várunk, ahol a cigányok szelídek, megértőek, szerelmesek, hősiesek, bátrak, értelmesek, szorgalmasak, becsületesek, szenvedélyesek, kedvesek stb. Tehát olyanok, mint amilyen mindenki más lehet ebben az országban,…..
Nem újkeletű dolog ez, a Dr. House címszereplője már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, a második évad végefelé kezdett el először arra panaszkodni óvatosan, hogy a töke tele van a bottal és a megjátszott sántítással, és viccesen azt nyilatkozta, hogy veszélyességi…..
(A melegtüntetésről szóló teljes beszámolónkat itt olvashatja.) Bevallom, nem örültem neki, hogy Gyurcsány Ferenc megjelent a Meleg Méltóság Menetén. Ennek egyenes következménye lett például, hogy a tömeg jelentős részének az ő nyomában kellett vonulnia. Ellenszenvemet nem…..
A Viasat3 műsorán augusztus 20-án indult el egy újabb Gordon Ramsay-műsor, ezúttal a Hell's Kitchen (A pokol konyhája) című reality, amiben szépreményű szakácsok vetekednek azért, hogy Las Vegas egyik éttermének ők lehessenek a főszakácsai. Ehhez semmi mást nem kell tenniük,…..
tucsi 2009.08.27 10:28:46
@Primula: slambuc! de jó is
tucsi 2009.08.27 10:53:12
@MintaMókus: dehogy ugyanaz! a gulyásba nem kell csipkedett tészta ésatöbbi
ne tedd bele az istenért csak a levesbe:)
Első pillantásra pandának, bölénynek, tevének, pávának tűnnek, pedig mind egy szálig pudlik, akiket a művészet nevében összefestettek és megnyírtak. A 48 éves, floridai Ren Netherland állatfotós egész évben utazgat, és megörökíti a színes kutyákat. Az elvileg művészeti…..
We're back! Nem terveztük ugyan ezt a kisebbfajta nyári Szívlapát-szabadságot, de így alakult, miután egy kis időre eléggé megcsappant a szerkesztőség létszáma. Reméljük, kibírtátok. És velünk együtt megérkezett tegnap a 2010-es Ikea-katalógus is az első postaládákba. Nem…..
táj-kert Rossz hírek Pécsről... 2009.08.06 19:00:00
Ma már londoni posztot akartam kitenni, de akadt egy kis gond a fényképekkel, másrészt egy elég megdöbbentő hírt olvastam az egyik legszebb magyar térrel kapcsolatban (kivételesen nem saját képekkel illusztrálva)kép forrásaAmint látszik, a szobor elég jó helyen volt. Kiss György…..
Sziasztok!Nekem is van néhány "problémám". A barátommal 3 és fél éve ismerkedtünk meg neten keresztül. Minden szépen és jól indult. Hetente találkoztunk 3-4 napot, mert ő Pesten lakik, én meg vidéken. Akkor még a gyakorlatomat töltöttem, meg készültem az…..
Már lassan 1 éve van párom, eleinte azt hittem róla, hogy ő a tökéletes férfi, az ideál, ahogy teltek a hónapok, egyre agresszívabb lett, szexuálisan is. előtérbe került a a volt párja, ment az sms, telefonhívások, néha összefutott a csajjal, elvitte ide-oda, a csaj IS KERESTE A…..
A&E Joachim Phoenix 2009.01.18 13:53:00
Mostanában így néz ki. Akinek nem lenne ismerős így - amit persze nem csodálok - mellékelek egy normális kinézetű képet is. Megdöbbentő a különbség...
tucsi 2009.07.22 14:31:29
"Lakosainak száma 1.200 fő körüli (100 %-a magyar származású)." - küldte el a nézsai Tavirózsa Lakópark hirdetésének szövegét Balázs. Azt kár vitatni, hogy egy ingatlan árát és a vásárlók döntését befolyásolhatja a környék lakosságának etnikai összetétele.…..
Három hete csúnyán összevesztem a férjemmel egy kis apróságon, és nem nagyon beszélgettünk azóta (hozzáteszem 7 éve vagyunk házasok)3napja mikor már ő aludt keresték telefonon és sms-ben is. Azt hittem hogy a munkahelyéről ezért megnéztem az SMS-t amit Antaltól kapott.…..
tucsi 2009.06.15 11:52:01
@LuiKang: mármint a hazugság értelmezéseként írod?
tucsi 2009.06.15 12:05:47
@kittkatt: pl. nekem bármikor használhatja a gépemet a férjem , a mobilomat sem kell dugdosnom a lakásban
persze ha takargatnivalóm lenne az más tészta
miért élnek együtt ezek az emberek?
ti valami elcseszett gondolkodással húzzátok rá a tiszteletet meg a magánszférát elfogathatatlan dolgok leplezésére
olcsó játék
Konzervatórium Pécsi mellek 2009.05.06 08:03:00
Új bulvárlap indult Pécsett, s a lap kétségtelenül nagyot robbantott. Az OKÉ Pécs nemcsak a playmate-ekkel villogó helyi hajdúpéter, Kedves Ferenc magánéletét térképezte fel minden, ilyen igényekkel rendelkező újságolvasó nagy örömére, hanem új műfajt is útjára indított…..
comment:com Lost: 100. 2009.04.29 10:42:00
Bűvös számhoz érkezik el ma este a Lost: az ABC sikersorozata 100. epizódját ünnepli este 10-től, ezzel elérve azt az epizódszámot, amit a televíziózás Szent Kelyhének tekintenek. Az amerikai tévés piac sajátosságai miatt ugyanis egy sorozat igazán onnantól kezdve válik…..
tucsi 2009.04.29 14:40:45
Kissé érthetetlen, hogy mi mindenből képesek botrányt faragni az USA-ban: legutóbb például abból, hogy egy szépségkirálynő-választás egyik esélyese elmondta a véleményét élő adásban. Mielőtt még bárki homofóbiával vádolna, ünnepélyesen kijelentem, hogy semmilyen szinten…..
tucsi 2009.04.21 15:45:59
@akira2:

a csuszka: a Down ugye mint tudjuk nem betegség hanem szindróma
a különbség egyértelmű nem lehet és nem cél a kigyógyítás.
állapot és kész