Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisqtya33

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hitted, hogy a nyomkövetéssel biztosan mindig tudni fogod, hol a csomagod? Micsoda naivitás! Bár arra a vezércselre semmilyen nyomkövetéssel nem nagyon lehet felkészülni, hogy a Magyar Posta kiadja valaki másnak a motyót, de ennek részleteiről semmiféle részletet nem hajlandó…..
kisqtya33 2017.10.12 18:32:30
@Nouby: bizony így van ezért csak nyomkövetéssel szabad rendelni mert ami nem trackinges annak lába kél, na ja a posta sz@rul fizet, kell a keresetkiegészítés :-)
Hát nem lesz idén adócsökkentés. Milyen szomorú. Pedig már megmondta a Viktor is. Akkor most a Viktor hazudott? Borzalom.Na igen. Ez a kampány, ez már csak ilyen. Hazudott a Fidesz, mint ahogy négy éve az MSZP is. De mondok durvábbat. Ha a Jobbik vagy az LMP jutott volna hatalomra,…..
 Ezt az ügyet még nem tudom felfogni, de nagyon logikusan hangzik, mi a véleményetek?     Fővárosi Bíróság    Budapest, 2010. április…..
kisqtya33 2010.04.09 09:29:13
@guszti: nincsenek fejlemények, mert azóta is tovább folytatja ez a nem létező cég a felszámolásokat. Ill. ez a fejlemény.

Bodokynak megérné egy kicsit jobban beletúrni a témába, ebben az esetben bizony van elég sz@r amit lehet burogatni. :-)
Át is adnám a szót Bogeyman-nek: Sziasztok! Egyik haver mondta, hogy létezik ez a blog, és gondoltam beküldöm azt az inntőmet, amit mindig sajátként hallok vissza mindenkitől :) "Tisztelt Szülők! Bogeyman az ebédlőben nemi szervét étkezési célokra ajánlotta fel, ezért megintem." A…..
kisqtya33 2010.04.01 12:39:42
A lemilblog birtokába került exkluzív dokumentum tanúsága szerint a pártállam vergődésének utolsó perceiben is születtek olyan, büntetőjogilag is értékelhető előterjesztések, amelyek a Btk. módosítását, korszerűsítését tűzték ki célul. Sajnálatos (?) módon a…..
kisqtya33 2010.04.01 11:22:25
w Mondd, mit érlel 2010.03.31 14:40:00
Amikor már illik valami konkrétat ígérni, akkor kerülnek elő a látszólag költségmentes ígéretek, köztük a közjogi javaslatok, a korrupció végleges legyőzése, és az adóegyszerűsítés. Ezeknek látszólag nincsenek kárvallottjai, az ilyesmit nyugodtan el lehet ereszteni…..
kisqtya33 2010.04.01 10:24:51
@Karesz (Charlie): hmmm... ezzel nem lehet nem egyetérteni...

Amikor a TV-ben valami "főokos" arról nyilatkozik, hogy nem születik elég gyerek, mindig eszembe jut, hogy minek?

Oké tudom hogy öregszik a társadalom, ha nincs elég utánpótlás akkor előbb-utóbb sok lesz a nyugdíjas akinek a nyugdíját egy egyre kisebb rétegnek kell kitermelni, DE KÖNYÖRGÖM: van elég MUNKALEHETŐSÉG Magyarországon?

K...vára nincs. Az elmúlt másfél évben most vagyok a 3. munkahelyemen. 1. kirúgtak mert sokat kerestem. 2. a külföldi anyavállalat fogta magát és bezárta az egész itteni kócerájt és visszavitte a melót N.o.-ba. Most a 3. melóhelyemen mennek a leépítések mert nincs elég megrendelés.

Azért szülessen sok gyerek, hogy több legyen a munkanélküli?
Ez az aranyos vérmedve csak 0:50-nél jön rá, hogy kivel baszakodott, de aztán szemmel látható a felismerés mélysége az arcán. ..
kisqtya33 2010.03.30 13:38:37
@TrashFan: Azt hiszem a Walker: A texasi kopó (Walker: Texas Rangers) Legalábbis a csaj abban szerepelt CN-nel együtt.
kisqtya33 2010.03.30 13:40:45
@ÁDI: itt is valami tévedés van mert Chuck ereiben nem is vér folyik hanem magma... :-DDDDD
Tehát nem tud vért adni... bizony...

Azért ezeket a chuck-os filmeket még nagyon fiatalon sem tudtam folyamatos nyerítveröhögés nélkül végignézni.
kisqtya33 2010.03.30 13:42:39
@TrashFan: ez egy sorozat volt azt hiszem az rtlklubbon vagy tv2-n ment pár éve.
Praxis Pucsítson jobban 2010.03.29 09:21:00
Volt hasonlóban részem, akkor nem röhögtem, de utólag igen. Pont utazás előtt elkezdett elég komoly mennyiségű vér folyni belőlem és nem a megfelelő testnyílásból. Persze megijedtem, hogy mégis honnan jöhet (mármint belekből esetleg, mert az nagy gáz). Mindenhol "jöjjön…..
kisqtya33 2010.03.29 17:00:14
@lúzer_: A vérző aranyér fáj. Már magában is, de ha még ott matatnak akkor még jobban. Pont.
Azért egy jó kis prosztatagyulladás vizsgálata sem rossz, sajnos volt benne részem, de ott a doki elmondta hogy mi a helyzet és hogy nem lesz kellemes. Hát tényleg nem volt az.
Kóczián Péter 3/4 év egy ciklus 2010.03.28 21:47:00
 A politikai döntések kiszámíthatatlanok, mert legfeljebb háromnegyed évet –egy évet él meg egy-egy politikai és gazdasági kurzus. A Bajnai-kormány tevékenysége is megerősíti a fenti állítást. A Bajnai-kormány manapság már semmit nem csinál, lényegi tevékenysége…..
kisqtya33 2010.03.29 07:46:23
@belekotty: ha Orbánnak esze van akkor az első két évben elfelejti még ezt a szót is, hogy megszorítás. A második 2 évre meg főleg.

Ha arra gondoltál, hogy az első két évben kell strukturális (de utálom ezt a szót), az államháztartás egészét érintő reformokat végrehajtaniuk, akkor egyetértek veled.
DE ha megint csak megszorítással tud jönni ő is akkor megette a fene, abból nem lesz gazdasági fellendülés. Aki az elmúlt 30-40 év világpolitikai eseményeit legalább felszínesen ismeri, annak ez nem lehet kérdés.
kapcsold le a villanyt. a hócipőm van tele ezzel az egésszel. pedig ha nagyképű lennék, nagyobb környezetvédőnek tartom magam, mint sokan, akik villanyoznak ma este. persze, figyelemfelhívás, miegymás. oké. de. de nagyon nem szeretem az álságos dolgokat. és ez nagyon nagyon…..
Az elmúlt néhány napban a legtöbb Apple-tematikájú blogon végigszaladt az a videó, amin a Photoshop legújabb képességét, a content-aware fillt demózzák. Az ok az átvételre gondolom az lehet, hogy az Adobe termékek sokak fejében összefonódnak a Macintoshokkal, ráadásul a…..
A kaland ott kezdődik, hogy ha odafigyelsz, egy-két év alatt nagyjából belőheted, hogy melyik női alkalmazottnak, mikor van menzesze, vagy legalábbis mikor fogja rá, hogy haza kell mennie, vagy be se jön. És mind azon a bizonyos odahajolós hangsúllyal mondja, ugyanazzal a kis szünettel…..
A magyar politika egyik leglátványosabb, a látszatra is alig valamit adó nyilvános átverése zajlott az elmúlt napokban; érdekes módon mégis alig érdekelt már valakit. Amikor az SZDSZ megállapodott az MDF-fel arról, hogy a szebb napokat látott párt nem indul önállóan a…..
Mesterházy természetesen még nem mondta el a véleményét arról, hogy a BKV fénymásolóállományát 4 sorban, 20 millió forintért cserébe "felmérő", azóta a cégjegyzékből törölt Optimismo Kft.-nek két szerbiai tulajdonosa van. Egy gyógyszerészeti egyetemen tanuló…..
kisqtya33 2010.03.21 07:13:13
@bean: nagyon egyszerűen: van a céges bankszámla amit inkasszózhat az APEH, a számlára amit benyújtasz a tisztelt vevőnek, meg másik bankszámlaszámot írsz... a kutya nem fogja megnézni hogy mi az a bankszámlaszám... persze a legelső apeh-ellenőrzéskor kiderül, de akkorra el lehet adni a céget.... ez a legegyszerűbb trükk de még van jópár...
Gábor tulajdonképpen olcsón megúszta, csak egy üveg parfüm tűnt el a feladott bőröndjéből, de bármennyire is megszokott, tökéletesen érthető és jogos a felháborodása. Kedves Homár, ha már a Budapest Airport válaszra sem méltat, akkor legalább szolgáljon tanulságul a…..
Vajon a kínaiak kit anyáznak, amikor a harmadszor cserélt alaplapú noteszgép negyedik javításánál a szerviz benyögi, hogy lejárt a garancia, innentől fizetős? A fenti videóból épp ez derül ki. Naiv ügyfél megelégelve a szituációt besétált a legközelebbi HP-kimérésbe és…..
kisqtya33 2010.03.18 10:38:50
@lebowski71: aham... a kedvencem az volt amikor a fel akartam telepíteni a HP tintasugaras nyomtatóm driver-ét, és megkérdezte hogy akarok-e mindenféle f@szságot feltelepíteni (HP ügyfélkiszolgálási szarságok, meg mindenféle fos súgót meg mittomén 600 Mb összesen), villámgyorsan rányomtam a "No"-ra, de a telepítő úgy gondolta, hogy nem tudom mit csinálok és csakazértis felrakott volna minden sz@rt... leállítani csak a feladatkezelőben lehetett... :s
kisqtya33 2010.03.18 10:44:38
@Jegkoko: melyik széria? dv5, dv6 ?
kisqtya33 2010.03.18 11:09:45
@Cs@tLós: Én akkor is DELL mániás vagyok, eddig több dell notim volt átlag 3 évente csere de nem azért mert szarrá ment, hanem mert korszerűbbet vettem... igaz nem "jó" magyar kisker áron hanem német áron ami magyar kisker árak - 30%... eddig egyik notimnak se volt SEMMI baja pedig nyúzom őket eleget...

Egyébként 200 alattit írtam, a dv5, dv6 sorozatok jók a HP-ből (ezeket Mo-on 200 alatt kisker áron nem nagyon kapod meg), csak drivert ne akarj újratelepíteni (bár ez igaz szinte minden notira)
 Egy 35-40éves videó arról, hogy Isaac Asimov mit jósol a jövőről, a robotokról és a számítógépekről. Az emberek végre felhagyhatnak azokkal a munkákkal, melyek nem igényelnek kreatív gondolkodást, mert a gépek fogják átvenni ezeket. Így az emberiség végre olyan…..
A MOM Park Match-ban mi a fenének van biztonági őr, ha nem áll a helyén, ha nem lehet neki bemutatni a máshol vásárolt árut, ha nem nézi senki a biztonsági kamerák képernyőit és probléma esetén senki nem ellenőrzi azokat? Ja, már tudjuk, hogy azokat macerálják, akik nem loptak.…..
kisqtya33 2010.03.09 11:03:50
@szita szita péntek: pedig tényleg... meg ráírják tollal a dátumot... hmmm nem is gondoltam rá hogy ezzel milyen könnyű valamit elcsórni....
kisqtya33 2010.03.09 12:32:56
@vuk_: áh igazad van csak ha már szopatni akarom őket akkor magam megfosszam ettől szórakozástól? Amúgy soha nem rakom be ilyen kis értékmegőrzőbe a táskám, amióta egyszer láttam hogy egy pasi aki előzőleg berakta a táskáját beletörte a kulcsot, odament a bizt. őrhöz kifeizettették vele az 1000 forintot a kulcs miatt, aztán a biztonsági őr egy fémlappal kb 3 másodperc alatt kinyitotta a kisszekrényt...
bodoky Közpénzt vagy életet! 2010.03.01 14:01:00
Az Index zsarol, a közvélemény lázad, a két nagy párt sumákol Sávoly-ügyben. Hová lesz harmincötmilliárd?Racing Management: Nem zsaroltunk. Csak üzleti tárgyalások zajlottak a Grupo Miltonnal, állítja a zsarolással vádolt cég. Ők is perelnek...
kisqtya33 2010.03.03 09:56:50
@Előbb GONDOLKODJ:

"Szakmai probléma, nincs olyan projekt, ami elbírná, hogy csak a közműfejlesztés elvigye a beruházási költség 30%át. Az a beruházás elbukott, amelyiknél ez megtörténik."

Mivel az egész beruházás egy humbug, pont a költségvetésük ne lenne az? Egyébként Magyarországon az államilag támogatott nagyberuházások, építkezési projektek forgatókönyve így néz ki:

- elkészítjük a költségvetést (egyszerűség kedvéért legyen 100 a büdzsé összege)
- állambácsitól különböző formákban támogatást kérünk ami mondjuk legyen 50
- mielőtt az egész építkezés elkezdődik különböző okokra hivatkozva büdzsé felülvizsgálva, eredmény büdzsé + 30
- állambácsi rábólint oké adunk még pénzt
- elkezdődik a projekt, minden késik, alvállalkozók cserélődnek az el nem végzett munkák után is kifizetve természetesen, mennek a perek, törvényi háttér változik, már büdzsé+100-nál tartunk
- állambácsi mérgelődik, de ha eddig ennyit belefeccöltek hát legyen megy a pénz a beruházásba
- utólagos technikai, technológiai, jogi, törvényváltozási, gazdasági okokra hivatkozva büdzsé + 150
- állambácsi már rohadt ideges, de fizet
- elkészül a kezdeti összeg 2 és félszereséért a projekt mindenki örül
- és akkor kiderül, hogy: veszteséges a fenntartás, a büdös életben nem fog hasznot termelni, teljesen felesleges volt a projekt, a kivitelezés gyatra, az utómunkálatokra, javításokra stb. még büdzsé + 30-at rá kell költeni, hogy az egész hóbelevanc ne dőljön össze, állambácsi busa fejét lehajtva, rezignáltan fizet...

Ne legyen igazam, de ez a "megaprojekt" is hasonlóan fog végződni....