Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brainticket

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kubai kormány bejelentette, hogy ideiglenesen felfüggesztette az Egyesült Államokba irányuló postai szolgáltatást. Az intézkedést az USA légibiztonsági szabályainak módosulásával indokolták, amelynek köszönhetően már egy ideje rendre visszajöttek az elküldött…..
Dani már április vége óta próbál rávenni arra, hogy menjek el vele valamikor a hatodik kerületben található Kínai-Koreai-Ételbárba. Kissé rideg, nem túl szép kockás-terítős hely, ahol azonban fantasztikusan főznek, valami ilyesmit mondott. Valószínűleg inkább azt mondta, hogy…..
Régen folyton Liam Gallaghernek hitték, később Kossuth Lajosnak vagy éppen John Lennonnak, pedig Upponyi Muki nem valami olcsó utánzat, hanem a magyar COOL-ság utazó nagykövete, bármerre is jár a nagyvilágban! Ha feltűnik egy buliban, ahol éppen te is csapatod, megnyugodhatsz: pont a…..
brainticket 2010.12.08 20:53:39
A nagy avarégetések időszakát éljük, de úgy tűnik, néhányan ezt kiterjesztik könyv, rongy és háztartási gép égetésre is. Persze a hatóság ilyenkor nehezen mozdul, ha mozdul egyálltalán.Érdekes anomáliára hívnám fel a T. olvasók figyelmét.Szomszédom miután a tulajdonosok…..
Múlt héten került a mozikba a megtörtént eseményeken alapuló I Love You Phillip Morris, amelyben Jim Carrey és Ewan McGregor egy meleg szerelmespárt alakít. Ez adta az ötletet ahhoz, hogy Piszkos12 rovatunkban összeszedjünk egy tucatot azokból a filmekből, amelyekben, így vagy úgy,…..
addict Óda a Skittles reklámokhoz 2010.05.12 10:45:00
Amikor először találkoztam a Skittles cukorka reklámaival, csak néztem értetlenül. Előről kezdtem a filmet, aztán újra és újra. Nem értettem, de nagyon nem. Aztán a következő darabnál már elkezdett valami derengeni. A harmadiknál már egészen világos volt, hogy nem a reklámok…..
brainticket 2010.05.16 08:42:13
@druszilla: a culinarisban szerintem lehet kapni www.culinaris.hu/
Már-már olyan mém lett belőle, mint a Bukás Hitler-örjöngéséből, de az RTL Klub most véget vetett a mókának. Szabó Patrícia fájdalmas filmje nem csak az RTL Mostról tűnt el, de a csatorna a Youtube-ról is levetette a felvételt, amiben a Cosmopolitan volt főszerkesztője arról…..
Vajon ez a buszmegállókban látható reklám most mennyire dühíti fel az esetleg buszra váró utasokat? via:kazal..
Gossip, Ssion @ Gasometer, Bécs, 2009.11.20. A bécsi Gasometerben adott koncertet az amerikai Gossip: a 2006-os albumuk, a Standing in the Way of Control még egy szűk, jól körülhatárolható közösséget célzott meg, a 2009-es a Music for Men már jóval erőteljesebb és divatosabb…..
brainticket 2009.11.22 16:22:26
Ugye mindannyian láttunk már pár filmet, amiben volt olyan jelenet, hogy a full béna főhős(ök) egy tök gáz táncot kezdenek nyomatni a diszkóban/buliban, és a végén együtt táncol az egész hely? Hányszor reménykedtem, hogy egyszer én is megcsinalhatom ezt a bravúrt! Nos, Dancing…..
brainticket 2009.11.03 08:45:46
Ovarzolee már régóta vágyott Norvégiába. Tavaly nyáron már kezében volt a foglalás, ám a nagyradíros cég miatt nem ment minden ilyen egyszerűen. Okulásul a történet. Fotók pedig a névre kattintva.  Cpt. Váradi 2014-2016-ra 50 új gépet rendelt a héten Az utazás…..