Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lámék

87 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb hadjárat a magyar falu ellen: betiltanák a disznóvágást is A kormány 2010-től megszüntetné a hagyományos disznóvágást a falusi turizmusban - írja a Magyar Hírlap. A készülő rendelet szerint például jövőre már csak akkor készíthető pörkölt a disznóból a…..
Elkezdődött a visszaszámláls.Már csak 2 hét van vissza a melóbol, aztán jön 1 hónap pihi. Teljesen jól el terveztem, hogy mi mindent kell bepótolnom abban az egy hónapban...Persze már most látom, hogy ez nem lesz így, de nem baj, álmodozni szép dolog.Ja, és tegnap felhívott a…..
 Az indexen találtam és vérlázítónak és elfogadhatatlannak tartom! Független Hírügynökség 2009. július 24.  Nem kapott engedélyt a pénteki békés…..
Nem szeretem, ha manipuálnak. Mondjuk, szerintem senki nem szereti.Tegnap egy kicsit berúgtam, és mondtam olyanokat, amiket magamtól soha nem mondtam volna. Nem beszéltem hülyeségeket, csak olyan dolgokra hívtam fel a figyelmet, amire máskülönben eszembe se jutott volna.Persze ez mind…..
Nárcisztikus neurózis Ivászat 2009.07.12 18:01:28
Azon gondolkodom, hogy el kéne mennem inni sört, de nincs kivel, mert vagy nincsenek itt az emberek, vagy dolgoznak holnap (mint én is, de ez engem nem gátol meg semmiben).Namármost, mivel nincs kivel elmenni, ezért nem menek, merthát az ökör iszik magában meg én néha. ..
  A Kos rendszerint beég. Temperamentumos vagy, aki nagyon tudja, mit akar: bárkin és bármin keresztülgázolsz, hogy elérd a célod. Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy köcsög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek…..
Mellesleg arra jöttem rá, hogy egy kapcsolat olyan mint egy étel. Az elején a legjobb mikor friss, akkor a legfinomabb a kaja is, és akkor legizgalmasabb a kapcsolat is. Egy idő után kezd kihülni, és elveszti az ízét, vagy megunjuk, ha mindíg ugyan azt esszük. A felfűtött, vagy…..
Élő zene projekt   Egy kedves ismerősöm, szólt, hogy Sümegen a Khalifa Kávézóban május 23-án koncerteznek. Mivel Sümeg city nincs tőlem messze, és már őt is régen láttuk, ezért összeröffentünk, bevágódtunk egy autóba és gyerünk. Mint kiderült, nem ők lesznek az…..
Ma teljesítettem egy pofavizitet a szimpla kertben, ahol angyalkáék és jó anyám is volt. Gondoltam ideje, mert vagy egy hónapja nem látták az arcomat.Egyszer csak befutott Tádé, akivel elkezdtem beszélgetni, a volt koncertjükről, me a cikkről amit még nem raktam ide be, de befogok,…..
Nárcisztikus neurózis Nulla után 2009.06.29 18:04:00
Túléltem!Hip-hip hurrá!Nekem, nektek meg szívás, mert továbbra is el kell viselnetek... He-he-he!..
Nárcisztikus neurózis Ömlesztve 2009.06.24 01:08:02
Már van vagy 11 napja, hogy nem írtam, szóval gondoltam írok. Nem azért mert most pont 0.42-kor rámjött az ingerencia, hanem mert muszály ébren maradnom, pedig holnap hajnalban (5.30-kor, igen nekem ez hajnal), kelnem kell, mert menek munka. Igen, bár mily meglepő beléptem én is a…..
Nárcisztikus neurózis Höhhh 2009.06.13 20:23:06
"Emlkékszel amikor anyádat egy gennyes kurvának neveztem??" Meglett az AGYI-m és a Közg-m is. Valaki odafent nagyon szeret! ÉS nem a tanszék vezetőre gondoltam! Igaz, hogy mind a 2 2-es lett, de megvan.Idén minden tárgyam sikerült. Ilyen az elmúlt 6 félévben még sosem…..
Nárcisztikus neurózis Közg 2009.06.10 21:32:12
Ma volt egy nagyon-nagyon sikeres és kiakasztó Közgáz vizsgám. Ami nem azért volt gáz, mert nehéz volt, mert valjuk be egyszerű volt, csak nem 60 perc alatt lehet megcsinálni azt a 6 feladatot aminek szinte mindegyikének 6 al-feladata volt, és ráadásul a feladatok fele meg még…..
Tudjátok, van a neten egy ilyen alkalmazás, ahol lehet egymást értékelni.Nos, nekem a minap vált reprezentatívvá, vagyis 100 ember értékelt.Vicces eredménye lett:..
Lámék 2009.06.09 14:12:29
Cartmen beszól általad, ha akarod! ..
Nárcisztikus neurózis Star Wars 2009.06.05 10:00:30
http://indavideo.hu/video/Lezerkard_lol ..
Nárcisztikus neurózis Haza felé 2009.05.30 13:54:00
Most mikor jöttem haza vonattal, akkor volt egy kisebb izgalom. Ez főleg az én balfaszságomnak tehető be, mivel mikor kinéztem a vonatot, hogy azzal egy átszállással röpke 3.45 óra alatt itthon vagyok az nekem jó lesz. Jó is lett volna, ha nem nézem el, a kiindulási állomást.…..
Nárcisztikus neurózis Szemét 2009.05.27 17:02:00
Na jó nem, de hát ez van. Elkezdem mindenhonnan lopott vackokkal telerakni a blogomat, ami szerintem vicces.Ez főleg azért lesz, mert nem akarom sajnáltatni magam, meg lehúzni mindenki kedvét.És mielőtt bárki, akárki megkérdezné, nem nem vagyok szarul, csak most ezt írtam le, mert…..
Brit kutatók az Archives of Sexual Behavior szakfolyóiratban közölték nagyszabású kísérletsorozatuk eredményét: a férfiaknak átlagosan 8,2 másodpercnyi szemkontaktus kell ahhoz, hogy első látásra beleszeressenek egy nőbe. A tesztalanyoknak (115 egyetemista,…..
  A Northumbria University egyetem kísérletsorozatban arra keresték a választ a pszichológusok, hogy milyen tudat alatti összefüggések alapján tartják a nők a férfiakat vonzónak. Meglepő módon a legpozitívabb tulajdonságnak a…..
Lámék 2009.05.19 20:48:28
Vagy mégse nem.A laposom most már 2 hete a szervíben van, mert kurva annyát a kibaszott szervíznek és azon belül is annak a telibe baszott szerelőnk aki egy tápot nem bír megcsinálni. So, azért nem írok mostanában, mert nincs min, mert mások gépén nem szeretek belépni ide. Nem…..
http://josda.hu/halal/index.htm..
Lacival fogadtam, hogy mikor 2 hét múlva feljön Pöstre, akkor ha addigra lesz barátnőm, akkor fizetek neki 5 üveg sört. Ha nem, akkor ő nekem! Ekőször egy jurtában akart fogadni, de tanultam Farkas pajtás esetéből és nem tettem. Mondjuk, lehet még az is megérné!Nem tom, de ha…..
Főleg női olvasoim segítségét szeretném kérni, abban, hogy segítsenek nekem. Mégpedig abban, hogy olyan kérdéseket írtok nekem amit ha ti kapnátok egy sráctól, akkor arra biztosan válaszoltok. Ormányosan furmányos kérdések kellenének, egy hölgy megkörnyékezése…..
Lámék 2009.05.05 12:01:48
Nárcisztikus neurózis Kan buláj 2009.05.03 09:40:39
Kompromittáló fotók készültek. De senki nem láthatja őket aki nem jogosult rá.Tam-tam meg Von pöcsarc ismét kitett magáért, nem is beszélve arrol, hogy Bogesz is ott volt farkas pajtásról meg magmóamról már nem is beszélek, mert nincs értelme.Sok-sok hülyeség meg röhögés…..