Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gr@yer

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk nem volt a toppon, amikor a vonaton felejtette táskáját, benne a 200 ezer forint értékű fotófelszerelésével. Nem nagyon bízott abban, hogy a táskát és a benne lévő fotós cuccokat viszont látja még, mégis visszataxizott az állomásra. Akkor jött a meglepetés: Kedves…..
 A hat roma fiatalnak - akik közül három még fiatalkorú - egy helyiségben megparancsolták, hogy vetkőzzenek meztelenre, s pofozzák egymást. Valamennyi rendőrt elbocsátják, hatásköri visszaélés miatt pedig eljárás indul ellenük. Ján Packa szlovák országos…..
Gr@yer 2009.04.08 16:58:35
@Geza: Azért az nagy hülyeség volt, hogy Scotus Viator irománya ( uk.geocities.com/gogastransylvania/Seton-Watson/RacialProblems.htm) miatt lett a Trianoni békeszerződés eredménye az ami. Ha elovasod a magyar wikipedia bejegyzést szerződésről akkor rájössz hogy Wilson elnök sokkal igazságosabban osztotta volna fel a területeket csak ilyen-olyan indokkal ezeket megváltoztatták.

Amit a börtönökröl írsz az meg a baromság. A börtön feladata elvileg az lenne hogy távol tartsa a veszélyes embereket a rehabilitációjuk idejére. Rehabilitációrol pedig a magyar börtönök körülményei mellet nem lehet beszélni.

"de még szállodában is ritka az ilyen tipp-topp hely." Jaaaaa hát ha kétezer forintot akarsz csak elkölteni éjszakánként mert többet nem enged a vallásod akkor még jóhogy.
Gr@yer 2009.04.08 17:37:03
@eric: Az embedded kódban (még az eleje felé) van egy olyan rész hogy:

config=%7BautoPlay%3Atrue%

Ha átírod azt hogy "Atrue" arra hogy "Afalse" (vagy "Bfalse"? Nem ismerem az oldalt) akkor szerintem abbahagyja az autoplay-t.
Gr@yer 2009.04.08 18:34:26
@zero: Szivesen!
Nektek is feltűnt, hogy a címben csak e-betű van? Ennek ellenére utolérte a válság az Apple-t is, fel lehet élni a bankban őrzött 25-30 milliárd dollárt. Persze az is lehet, hogy mostantól kezdve csak lassabban gyarapodik a pénz, vagy hogy teljesen elfogy, miután megválasztottátok…..
Gr@yer 2009.04.05 16:55:26
@PalotasB.: Ugye tudod, hog az X5260 Dual core?

processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLANJ
Az iFixit gyorsan szétszedett egy iPod shuffle-t is, a gyártási azonosító tanúsága szerint a lejátszó gyári összeszerelése és a közérdeket szolgáló szétszedése között csupán kilenc nap telt el.A képen látható pénzérme méretében a magyar egyforintoshoz áll a…..
Gr@yer 2009.03.15 10:23:48
Nehéz szóhoz jutni, a videó lejátszása után.. Kérdések százai hangzanak a fejemben, melyek közül a legerősebben ez skandál:  Hol rontottuk el?  Hol rontottuk el, ha iskolázatlan fiatalok tartatják be önös szabályaikat az utcákon? Hol rontottuk el, ha egy bántalmazott…..
Gr@yer 2009.03.10 23:19:20
Teljesen mindegy, hogy mit csinált a gyerek ez akkor se normális emberi viselkedés. Ha a terriistákat nem lehet kínvallatni akor egy cca. 16 éves gyerekkel se lehessen ilyet csinálni.

Egyébként ahogy, ezt a szubkultúrát ismerem legfeljebb csúnyán nézhetett az unokatesójára. Van is erre valami külön szavuk.

Még általános iskolában nálunk is voltak hasonlók, sőt durvábbak is pl. szórakozásból egyes cigányok és MAGYAR barátaik kést szorítottak néhány gyerek torkához az iskola mosdójában.

A középiskolában ahova most járok lyen esetröl viszont még nem hallottam viszont a környéken ahol van (Bp. Pongrác telep mond valakinek valamit?) hetente legalább két rablás biztos töténik. Ha pedig valaki beszól egy cigánynak is akkor odamennek a sulihoz és randomra megvernek pár gyengébb gyereket, SŐT még a tanárokba is belekötnek ha úgy tartje kedvük. Vizeléshez ráadásul az iskola egyik falát használják.

A gond viszont ott van, hogy a legtöbb ember szernt ezek elszigetelt esetek amiket csak cigányok követnek el.

Pedig nem.

Az oktatás (ahogy én hívom a BÁLVÁNYIMÁDÁS) egy alapból rossz eszmékre épülő rendszer volt ami viszon legalább valamilyen eredényt fel tudott mutatni pl.: matemetikábol. Most viszont eredményünk nincs a rendszer pedig kényelmetlen, igazságtalan ésráadásul eredménytelen is. Szerintem vagy az ibo programját(
ibo.org/ ) vagy pedig a finn oktatási rendszert figyelembe véve kéne kidolgozni egy a mostanitól radikálisan eltérő rendszert kiépíteni, visont ehez leglább 3x ennyi tanár és 15x több kénz kéne. Na meg egy nem ennyire töketlen politikai elit.