Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ramex

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemelyinfo "Dva" Kezdődik... 2010.03.06 12:14:08
2010...A választások éve...Megkezdődnek a hatalmi harcok kicsiny falunkban.Vajon ki lesz a "Király", kinek sikerül a legjobban megalázni és bemocskolnia mostani vezetést hogy aztán büszkén a helyére léphessen? Talán alegjobb megoldás az lenne ha mindjárt kampánycsenddel…..
Ramex 2010.03.23 10:05:50
@ZÉTA: Igen ez történelem,ebbe még Fenyvesi Árpád sem tud belejavítani vagy átírni...Amúgy meg pont önöknek szántam, mivel önök nincsenek tisztában avval hogy hol és mit is ünnepelnek.Négy éve is voltak választások és annak az eredményét önök négy éve nem tartják tiszteletben.És mocskolódni sem kell,ebben egyet értünk csak abban nem hogy ezt miért ide írja és miért nem a Donki művész úrnak.Ha esetleg mégis úgy gondolja hogy a mocskolódás itt folyik és nem odaát akkor önnél is komoly gondok vannak.

"Akinek ráadásul szerencséje is van, mert volt egy szentkútról átjött ember aki megakadályozta, hogy a megtámadott rendőrök más lehetőségük nem maradván lőfegyvert használjanak!" Ezt öntől idéztem odaátról,remélem ezt ön sem gondolja komolyan.Remélem nem csinál mártírt egy részeges bukott rendőrből aki az életben semmit sem ért el csak is azért mert az önök oldalára állt.Ez az eset több kérdést is felvet amit nem itt szeretnék tisztázni és vitatkozni miatta...Majd a megfelelő helyen döntés fog születni és ha esetleg nem akasztással vagy felnégyeléssel fog végződni,akkor önök úgy sem fogják elismerni...

Ami pedig Mujkót illeti,ön ezek szerint jól ismeri ha ennyire pontosan tudja hogy honnan is választotta a nevét...Ha valóban egy cserfes,nagyszájú,kotnyeles lány akkor tartsa meg nyugodtan...
Ramex 2010.03.24 08:37:28
@ZÉTA: Nagyon a szívére vette ezt az "alkoholista bukott rendőrt" csak nem ön az álnéven,már már azt hinné az ember...Hiszen az írásom többi része felett könnyedén átsiklott és nekiállt fenyegetőzni emberbaráti szeretetből.És magyarázkodni.Vagy csak arra hivatott hogy önnek kell Zéta néven megvédenie Fenyvesit és Mujkót.
Önt nem sértegettem nem értem ön miért sérteget engem...Önök azok akik képtelenek elfogadni mások véleményét,csak meg kell nézni a kommenteket itt is ott is ha valaki nem az önök szája íze szerint ír egyből eligazítják és nekiállnak sértegetni.Nem hinném hogy önnek kellene reagálni minden kommentező írására és úgy ahogy ön teszi.Ha valaki szégyellheti magát az pont ön lenne.És jobb is ha csak a Donki oldalán kommentezik mert oda való és ugyan azt a stílust képviseli...Ott tombol a demokrácia,ezért is vannak letiltva olyan emberek akik nem a Donki úr mellett teszik le a voksukat.
A Dva a rágalmazásra és mocskolódásra épül írta ön...Ha ezt komolyan is gondolja akkor önnél vannak gondok méghozzá nem csekélyek...Jó tábort választott magának...Oda való.
Ramex 2010.03.24 13:31:39
@ZÉTA: Igen ön fölényes,nagyképű és rosszindulatú és nem itt fertőződött meg ön sajnos alapból ilyen...Másokat sérteget miközben kikéri magának ha az ön "barátait" sértegetik mert ugye én önt nem sértegettem ön viszont engem igen méghozzá anélkül hogy ismerne engem,pedig csak a véleményünk más amit ön képtelen elfogadni...Tehát nyugodtan mennyen ahová való ott biztosan megértik önt...Ilyen emberekre van szükségük,talán egyszer még büszkék is lesznek önre...
Komor "úr" és társai ismét bebizonyitották milyen szegényes,beteges és sötétaz ő lelkiviláguk. Elég undoritó és erkölcstelen húzás belekeverni a gyerekeket ésa Mikulást az ő gyülölködö primitiv hadjáratába. Hogy a Donki "urat" már gyermekkorában is…..
Ramex 2010.01.03 12:34:55
"Meghatározhatatlan ideje már, hogy a szemelyi polgármester, a mindenkori testületének asszisztálása mellett, Jézuskának is képzeli magát."

Ez nyilvánvalóan nem a mikéntjére utal hanem az ajándékozásra.
azt hiszem hogy a "művészúrnak" kellene figyelmesen elolvasnia
miket is irkál.

"Míg az önkormi, közpénzből "jótékonykodik" az ünnep alkalmából, addig az "ugribugri" bábos ingyen ad örömet és szórakozást az összegyűlt szemelyi és szentkútpusztai közönségnek, immár 12. alkalommal."

Kíváncsi lennék rá a civil szervezet kinek a pénzéből jótékonykodik?
Nagyon szép dolog az "ingyen" bábozás...Csak ha úton útfélen
felemlegetik,akkor már nagyon sokat veszít az értékéből.

"Az sem zavarja, hogy durván beleavatkozik a családok magánéletébe, tönkrevágva a családok ajándékozási szokásait."

Nem hinném hogy durva beavatkozásnak tekintené ezt a Bari család,a Dani család,Retek Mári néven elhíresült Kovács Pálné vagy a civil
szervezet elnöke Fenyvesi Árpád "úr" és még sorolhatnám...Félreértés ne essék senkitől sem sajnálom. Tudtommal egyikük sem utasította vissza...Hol az a fene nagy öntudat???
Maga a nagy "művészünknek" sem okozott ilyen nagy problémát amikor
még az ő kölykei is kaptak az "alamizsnából"...Hamar felejt.

"És hagyomány egy tál lencséért megvásárolni a lojalítást."

Donki "művészünk" is tartotta a markát csak ez a fránya testület
nem szavazta meg neki a "tál lencsét"...Pedig fogadalmat tett ha
megkapja azt és akkor ír amit és amikor királya mondja...Sötét múlt
gondolom szót sem érdemel.

Végül "A családok magánügyei eddig sem, és ezután sem érdekelnek, hiszen az magánügy."

Így legyen...

Ui:Odaát szerettem volna megjelentetni csak hát Donki "úrnál" le vagyok tiltva. Furcsa módon értelmezi a szabad vélemény nyilvánítást...
Szemely község „bikacsökös” polgármestere, Kovács Pál megint nagyot villantott.  A Pécsi Városi Bíróságon előadott produkciójában, porig alázva magát, szegény elgyötört nyugdíjasként, szinte esdekelt a bíróság jóindulatáért. A „tökös…..
Szemelyinfo "Dva" Határozat... 2009.04.24 16:44:00
A személyes adattal visszaélés vétsége miatt a Siklósi Rendőrkapitányságon1720/2008.bü.szám alatt Kovács Pál és társa ellen indított büntető ügyben,Kovács Pál és Mester Csabáné gyanúsítottakkal szemben 66-66 rb.a Btk 177/A §(1) bekezdés c./ pontjába…..
Ramex 2009.04.29 15:57:41
@Vakac: "Donki" személyes blogja,avagy a véleménynyílvánítás szabadsága??????????

Mi van??????????????????????????????????
Ramex 2009.04.29 16:33:07
@Vakac: Gondolom azért hogy nyomozhasson utánam,felettébb kíváncsi...
Csak azt nem tudom miért nem kérdezi meg,nagyon szívesen "bemutatkoznék" neki...De az is lehet hogy örül ,legalább valaki reagál a hülyeségeire. Viszont akkor érthetetlen téged miért tiltott le? Vagy neked van igazad belebonyolódott az internetes lejárató hadműveletébe...
Ramex 2009.05.02 20:29:01
@Vakac: Találó nevet választott,DonQuijote La Mancha lovagja,egy elmeháborodott ember aki szélmalom harcot vív...Donki Szemely lovagja szintén elmeháborodott és olyan kitalált szörnyekkel küzd ami csak az ő beteg elméjében létezik.
Szemelyinfo Kipipálva... 2009.04.24 11:04:00
Szemely Önkormányzata teljesítette a vállalt kötelezettségét, megtartotta az éves rendezvénytervében szereplő - egyetlen!!! – programot, a hagyományos Szemelyi Borversenyt. Az ápr. 17-én megrendezett, ünnepi eszem-iszom, dínom-dánom alkalmával a szemelyi és a környékbeli…..
Néhány kihagyott "semmiség" amit Fenyvesi "úr" kifelejtett,mert hogy ezt nem a két"derék" Csaba képviselő "úr" irta az biztos mivel nekik maguktól csak úgy nincsennyi eszük. Hiszen mindenki ismeri őket...Ki is bólogat kinek??? 2008-as…..
Ramex 2009.04.12 10:03:10
Szemelyinfo Sikeres pótvizsga 2009.03.10 09:00:00
Szemely képviselő-testülete, mint tudjuk pótvizsgázni kényszerült a költségvetés megszavazása tárgyból.A rendkívűlinek nevezett testületi ülés napjának kijelölése, oly jól sikerült, hogy sem a körjegyzőnő, sem az ellenzéki képviselők, családi illetve munkahelyi…..
Ramex 2009.03.18 15:09:36
@Vakac: Azt ettől a bábostól sosem fogod megtudni méghozzá azért nem
mert nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerették volna.
Ellenkező esetben már rég megírta volna abban biztos lehetsz.
De én azt gyanítom hogy a többi feljelentésekről sem fogunk hallani.
Hova is gondolsz még a végén kiderülne az igazság és az nem
az ő stílusuk!

Szemelyinfo Már megint megbuktak! 2009.03.04 19:20:00
Jaj, szegény Kovács Pál! Ekkora égést! Már megint az újságból kellett megtudnia, hogy mekkora baromságot csinált! Beleszaladt egy újabb törvénysértésbe, hiszen a költségvetési szavazáson hiányzott a többség, így érvénytelen az egész móka. Hiába, no, a derék szemelyi…..
Ramex 2009.03.12 16:38:40
@ppalifan1: Valóban kis kötődésed van a faluhoz!
Kár hogy nem láttad Szemelyt "Pali Király"elött,akkor most magad is
meglepődnél és másként gondolkodnál!
Ennek a falunak valóban nagyon sok kárt okoztak de bármennyire is
szeretnéd az nem "Pali Király"volt.
Ha már itt tartunk akkor megkérnélek sorold fel azokat a károkat
amit okozott a falunak mert nagyon érdekelne.

ui:Ha végigolvasod ezeket az írásokat világosan látszik ki az aki anyázik,sárral dobál és gúnyolódik.És ha még ezek után is a "Tésztásra"
voksolsz,talán jobb is hogy kétszer is meggondoltad és ott marattál
ahol vagy!
Ramex 2009.03.14 10:41:22
@szemcsi: Ha figyelmesebben olvasnál te is kimazsolázhatnád hogy nem téged kérdeztelek "okoska"!
Egyébként semmi titkolni való nincs a múltamba nem úgy mint egyeseknek.
És még mindig szeretném tudni azokat a"szőrnyű nagy károkat"amit
Kovács Pál okozott ennek a falunak.
És itt nem a "bábos" hazugságaira és a félig elhalgatott igazságaira vagyok kíváncsi,hiszen azokat valóban olvasni lehet ezekben a gusztustalan írásaiban.
Végül pedig csak annyi,nem vagyok semmi féle haszonélvező!
Csak nekem nem tetszik amit a "BÁBOS és a TÉSZTÁS"művel mert ez elég
gusztustalan akárhogy is nézzük.
Ramex 2009.03.16 15:36:08
@szemcsi: Hogyha én is szeretnék a"bábos és a tésztás"barátja lenni,
muszáj lenne nekem is BUNKÓNAK lennem????
Költői kérdés volt,nem várok választ azt úgyis sejtem!