Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbkmbtni

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnéd elmondani a véleményed a Gábor Dénes Főiskoláról? Most itt a lehetőség! Ennek a blognak az a célja, hogy összegyűjtse, majd szerkesztve megjelentesse a beérkező véleményeket, ötleteket, javaslatokat: mi tetszik, mi nem tetszik, mit csinálnál máshogy, mit javítanál?…..
bbkmbtni 2009.03.10 16:42:36
"GDFHallgatonak" üzenném ,hogy felháborító amit művel mivel a GDF teljesen korrektül áll hozzá a dolgokhoz és hallgató központú szerintem teljes mértékben főleg a többi felsőoktatási intézményekhez viszonyítva.De ezt szerintem abszolút nem kell tárgyalni mivel ez az főiskolánk egyik erénye úgyhogy inkább dicsérni lenne oka mindenkinek aki ide jár vagy van egy kicsike esze.
Az pedig ,hogy te már bocsáss meg de abszolút nem vagy felsőoktatásba való már csak azért sem mivel a te általad leírtaknak megfelelő ideje végzed a főiskolát másrészt meg azért sem mert annyira primitív vagy ,hogy ha nem sikerül befejezned az főiskolát egyből leminősíted.Tudjátok szerintem ez mindenkinek ismerős ,hogy megint egy olyan hallgató szeretné lehúzni az főiskolát aki meg sem érdemli ,hogy idejárjon ez nem először történik meg ha jól tudom és ez nagyon sajnálatos de ez az emberi primitívség engem felháborít.Nem elfogadható számomra az ,hogy egy nagyszerű intézményt ilyen egyszerű emberek húzzanak le.De lehet ,hogy ezzel jár ha a főiskolára mindenkit beengedünk.Ami egy szép gondolat és nagyon sok előnnyel is járhat de ezeket nem írnám le mindenki gondolkodjon el és eszébe fognak jutni az érvek de sajnos van egy rossz oldala is mégpedig az ilyen egyszerű primitív emberek.

Szerintem a Gábor Dénes Főiskola egy nagyszerű felsőoktatási intézmény mely rendkívül kiemelkedően sok pozitív erős tulajdonsággal bír más felsőoktatási intézményekkel szemben is én mindenkinek bátran ajánlom ,hogy jelentkezzen a GDF-re aki kellő kitartást és elhivatottságot érez magában a tanulásra.Viszont aki könnyen szeretne láb lógatva továbbtanulni azt arra szeretném megkérni ,hogy ne jelentkezzen a főiskolára adja át a helyet az főiskolára érdemes embereknek.
A GDF egy magas színvonalú, magas minőségű felsőoktatási intézmény amely rendkívül hallgató barát és segítőkész de csak azok számára akik elég elkötelezettek és kitartóak a tanulásra.