Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balukp.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Húsz év trágyadombja 2009.08.28 07:00:00
Akárhogy is nézzük, a szerkesztőségben én kezdtem legkorábban az autótesztelést, pontosan húsz éve. Bizony furcsa látni, hogy azoknak az autóknak a többsége, amiknek pezsgős-puccos-sokcsillagos szállodás bemutatóján ott voltam egykor, mára csoffadt ócskasággá degradálódott.…..
Az új Astra - számomra - legszebb része a hátulja, arról is a lámpák. Már az előző Astra seggét is az érdekes tejüveg megoldás adta el, itt most megint valami újat találtak ki. Az egész lámpatest homogén piros, alakra pedig valami nagyon ravaszul formázott, támadásra készülõ…..
Belsőség Egy ötlet, egy Kispók 2009.04.28 15:32:00
Hello, Lesd meg a csatolt képeket. Szerintem érdekes. Újjáépítők magyar módra, avagy: "pimp my kispolák" - összes idom lemezből, - hátfal heggesztve (blokkra úgy emelték rá a kasznit), - eleje-hátulja kiszélesítve, peres gumik/kerekek - eredeti kompresszor-blokk. -…..
Belsőség Déja vu? 2009.03.10 14:43:08
Majdnem pontosan egy éve spekuláltunk azon, hogy vajon mi lenne, ha...Tessék. Legközelebb a lottó nyerő számaival igyekszünk kedveskedni olvasóinknak.De félre a tréfát. Nagyon úgy néz ki, hogy a két óriás szorosabbra húzza a köteléket. Ha ez kell ahhoz, hogy a válságból…..