Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ügyfélszolga

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ügyfélszolgák Fő a táv 2009.04.02 21:22:00
A következő kis irományban egy másik szolgáltatóval történő viaskodással kapcsolatos"élményeimet" osztom meg Veletek: A történet leírása, magyarázata helyett, inkább a Főtávnak, a FőtávKomfortnak és Díjbeszedő Rtnek, DHKnak ( Díj Hátralék Kezelő Rt…..
Ügyfélszolgák UPC: Part Two 2009.04.02 13:25:00
 Szóval; a még folyamatban lévő, lezáratlan „ügyem” a UPCvel…A történet 2008 nyarán kezdődött, még szüleimmel laktam. Egyik hétköznap anyámtól kaptam egy sms-t, hogy ha tudom, hívjam fel, sos. Dolgoztam, de a következő szünetemben azonnal hívtam . Ő egy…..
Mint a címből már sejthető a különböző, magukat közüzemi szolgáltatónak hívó, kizsákmányoló, dilettáns emberek gyülekezetéből álló RT-kről, Zrtkről lesz szó a következő néhány sorban. Manapság nagy divat a különböző mozgalmak elindítása…Ha egy cigány…..
 Szokásomtól eltérően nem fogok valami bevezetőfélét írni, hiába tanította meg jó néhány évtizede Juhász tanító néni, hogy bevezetés-tárgyalás-befejezés: ez minden fogalmazásnak az alapja; nem akarom én húzni az időt, nem akarok visszaélni senki türelmével, hogy…..
Ügyfélszolga 2009.03.26 18:21:53
@Orbán a megoldás a válságban? Szánalmas!: hát Te ki vagy? a faszorrú majom? bazmeg, nézz már körül, mielőtt kilépsz az időgéped ajtaján és üvöltözni kezdesz, mint a múlt furcsa árnyéka. Ez nem a heti hetes felvétele, ahol mélytorokkal hálálkodhatsz Teddy Mesternek...
Szerintem legyen a faszarcú majom. Mivel más nem vállalja ezért én rá gondoltam és néhány pontban össze is foglalom miért. 1. Egyrészt ugye szimpatikus, döbbenetesen öszinte és hiteles arca van. Ezen a képen éppen tudomást szerzett a jelöltségéről. De próbáljuk ki..…..
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
Ügyfélszolga 2009.03.26 17:37:48
@pipacsaripacspapucs: szerintem mindenki mellélőtt. Megvan az ideális emeszpés jelölt, akit fletó a konstruktív bizalmatlansági indítványban előterjeszthetne: OV
ugyfelszolgak.blog.hu/2009/03/26/az_optimalis_miniszterelnok_jelolt
Korábbi írásomban már említettem, hogy felfedem a válság kialakulásának valódi okozóit….Ezen gondolatmenetemet egy Ügyfél rikácsolása és akadékoskodása indította el (ennek részleteit korábban már leírtam). Miután a média folyamatosan a Bankokat teszi felelőssé a…..
Pár hónapja költöztem a IV. kerületi Erzsébet utcába, ahol rendszeresen a következő szabálysértéssel talákozom: A házunk( háztömb ) mellett van egy két sávos út a belváros felé.Egy igen forgalmas útról van szó, hiszen egy lakótelep terül el mellette, buszok járnak arra,…..
 A gazdasági válság és annak hatásai nagyon sok embert érintenek szerte a világban…Magyarországon elsősorban a devizahitellel rendelkezőket izgatja ez a téma…A médiának hála egyik napról a másikra mindenki gazdasági szakértő lett, mindenki a válsággal…..
Ügyfélszolgák Rokinyugger 2009.03.11 13:25:00
Nekem nincs gondom az idősekkel! Végül is csak egy olyan rétegről van szó, akik a legnagyobb szavazóerőként nagyban hozzájárulnak az ország jelen helyzetéhez. Persze nem vagyok ennyire anyagias, nem irigylem én a befizetett adómat, hiszen mi másra fordítanám? eldrogoznám,…..