Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brobi

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész magyar sajtót bejárta az a fotósorozat, amit Ryan Goslingról készítettek Budapesten. Az egyik képen az is látható, ahogy éppen újságot olvas (pontosabban tart, hiszen mégis mit olvasna egy magyar újságban?). A TV2 nagyon hiteles, nagyon megbízható, nagyon szakmai híradója, a Tények erről…..
brobi 2016.12.14 19:34:32
@bounty112: Köszönöm. Ez így igaz! Nem is védtem egy szóval sem őket. :-)
brobi 2016.12.14 20:10:32
@Garlo: Szerintem te is benne lehettél abban a Pisa felmérésben. Tudod: szövegértés... "Hát azért, hogy a vajnatévét és a fideszt védd" Idézz egy mondatomat, amelyikben bármelyiket is védtem! Erről ennyit!
Hogy mit szólok az általad megosztott riporthoz? Várj, szaladok, megkérdem erre mit kell mondani, mert egyelőre csak Goslingra kaptam instrukciót. :-D
Láttam ma erről a cikket a hvg-n. Megölt a röhögés.
Előszöris, szegény Vona volt már minden az elmúlt években. Szittyamagyarból lett Orbánbérenc, abból buzivá, most meg Gyurcsány klónjává vedlett. Őszintén, már kezdem sajnálni.
Másodsorban nem értem a fideszt, nem értem Vajnát és nem értem a TV2-es szerkesztőket. Mindenki tudja, hogy minden TV mögött komoly stáb dolgozik. Ha politikáról van szó, akkor még komolyabb. Nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen anyag hogyan mehet át és kerülhet adásba. Mint mondtam egyáltalán nem nézek kereskedelmi csatornákat, sőt természet és ismeretterjesztő csatornákon kívül nem sok mindent, de, ha csak a fele lenne igaz abból amit a TV2-ről hallottam mióta Vajna átvette, az már akkor is rég kimerítené a jóízlés magasfokú megsértését, az intézményesített hazugságot és a nézők komplett idiótáknak való nézését.
Vajna amúgy sem egy közkedvenc, de azt soha nem gondoltam volna, hogy van annyira buta, hogy így lejáratja a csatornát, magát, a fideszt. Hisz ki ne tudná, hogy kik állnak a csatorna mögött. Jó, hogy nem hívták be Gyurcsókot a stúdióba és ő üveggömbből kiolvashatta volna, hogy Vona Gyurcsány klónja. Azért gondolom ezek miatt a marhaságok miatt csak beperli őket valaki és fizethetnek mint a katonatiszt, csak az a baj, hogy az is kevés. Ez a jóízlés megsértése. Mondjuk a hír van annyira blőd, hogy őszintén remélem, hogy még a legelvadultabb fideszrajongók sem hiszik el... bár
Amúgy, ha már ennyire beleásták magukat megnézhették volna, lehet ugyanazokat az ételeket szeretik, ugyanaz a nőtipus (bár mint tudjuk Vonánál a TV2-nél ez sem biztos) jön be nekik, ugyanolyan szagút finganak és az alsónadrágjuk is ugyanolyan. Egy ilyen bizonyítékkal csak nem száll szembe senki... :-D Igen a TV2 olyan szinten lement kutyába, hogy az már hihetetlen. De ezzel csak maguk és szponzoraik alatt vágják a fát.
brobi 2016.12.15 09:29:44
@Trackers: Azért vagyok türelmes, mert nekem ez nem szívügyem, mint az itt mocskolódóknak. Persze azon azért egy picit csak csodálkozom, hogy a józan gondolkodás teljesen kihalt a mai társadalomból, aminek ez a kis beszélgetés egy lesújtó kórképe. Betegesnek találom, amikor egyesek mindig mindenbe politikát akarnak belemagyarázni, megjegyzem, úgy, hogy lenne bőven miért támadni a kormányt, a kormányközeli médiát, de ez nekik nem elég. Szerintük még a hó is csak Orbán (másik oldalon) Gyurcsány miatt fehér. Kifejezetten mulattat, amikor az olyan primitív kommentelők, akik azzal kezdik a hozzászólásuk, hogy ez nem a 888 meg fideszbérenc meg hasonlók nem hajlandók el sem olvasni amit objektíven leírsz. Számukra az objektivitás legfeljebb valahol a fényképezőgépen található valami hasonló néven. Számukra egy téma kibeszélése kimerül a primitív személyeskedésben és boldogan dagonyáznak a langyos trutyiban győzelmi zászlót lobogtatva, hogy na, ezt jól megasszontam neki. Újságírók... mondod. Bocs, az én szememben az ilyen szűklátókörű, személyeskedő kommentelők (legyen bármilyen papírjuk) nem újságírók! Ezek médiaipari szakmunkások, abból is a bukott fajta. Az újságírás nálam az objektivitásnál és pártatlanságnál kezdődik. Éppen ezért, sajnos a mai magyar társadalomban én nem ismerek újságírókat, csak politikai bértollnokokat. Szóval lehet ezt folytatni a végtelenségig, de nincs kivel, mert, ha te bekommentelsz egy hírt és a válasz rá az, hogy akkor mit szólsz Andy Vajana fánkozójához, a helyett, hogy arról beszélnétek amiről a hír szól, az menő volt az oviban... meg a mai magyar sjtótermékekben. :-(
Nem volt mostanában külföldi poszt a blogon, biztos a világválság miatt minden olvasónk le van gatyásodva és nincs pénz utazgatni, pedig általában pozitívak a visszajelzések az effajta élménybeszámolókról. Tygger viszont végre Dél-Olaszországban járt, ami nekünk magyaroknak…..
brobi 2009.03.17 17:22:44
@tygger: Arra viszont megkernelek, hogy a trollokat ne bantsd! Nagyon aranyosak, egesz Norvegia tele van veluk! :-)
brobi 2009.03.17 17:23:56
@Marcellusca: Ha igy gondolod, am legyen, de a hulyet azt ly-al irjak! :-(
brobi 2009.03.17 17:31:33
@Marcellusca: Ja! Nem latogattam eddig ezt a rovatot, de ugy latom nem sokat vesztettem...
Mondd, hogy egy vak geci vagyok! :-))) Persze, hogy kotekszem.
De azt nem ertem, hogy miert nem lehet kulturaltan felsorakoztatni erveket es ellenerveket, miert nem kerek a dolog anyazas nelkul, es bar eleinte azert irtam be, mert nem ertettem egyet tyggerrel, de ugy latom most o szorul vedelemre...